2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
bende çok gitmesini istiyorum .hergün okuyorum dua ediyorum.

ay yerim ya.ben hiç göremiyorum keşke görebilsemay kokuları burnuma esiyor arada.çok şanslısın canım.keşke bende görebilsem.
İnsallah görürsün canim bende daha dun diyordum gormedim hic diye nasip oldu cok heyecanlı ya az kaldi kavuşuncaz yavrularimiza

Ben de Birce istiyorum nasıl sizce biricik bi tanecik demekmiş annesinin aşkıııı
Yaa ben çok beğendim
Bunları sipariş verdim şimdi tosunuma
Allahım sağlıkla giydirmek nasip etsin inşallah.
Netten gitimi almıycam demiştim ama kumaşından emin olduğum markalar olunca aldım
Ayy sağlıkla giyin inşallah kuzum
Bende biraz kıyafet alışverişi yapacaktım ama kafamı kaldıramıyorum çok uykum var
Hepte uyumak için yatağa giriyorum geri kalkıyorum ama Ayakta da duramıyorum bi garip hallerdeyim
Çok iyi ya hadi bakalım sevindim valla dedim sana gönlünü ferah tut diye benimde herşey bir anda gelişti iki hamiş gidip gelin bakalım

Hadi gözün aydın,Bursa merkezde mi gideceksin?kime gitmeyi dusunuyorsun?

Senin düzelmişti tsh ertelemende sıkıntı yok ama benimki en son baktirdigimda hala düşüktü muhakkak baktirmam lazim,muhtemelen hemşire tetenoz asisi için arar olmadı orda kan da veririm.

Saglik ocaklarinda verilenler cok doğru sonuc vermiyormus iki haftadirda kusmalarim geri donunce yine oynama yapti diye korkuyrm ama inşallah doğrudur deyip allaha bıraktım rabbim bi sıkıntı gostermeden su gunlerimizi geçirmeyi nasip etsin insallah

Guzel kalplim ❤ mervoş umuzunkide olursa tmmdir bu is

Ben daha önce iki gün arayla özelde ve sağlık ocağında kan vermiştim arada bayağı fark vardı,ozeldekinde tsh çok daha dusuktu,sanirim kan bekledigi için yanlış sonuç çıkabiliyor.

Benim çok şükür geçti hatta üç gündur bulantı hapimi almıyorum,önce iki günde bir içtim şuan tamamen bıraktım şükür.İnsallah senin de geçer bulantılar,ne kadar zor olduğunu biliyorum

Ben eşimi ikna edebilirsem ipek koymayı düşünüyorum ama eşime göre çok basit bir isimmis

Bunu yazinca aklima diger grubumuzdaki arkadaşım geldi o ipek koymak istiyordu esi nil anlasamadilar sonra burda konu açtı iprk mi nilmi diye anket hazırladi acik ara farkla ipek one geçince mecbur kabul etti eşi

Hadi ya bana doktorda dedi yanlis.cikiyor diye ama normale donmus gozukuyordu cok fark yoktur diye umid edeyim ozmn oh masallah ne guzel kaşi kaşi nazat degmesin bnm gunde bite dusmesi bile benim icin buyuk bir nimet evde durdum icin stresten oluyor oda eminimki yoksa duzelmisti ne guzel

Kızlar şu takvimde kalan gün sayısı yazıyoya sürekli oraya benim gibi bakan varmı yoksa ohh hamileliğin tadını çıkarıyorum günlerin önemi yokmu diyorsunuz
aslında ikiside değilGün olarak çok var umutsuzlanıyorum biraz,hamileliğin tadını çıkarayım diyorum bu aralar onuda yapamıyorum,her gün okuyorum bebişle ilgili ayrıntıları ama güne aya takılmadan
Evet acikladiklari.gun konusuyoedum onla oyle dedim esimde gülüyor bana ya herkeste oluyormu bilmiyrm bende erken dogum.korkusu var
bende de var o korku malesef çünkü oğlumda sancım ve açılmam olmuştu 28.haftada,hastanede yattım bi süre,zor bi zamandı ama bebeğim zamanında doğdu yinede
Kizlarrrrrr isim buldunuz mu
malesef henüz fikir var karar yok
Ben de Birce istiyorum nasıl sizce biricik bi tanecik demekmiş annesinin aşkıııı
çok kibar bir isim kulağa hoş geliyor
Canim okumaya calisiyorum. Migrenim tuttu 2 gundur. Haftaya biraktik tasinma isini. Vogu esya kolilerde su an. 10-15 gune yeni eve geceriz insallah.
geçmiş olsun kuzum ya benimde hemen her gün başım ağrıyor ve zamanında migren geçmişim var,çok şiddetli değil Allahtan şu an bile ağrıyor,işiniz gücünüz rast gider inşallah canım
Bunları sipariş verdim şimdi tosunuma
Allahım sağlıkla giydirmek nasip etsin inşallah.
Netten gitimi almıycam demiştim ama kumaşından emin olduğum markalar olunca aldım
çok güzeller,güle güle giyinsin kuzun inşallah
senin adına çok sevindim canım,darısı banada olsun inşallah,ne zaman gitmeyi düşünüyorsun

Ay ne guzel rabbim kimseyi evladıyla sınamasın korktuğumuz başımıza gelmsin insallah ❤

Sagol canim, insallah. Uykuda yakalamasa tedbir alabilirdim de uykuda buldu kronik migren hastasiyim en ufak bir sinyalde tedbir alarak bir kac saatte atlatiyordum. Bu fena vurdu

Sana da gecmis olsun guzelim.

Kızlar ben çok az bile yesem mideme büyük bi baskı ve ağrı var,gece çok zorladı beni yanma oluyor tamam o normal ama benim sanki midem ağrıyor acıyor,dokununca bile çok acıyor,göğüs kafesimde acıyor
Oğluma hamileykende böyle oluyordum ama 8.ayda başlamıştı

Sagol canim, insallah. Uykuda yakalamasa tedbir alabilirdim de uykuda buldu kronik migren hastasiyim en ufak bir sinyalde tedbir alarak bir kac saatte atlatiyordum. Bu fena vurdu

Sana da gecmis olsun guzelim.
Sağol canım,hamilelikte oluyor diyorlar da benimki her gün zonkluyor artık,aşırı ileri gidecek diye korkuyorum migrenden çok çektim bende,2yıl tedavi gördüm ama yok ya baş ağrısı silinen bir şey değil galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…