2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Canım ne yaptın gittin mi?
Sana cevap yazacaktım o sıra kendi doktorumla konuşup diğer tarafı ayarlayasıya aklımdan çıkmış.
Detayli ultrasondan geldim. Her sey iyi cok sukur. Giderken korkuyordum ama hastane bostu. Tam randevu saatinde girdim, ciktim. Insallah gitmeyi düsünen herkes cok guzel haberlerle doner ☺

Detayli ultrasondan geldim. Her sey iyi cok sukur. Giderken korkuyordum ama hastane bostu. Tam randevu saatinde girdim, ciktim. Insallah gitmeyi düsünen herkes cok guzel haberlerle doner ☺
Resim isteriz resim, yok mu resim?
eşin girebildi mi bu arada?
Ben hiç sormadım acaba benim eş kişisi girebilecek mi..

Resim isteriz resim, yok mu resim? ☺
eşin girebildi mi bu arada?
Ben hiç sormadım acaba benim eş kişisi girebilecek mi..
Benim de yarın detaylı usg, ama eşim gelemeyecek evde oğlumla beni bekleyecekler, oysa ailecek gider bebişi izleriz oğlum da kardeşiyle tanışır diye hayal kurmuştum sağlık olsun bebekler sağlıklı olsun da fotoğraflarıyla yetinecekler artık

Uzulme cnm resimden gorurler normalde cocuk kabul etmiyorlar ztn dikkat dagitiyor diye her yer icin geçerlimi bilmiyrm sağlıklı olsunda

Aynen öyle
Olmadı bir yandan sen video çekersin doktor izin verirse tabi doktor video şeklinde vermeyecekse..
Benimde eşimin girmesine izin vermezlerse mecbur bizimki de resimle idare edecek

Kızıma bunları aldım dün. Emzik trendyoldan aldım. Diğerleri Minicity.
Minicity de 2 al 1 öde kampanyası var. Arılı takımı aldım mesela zebralı olan bedavaya gelmiş oldu

Eklentiler

• Screenshot_20200405_141820_tr.com.minicity.mobil.webp
    28,1 KB · Görüntüleme: 66
  • Screenshot_20200405_141956_trendyol.com.webp
    19 KB · Görüntüleme: 66
  • Screenshot_20200405_141923_tr.com.minicity.mobil.webp
    35,1 KB · Görüntüleme: 63
  • Screenshot_20200405_141900_tr.com.minicity.mobil.webp
    46 KB · Görüntüleme: 69
Son düzenleme:
Yarında şoktan alacaklarım Bi arkadaşa ayırttırdım. Özellikle küvet takımı çok uyguna denk gelıcek kızlar kaçırmayın bence

Eklentiler

• Screenshot_20200406_171907_com.instagram.android.webp
    19,6 KB · Görüntüleme: 66
  • Screenshot_20200406_190808_com.instagram.android.webp
    31,7 KB · Görüntüleme: 60
  • Screenshot_20200406_190822_com.instagram.android.webp
    47,4 KB · Görüntüleme: 52
Güle güle kullanın canım, o zebralı zıbın takımdan bizde de var
birde kırmızı Uğur böcekli almıştım yanlış hatırlamıyorsam ☺
Sağol kuzum. Evet uğurböcekli olanı bende begendım ama kalmamış kampanyadan dolayı. İlk defa buradan alışveriş yaptım. Memnun kaldın mı sen nasıl kumaşları falan

Sağol kuzum. Evet uğurböcekli olanı bende begendım ama kalmamış kampanyadan dolayı. İlk defa buradan alışveriş yaptım. Memnun kaldın mı sen nasıl kumaşları falan
Ben oradan almamıştım canım enucuzbebekmarket ten almıştım aynıları orada da vardı. Ama tabi ben yeni almadım, ilk hamileliğimde almıştım geçen sene.

bende aynı şeyi hayal etmiştim ama kızımı götüremeyeceğim annanesine bırakıp eşimle gidicez perşembe günü güzel haberler alalım inşallah

Kızıma bunları aldım dün. Emzik trendyoldan aldım. Diğerleri Minicity.
Minicity de 2 al 1 öde kampanyası var. Arılı takımı aldım mesela zebralı olan bedavaya gelmiş oldu
bende az önce bişeyler aldım inşallah güzel gelir. şimdi trentyola bakıyorum. hayalim gezerek almaktı ama nasip

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…