2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Çocuklar için nerden izin alıyoruz canım? Benim Kızımın da aylık iğneleri var nasıl yaptırmaya gideceğim kara kara düşünüyorum şimdiden?

Çocuklar için nerden izin alıyoruz canım? Benim Kızımın da aylık iğneleri var nasıl yaptırmaya gideceğim kara kara düşünüyorum şimdiden?
Yaa geçtiğimiz gün haberlerde gördüm, sanırım ambulans çağırma hakkınız var? Onun eşliğinde gidip gelebilirsiniz hastaneye.

Ne garip günlerden geçiyoruz böyle

Bende onu araştırdım e devlette var ama seyahat için diyor muhtarlıgi aradım açan olmadı. Araştırıyorum bende

Yaa geçtiğimiz gün haberlerde gördüm, sanırım ambulans çağırma hakkınız var? Onun eşliğinde gidip gelebilirsiniz hastaneye.

Ne garip günlerden geçiyoruz böyle
Oyle de zor olur ya kime yatisecekler onlarda yazık vardır mutlaka başka yolu

Bağlı olduğun karakolu ara canım. Ben kızımı çıkartmam gerekiyor du karakolu aradım. Sıkıntı olmaz dedi. Hastaneye gideceksiniz nede olsa dedi.
Her türlü yönlendirirler bence karakolu ara.

biz geldik çok şükür hiç bi sıkıntı yokmuş bebeğimde renkli resimde verdi CD ama CD içine bakan var mı benimkisi boş anlam veremedim

ooh canım gözün aydın, biz cd ye baktık görüntüler var ama çok parça parça, bir video değil. bizim için çok anlamlı değildi yani. iyi dediyse boşver bence

ooh canım gözün aydın, biz cd ye baktık görüntüler var ama çok parça parça, bir video değil. bizim için çok anlamlı değildi yani. iyi dediyse boşver bence

Canim onlar parca parca bakilan tum organlar aslinda.

kızlar "ayıp" bir sorum olacak. doktor kontrolüne gittiginizde ses kaydı yapıyormusunuz ? doktorun haberi varmı ?
Video çekiyoruz izin alarak. Gerçi çoğu zaman unutuyoruz
Şeker yükleme testi konusu açılmışken, özelde ne civarlarda acaba test ücreti? Tecrübeli anneler biliyordur diye düşünüyorum :)
Bana ücretsiz demişti özeldeki doktor ama aynı zamanda araştırmada da takipli olduğum için orada yaptırmıştım ben.
Bu sefer özelde yaptıracağım da sadece kan testi parası alınır diye düşünüyorum, yani çok maliyetli olmaz gibime geliyo
Merhaba kizlar bende sizlere katilayim dedim Rabbim her birinizin evladini sapasaglam kucaginiza almayi nasip etsin
Hoşgeldin canım amin.
Kızlar bugün bir şey fark ettim,ne zaman telefonla konuşsam bebeğim daha çok hareketleniyor,siz de böyle bir şey fark ettiniz mi
Konuşmak değilde ne zaman ilgimi göbeğimden çeksem, başka bir şeye odaklansam hareketi artıyor. Ama ona odaklanınca pısıyo Şimdiden bi algılar bi algılar.. gelde sevme
biz geldik çok şükür hiç bi sıkıntı yokmuş bebeğimde renkli resimde verdi CD ama CD içine bakan var mı benimkisi boş anlam veremedim
Şükür canım gözünaydın
CD bakmaya fırsatım olmadı çok erken uyandım sabah, şimdi de kalkmaya üşeniyorum :/
Ama bize çıkarken CD yi yedekleyin çünkü burada en fazla 1/2 hafta arşivleyebiliyoruz dediler. Boş vermemişlerdir heralde

3 gündür mütemadiyen midem yanıyor yemek yerken bile.
Aynı rutinimde yememe rağmen..
Evde gaviscon yok tarihi geçtiği için atmıştım.
Valla dayanamayacağım sanırım.
gaviscon reçeteli miydi? Bilen var mı ya :/
Söyleyeyim de alsın reçetesiz alınabiliyorsa
Dayanamıyorum Su içerken bile yanıyor yemek borum.

geçmiş olsun canım bazen benimde oluyor sade soda iyi geliyor gaviskon reçetesiz alınıyor ben şahsen reçeteyle hiç almadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…