Bana doktorumun söylediği sütün zaten gerekli olmadığı(göreceli olarak gerekli olmadığı tabi süt içme veya yararsız demiyor) asıl kalsiyum kaynağının yoğurt olduğu..
Sütten çok yoğurt faydalı demişti ben doktoruma süt içemiyorum dediğimde. Ama hazır değil, ev yoğurdu önermişti :)
Dediğim gibi zaten 20 senedir tek süt alma kaynağım sütlü tatlılar bir de arada sıcak çikolata Yoğurt aşırı severim ve yerim. Hergün 1 dolu kase.
kalsiyum alıyorsan harika o zaan. bir kase yoğurtla 1 bardak süt aynı diye biliyorum. ben bi litre süt içiyorum günde. yarım litre kafi diyolar ama benim içim yanıyo. mütamadiyen yanıyor. yanıyor kavruluyor.
kalsiyum alıyorsan harika o zaan. bir kase yoğurtla 1 bardak süt aynı diye biliyorum. ben bi litre süt içiyorum günde. yarım litre kafi diyolar ama benim içim yanıyo. mütamadiyen yanıyor. yanıyor kavruluyor.
3 gündür mütemadiyen midem yanıyor yemek yerken bile.
Aynı rutinimde yememe rağmen..
Evde gaviscon yok tarihi geçtiği için atmıştım.
Valla dayanamayacağım sanırım.
gaviscon reçeteli miydi? Bilen var mı ya :/
Söyleyeyim de alsın reçetesiz alınabiliyorsa
Dayanamıyorum Su içerken bile yanıyor yemek borum.
Verdikleri Cd baktım şimdi. Bilgisayarım cd alışkın olmadığı için ufo gelmişçesine sesler çıkardıktan 4 dakika sonra görüntüleri açtı
Ben başarılı buldum bizimkini neredeyse her görüntü var Hoşuma gitti
Pregnancy Weight Gain Calculator diye bir site buldum. şu anki hamilelik haftanı, boyunu, hamilelikten önceki kilonu şimdiki kilonu giriyorsun , vücut kitlene istinaden haftana göre az mı normal mi, çok mu kilo aldığını söylüyor. 600 gram fazla almışım ben.
Pregnancy Weight Gain Calculator diye bir site buldum. şu anki hamilelik haftanı, boyunu, hamilelikten önceki kilonu şimdiki kilonu giriyorsun , vücut kitlene istinaden haftana göre az mı normal mi, çok mu kilo aldığını söylüyor. 600 gram fazla almışım ben.
Hemencik baktım alt sınırdan girmişim. İdeal gidiyorum şükür (4 kg aldım)
İlk hamileliğimde 5 kilo ile doğuma gitmiştim. Benim grafiğime göre sınıfta kaldım
evet işte de sanırım bizden daha çok profesyonel inceleme amaçlı gibi geldi bize, hani izleyince ayy yavrumuz nasıl da tatlı diyemiyorsun, daha çok anlayamadığın organlar, bezler, kalp kapakçıkları vs var. Hani Ozlemarda02
arkadaşımız öyle bir şey beklemesin diye dedim.
Ayy maşallah ne güzel yaa. Nasipse yarın bende gidiyorum kontrole bizimde ayrıntılımız olacak yarın. İnşallah bizde böle güzel haberlerle oğluşumuzun güzel fotolarıyla döneriz paylaşırım burdan
Ay ben bisiler.aldim gecen ama ne aldim niye aldim nasil aldim hicbi fikrim yok akıntım vardi bi de lekelenme.oldu doktora gittim gitmisken dedim bebis kiyafetlerine şöööleee bi bakıverim bi daha cikmam evden dediydim. Elimde koca poşetnen döndüm kafama gore aldim valla
Şoktan aldığım küvet seti ve 5li hastane çıkış seti
Diğerleride minicity den aldıklarım. Minik de Bi not defteri hediye göndermişler
Şimdi emziğimiz kargoda onu beklemedeyiz =)
Ay ben bisiler.aldim gecen ama ne aldim niye aldim nasil aldim hicbi fikrim yok akıntım vardi bi de lekelenme.oldu doktora gittim gitmisken dedim bebis kiyafetlerine şöööleee bi bakıverim bi daha cikmam evden dediydim. Elimde koca poşetnen döndüm kafama gore aldim valla
3 gündür mütemadiyen midem yanıyor yemek yerken bile.
Aynı rutinimde yememe rağmen..
Evde gaviscon yok tarihi geçtiği için atmıştım.
Valla dayanamayacağım sanırım.
gaviscon reçeteli miydi? Bilen var mı ya :/
Söyleyeyim de alsın reçetesiz alınabiliyorsa
Dayanamıyorum Su içerken bile yanıyor yemek borum.
Şoktan aldığım küvet seti ve 5li hastane çıkış seti
Diğerleride minicity den aldıklarım. Minik de Bi not defteri hediye göndermişler
Şimdi emziğimiz kargoda onu beklemedeyiz =)