bende çok gitmesini istiyorum .hergün okuyorum dua ediyorum.Sagol fistigim. Ben de simdi detayliya gidecegini okudum cok mutlu oldum. Hayirli olsun canim.
April Wind’in Ve Science3’un de gidebilmesi icin cok dua ettim. Ucunuz kac gundur aklimdasiniz insallah engelleriniz acilir da kazasiz belasiz gider, guzel haberler alirsiniz diye.
Simdi sadece Science3’un guzel haberi kaldi. ☺
İnsallah görürsün canim bende daha dun diyordum gormedim hic diye nasip olduay yerim ya.ben hiç göremiyorum keşke görebilsemay kokuları burnuma esiyor arada.çok şanslısın canım.keşke bende görebilsem.
Yaa ben çok beğendimBen de Birce istiyorum nasıl sizce biricik bi tanecik demekmiş annesinin aşkıııı
Ayy sağlıkla giyin inşallah kuzumBunları sipariş verdim şimdi tosunuma
Allahım sağlıkla giydirmek nasip etsin inşallah.
Netten gitimi almıycam demiştim ama kumaşından emin olduğum markalar olunca aldım
Çok iyi ya hadi bakalım sevindim valla dedim sana gönlünü ferah tut diye benimde herşey bir anda geliştiKızlar bu arada bende detayliya gidebilicem sukur ❤ Bi arkadasim vardi onunla ayni hafta hamileyiz. Ona rica ettim boyle boyle ancak sen goturebilirsen gidebilicem ama goturemezsen de can sagligi olsun anlarim bu virus ortaminda dedim. Sag olsun oda dedi ben beraber gidelim diye sana haber vericektim kendine hic sıkıntı yapma diye. Araba kullanmayi da biliyor iki hamile gidip gelicez❤ Mutluluktan agliycaktim tamam yazdigini okuyunca.
Hadi gözün aydın,Bursa merkezde mi gideceksin?kime gitmeyi dusunuyorsun?Kızlar bu arada bende detayliya gidebilicem sukur ❤ Bi arkadasim vardi onunla ayni hafta hamileyiz. Ona rica ettim boyle boyle ancak sen goturebilirsen gidebilicem ama goturemezsen de can sagligi olsun anlarim bu virus ortaminda dedim. Sag olsun oda dedi ben beraber gidelim diye sana haber vericektim kendine hic sıkıntı yapma diye. Araba kullanmayi da biliyor iki hamile gidip gelicez❤ Mutluluktan agliycaktim tamam yazdigini okuyunca.
Sen daha iyi bilirsin tabi annesi
Bende daha hiçbişey almadım çocuğuma inş 2 3 ay daha geçsinde bişiler bakıcam
En çokda bende vardır heralde daha önceden de erken doğumum olduğu için Rabbim korktuğumuz uğratmasın inş
Senin düzelmişti tsh ertelemende sıkıntı yok ama benimki en son baktirdigimda hala düşüktü muhakkak baktirmam lazim,muhtemelen hemşire tetenoz asisi için arar olmadı orda kan da veririm.
Sagol fistigim. Ben de simdi detayliya gidecegini okudum cok mutlu oldum. Hayirli olsun canim.
April Wind’in Ve Science3’un de gidebilmesi icin cok dua ettim. Ucunuz kac gundur aklimdasiniz insallah engelleriniz acilir da kazasiz belasiz gider, guzel haberler alirsiniz diye.
Simdi sadece Science3’un guzel haberi kaldi. ☺
Ben daha önce iki gün arayla özelde ve sağlık ocağında kan vermiştim arada bayağı fark vardı,ozeldekinde tsh çok daha dusuktu,sanirim kan bekledigi için yanlış sonuç çıkabiliyor.Saglik ocaklarinda verilenler cok doğru sonuc vermiyormus iki haftadirda kusmalarim geri donunce yine oynama yapti diye korkuyrmama inşallah doğrudur deyip allaha bıraktım rabbim bi sıkıntı gostermeden su gunlerimizi geçirmeyi nasip etsin insallah
Ben eşimi ikna edebilirsem ipek koymayı düşünüyorum ama eşime göre çok basit bir isimmis
Ben eşimi ikna edebilirsem ipek koymayı düşünüyorum ama eşime göre çok basit bir isimmis
Ben daha önce iki gün arayla özelde ve sağlık ocağında kan vermiştim arada bayağı fark vardı,ozeldekinde tsh çok daha dusuktu,sanirim kan bekledigi için yanlış sonuç çıkabiliyor.
