2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Canim benim bende iyiyim seni merak ettim yazıcam yazıcam anca denk geldi. Bak sana yazmamda sebepte varmis. Benim oglum icinde safra kesesi yok denmisti. Gercekten o hastaneden nasil çıktıgimi bi ben biliyorum.. Uzmustu beni doktor.. ama sonra ogrendim ki o hafta zaten daha yeni olusmaya basliyormus. Cok normalmis aslinda gorulmemesi. 19+6 di ben gittigimde. 10 gun sonra gittigimde görülmüştü Seninde boyle olucak inan canim.

Bunları sipariş verdim şimdi tosunuma
Allahım sağlıkla giydirmek nasip etsin inşallah.
Netten gitimi almıycam demiştim ama kumaşından emin olduğum markalar olunca aldım

Eklentiler

• Screenshot_20200407-135815.webp
    22,5 KB · Görüntüleme: 57
  • Screenshot_20200407-135831.webp
    23,8 KB · Görüntüleme: 52
  • Screenshot_20200407-140043.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 52
Netten gitimi almıycam demiştim ama kumaşından emin olduğum markalar olunca aldım
Gülerek güzel günlerde giysin paşa

Kızlar bu arada bende detayliya gidebilicem sukur Bi arkadasim vardi onunla ayni hafta hamileyiz. Ona rica ettim boyle boyle ancak sen goturebilirsen gidebilicem ama goturemezsen de can sagligi olsun anlarim bu virus ortaminda dedim. Sag olsun oda dedi ben beraber gidelim diye sana haber vericektim kendine hic sıkıntı yapma diye. Araba kullanmayi da biliyor iki hamile gidip gelicez Mutluluktan agliycaktim tamam yazdigini okuyunca.

ay inşallah canım.ağzın bal yesin sen nasılsın.

Yapacak bisey yok ortalık durulunca gidicez artik dicem ama atatürk havalimanina salgin hastane si yapilcak yapimi 45 gun surcek diyorlar heralde bitmeyecek bu gunler
Senin düzelmişti tsh ertelemende sıkıntı yok ama benimki en son baktirdigimda hala düşüktü muhakkak baktirmam lazim,muhtemelen hemşire tetenoz asisi için arar olmadı orda kan da veririm.

Güle güle giysin kuzucuk Ya ben de bakıyorum ama Babymall'deki hiçbir markayı bilmiyorum, hangi marka aldınız acaba?

Cok gecmis olsun abla

Sagol fistigim. Ben de simdi detayliya gidecegini okudum cok mutlu oldum. Hayirli olsun canim.

April Wind’in Ve Science3’un de gidebilmesi icin cok dua ettim. Ucunuz kac gundur aklimdasiniz insallah engelleriniz acilir da kazasiz belasiz gider, guzel haberler alirsiniz diye.

Simdi sadece Science3’un guzel haberi kaldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…