@metEla Çok teşekkür ederiz. Biz de öyle düşündük. Eğer bir sorun olsaydı söylerdi herhalde. Kadın deneyimli 50li yaşlarında bir kadın, sen bana güven, bu gözler her şeyi görüyor diye takılıyor ben 2 kere sorunca.
@GKBgkb Evet ilk bebeğimiz olacak. Teşekkür ederiz. Çok heyecanlıyız. :)
A
April wind
Teşekkür ederiz. Daha alışveriş yapmamıştık. Hem şu anki durum malum, görerek alak istiyorum. Hem de cinsiyeti kesinleşsin diye bekliyordum. Evet, bizce de doktor bir şey görse söylerdi. Bana iyi, iyi dedi. Yazdığı kağıttan okudum, kordonu 3 damarlı falan diye ayrıntılı şeyler yazıyor.
@Sahinys @ulasimiz Teşekkür ederiz :) Çok sağ olun.
@MaYa_MiLa Benim bu doktor söylemiyor diye sadece cinsyeti için farklı bir doktordan randevu almıştım. Gittiğimde de bebeğin cinsiyetini öğrenmeye geldik demiştim direkt. Görürsem söylerim tabi demişti ama anlık görür gibi oldum, erkek sanırım. Erkeğe benziyor ama % 100 diyemem dedi. Kordon görmüş herhalde bilemiyorum. Hiç belli olmaz, 2 hafta sonra devlet hastanesindeki detaylı ultrasonum var, pipisini göstermemiş bir erkek çıkabilir yine :)
Zeybltaslan
Aslında fena bir kadın değil de, kültür farklı. Burnu için ölçemem dedi, ben daha en başından burnunu görmüştüm sorun yok dedi. Dün de göstermek için uğraştı, pozisyonu uygun değil profil alamıyorum dedi.Ensesini bu hafta ölçemeyiz dedi. İnsanın tek dumak istediği iyi olduğunun söylenmesi. Şu an çöyle içim rahatladı ki sanki renkler bile daha parlak