2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Kızlar şu takvimde kalan gün sayısı yazıyoya sürekli oraya benim gibi bakan varmı yoksa ohh hamileliğin tadını çıkarıyorum günlerin önemi yokmu diyorsunuz
Ben hiç bakmıyorum Dr bana dedi ki takılma ona erken de olur gecte olabilir gün sayma bence keyfine bak

Burun ölçüsünü alamadı nazal kemik fln

Evet kuzum sonunda kısa da olsa yüzünü gördük ama aşırı mutsuz ağzı üzgün duruyordu sevmedi sıkıştırılmayı bence
Benim ki detaylı da her şey bakıldı da oğluşum hep eli yüzün de kapatıyor tam olarak göstermiyor cumartesi kontrol e gitmisitim yine eli yüzun de bı daha gitmeden çikolata flaan yiyip gitcem belki elini yüzün den çeker

Ben yedim yürüdüm meyve suyu içtim 3 kere girdim 15 dk arayla en son 4. De gördük. Doktor burun nazalı alamadım alayim dedi dönmeye başladı allahtan almıştı ama yüzünün net görselini bizde alamadık

Zamanını ve yerini arkadasa biraktim canim kendisi saglikci zaten tecrubelide onunda ilk cocugu degil. O nereyi belirlerse oraya gideriz. Yeterki gidelimde inan hicbiri gozumde degil. Sen neyi nasil istersen öyle olsun dedim. İnanin dun gece 4.5 saat uyuyabildim sadece ne olucak nasil yapicam diye düşünmekten o yuzden suan gidebiliyor olmak benim icin cok guzel Ne zaman gidelim derse o zaman artik nasilsa daha var vaktime gidelimde bi sekilde

Canim her hamilelik kendine ozel derlerdi oyleymis cidden.. oglumda son ayda yasadigim kasılmayı simdi gecen hafta yasadim mesela. Bende cok şaşırdım. Olabiliyor boyle seyler. Mide rahatlatici ilaclar icsen?
Ben oglumda hic mide sorunu yasamadim ki alakası var diyolar ama bence cok. Masallah nasil sacli bi cocuktu. Simdi ilk aydan beri yanma var hic gecmiyor

Ben hiç bakmıyorum Dr bana dedi ki takılma ona erken de olur gecte olabilir gün sayma bence keyfine bak

Mesela sizinde temmuzda olabilir buyuk ihtimalle. Genelde gordugum cok az kisi 40+ oluyor. İlk hamileligimdeki topicte 20 kusur kisiydik 2-3 ü anca 40+ oldu. Hayırlısıyla gelsinler 36+ dan sonra her an gelmesi normalmis

3. Denemede sonunda tüm vücudu inceleyebildik, çok şükür yolundaymış herşey, 10da gitmiştim 3 de ancak evdeydim. Ama Yüzünün fotoğrafını alamadık bir sonraki kontrole artık
Her şey yolundaymış bunu öğrenmekte güzel benceBir dahaki sefere inşallah yüz usgsi alabilirsiniz,darısı detaylıya giremeyenlere

Yanma zaten var ama bu mide acıması sanki bıçak saplanıyor,oğlumda son aylarda yaşadım ama bu şiddetli oldu benim oğlumda çok saçlı doğdu dr söylemişti çok saçı var diyebu aralar stres kayklıda olabilir mide ağrısı

3. Denemede sonunda tüm vücudu inceleyebildik, çok şükür yolundaymış herşey, 10da gitmiştim 3 de ancak evdeydim. Ama Yüzünün fotoğrafını alamadık bir sonraki kontrole artık
Sağlıkla dönmüşsünüz olsun daha çok haftalarımız var yüzlerinin net olacağıı :)

Kanz ve chicco aldım canım
Teşekkür ederim :) Yazdıktan sonra demek istediğimi anlatamadğımı fark ettim ama Bu bilindik markalar dışındakilerden mi diye sormak istemiştim aslında, onları hiç bilmiyorum da. Neyse bildiklerimizden devam o halde :)

Maşallah canım senin bebişin burnu bayağı belli benim tam belli olmadı Sağlıkla gelsinler hepsi kuzularım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…