Benim çok şükür geçti hatta üç gündur bulantı hapimi almıyorum,önce iki günde bir içtim şuan tamamen bıraktım şükür.İnsallah senin de geçer bulantılar,ne kadar zor olduğunu biliyorum
aslında ikiside değilKızlar şu takvimde kalan gün sayısı yazıyoya sürekli oraya benim gibi bakan varmı yoksa ohh hamileliğin tadını çıkarıyorum günlerin önemi yokmu diyorsunuz
bende de var o korku malesef çünkü oğlumda sancım ve açılmam olmuştu 28.haftada,hastanede yattım bi süre,zor bi zamandı ama bebeğim zamanında doğdu yinedeEvet acikladiklari.gun konusuyoedum onla oyle dedim esimde gülüyor banaya herkeste oluyormu bilmiyrm bende erken dogum.korkusu var
malesef henüz fikir var karar yokKizlarrrrrr isim buldunuz mu
çok kibar bir isim kulağa hoş geliyorBen de Birce istiyorum nasıl sizce biricik bi tanecik demekmiş annesinin aşkıııı
geçmiş olsun kuzum ya benimde hemen her gün başım ağrıyor ve zamanında migren geçmişim var,çok şiddetli değil Allahtan şu an bile ağrıyor,işiniz gücünüz rast gider inşallah canımCanim okumaya calisiyorum. Migrenim tuttu 2 gundur. Haftaya biraktik tasinma isini. Vogu esya kolilerde su an. 10-15 gune yeni eve geceriz insallah.
Bunları sipariş verdim şimdi tosunuma
Allahım sağlıkla giydirmek nasip etsin inşallah.
Netten gitimi almıycam demiştim ama kumaşından emin olduğum markalar olunca aldım
senin adına çok sevindim canım,darısı banada olsun inşallah,ne zaman gitmeyi düşünüyorsunKızlar bu arada bende detayliya gidebilicem sukur ❤ Bi arkadasim vardi onunla ayni hafta hamileyiz. Ona rica ettim boyle boyle ancak sen goturebilirsen gidebilicem ama goturemezsen de can sagligi olsun anlarim bu virus ortaminda dedim. Sag olsun oda dedi ben beraber gidelim diye sana haber vericektim kendine hic sıkıntı yapma diye. Araba kullanmayi da biliyor iki hamile gidip gelicez❤ Mutluluktan agliycaktim tamam yazdigini okuyunca.
aslında ikiside değilGün olarak çok var umutsuzlanıyorum biraz,hamileliğin tadını çıkarayım diyorum bu aralar onuda yapamıyorum,her gün okuyorum bebişle ilgili ayrıntıları ama güne aya takılmadan☺
bende de var o korku malesef çünkü oğlumda sancım ve açılmam olmuştu 28.haftada,hastanede yattım bi süre,zor bi zamandı ama bebeğim zamanında doğdu yinede
malesef henüz fikir var karar yok
çok kibar bir isim kulağa hoş geliyor
geçmiş olsun kuzum ya benimde hemen her gün başım ağrıyor ve zamanında migren geçmişim var,çok şiddetli değil Allahtan şu an bile ağrıyor,işiniz gücünüz rast gider inşallah canım
çok güzeller,güle güle giyinsin kuzun inşallah
senin adına çok sevindim canım,darısı banada olsun inşallah,ne zaman gitmeyi düşünüyorsun
aslında ikiside değilGün olarak çok var umutsuzlanıyorum biraz,hamileliğin tadını çıkarayım diyorum bu aralar onuda yapamıyorum,her gün okuyorum bebişle ilgili ayrıntıları ama güne aya takılmadan
bende de var o korku malesef çünkü oğlumda sancım ve açılmam olmuştu 28.haftada,hastanede yattım bi süre,zor bi zamandı ama bebeğim zamanında doğdu yinede
malesef henüz fikir var karar yok
çok kibar bir isim kulağa hoş geliyor
geçmiş olsun kuzum ya benimde hemen her gün başım ağrıyor ve zamanında migren geçmişim var,çok şiddetli değil Allahtan şu an bile ağrıyor,işiniz gücünüz rast gider inşallah canım
çok güzeller,güle güle giyinsin kuzun inşallah
senin adına çok sevindim canım,darısı banada olsun inşallah,ne zaman gitmeyi düşünüyorsun
Sağol canım,hamilelikte oluyor diyorlar da benimki her gün zonkluyor artık,aşırı ileri gidecek diye korkuyorum migrenden çok çektim bende,2yıl tedavi gördüm ama yok ya baş ağrısı silinen bir şey değil galibaSagol canim, insallah. Uykuda yakalamasa tedbir alabilirdim de uykuda buldukronik migren hastasiyim en ufak bir sinyalde tedbir alarak bir kac saatte atlatiyordum. Bu fena vurdu
Sana da gecmis olsun guzelim.
Amin canımAy ne guzel rabbim kimseyi evladıyla sınamasın korktuğumuz başımıza gelmsin insallah ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?