2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293

❤❤oyle oluyor kendi kendine diyorsun ne kdr sağlık li bir yavrum var

Kızlar şu takvimde kalan gün sayısı yazıyoya sürekli oraya benim gibi bakan varmı yoksa ohh hamileliğin tadını çıkarıyorum günlerin önemi yokmu diyorsunuz

Kızlar şu takvimde kalan gün sayısı yazıyoya sürekli oraya benim gibi bakan varmı yoksa ohh hamileliğin tadını çıkarıyorum günlerin önemi yokmu diyorsunuz
Tabikide sürekli takvime bakıyorum biran önce günler geçsin hayırlısıyla kavuşalım istiyorum. Ama benim takvime göre olmucak. Malum sezeryan olacağı için 38. Haftada alıcam bebeği dedi doktor. Son dakka bi değişiklik olmazsa inşallah

Ohh 2 haftadan yırttın sağlıkla gelsin kuzıçucuğun annesi

Kız sen temmuz Anne side olabilirsin heee

Ivit ben hic agustos annesi olcam demiyorum ki zaten hamilr kaldigim gunden beri icimdeki ses temmuz annesi olcam diyor bide hesaplarken kiyafet alirken agustosu bi ay diye hesapliyrm dusun dogmus bide bir aylik yaptm cocu

Ivit ben hic agustos annesi olcam demiyorum ki zaten hamilr kaldigim gunden beri icimdeki ses temmuz annesi olcam diyor bide hesaplarken kiyafet alirken agustosu bi ay diye hesapliyrm dusun dogmus bide bir aylik yaptm cocu
Sen daha iyi bilirsin tabi annesi
Bende daha hiçbişey almadım çocuğuma inş 2 3 ay daha geçsinde bişiler bakıcam

Oh hadi masallah hayirli haberle insallah cnm benim❤
İnş canım
Valla hamileliğin tadını çıkarıyorum sayılarla ya da aylarla derdim yok İlk hamileliğimden bi nane anlamadığım için bunda olabildiğince tat almaya bakıyorum Herkes aksini diyor ama bana çok hızlı geçiyor bir de. Daha dün hamile olduğumu öğrendim ve 5 aylık oldum sanki..
Kizlarrrrrr isim buldunuz mu
İlk sayfada isim koyanlarınki yazıyor canım

Maşallah cnm ne güzel doya doya yaşa hamileliğini

Hergun bakiyorum manyak gibi her sabah uyaninca ilk aktevitem oraya bakip bugun ne oldugunu okumak :)

merkur_kedisi canim senin hamileligin nasil gidiyor? Ne zamandir yazmıyorsun merak ettim
merkur_kedisi canim senin hamileligin nasil gidiyor? Ne zamandir yazmıyorsun merak ettim
iyiyim canım çok teşekkür ederim yazdıklarınızı okuyorum.ama burda önceden yaşanan bazı olaylar nedeniyle içime sinmeyen sebeplerden dolayı pek yazmama kararı almıştım.zaten gittiğimi farkeden arkadaşlarlada özelden yazıştık sağolsunlariyiyim canım aslında son 2 ayım hiç iyi gecmedi bronşit oldum şiddetli bel ağrısı çektim.son iki ayım gribal hastalıklarla geçti açıkçası.ultrason randevum iyi geçti ,herşey normal fakat safra kesesini göremedi.birdahaki geldiğinde doktoruna not düşeceğim bakacak dedi.bazen göründmiyormuş.onu kafama taktım.birde erken doğum riskim çıktı.rahmim darmış.ilk doğumumun zor olmasından kaynaklanıyor çok ayakta kalmamalısın dedi.ama malesef nerdeee.en azından 28. haftaya kadar dedisen nasılsın canım ,okuyorum yazdıklarınızı.çok mutlu oluyorum.ilk bebeği olacak olanlar 10 yıl önceme götürüyor beni.ülke olarak zor bir zamandan geçiyoruz.allah hepimize yardım etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…