Inş girebiliriz doktor bulsam çocukları dışarı çıkarmamam lazım ama birakicakta kimse yok. Mecbur gelecekler hastaneye hic istemiyorum onlar içinde ayrı izin çıkartmak lazım herşey ters oldu allah bu çinlilerin kokunu kurutsun onların yüzünden çektiğimiz e bak pislikler
Bağlı olduğun karakolu ara canım. Ben kızımı çıkartmam gerekiyor du karakolu aradım. Sıkıntı olmaz dedi. Hastaneye gideceksiniz nede olsa dedi.
Her türlü yönlendirirler bence karakolu ara.
ooh canım gözün aydın, biz cd ye baktık görüntüler var ama çok parça parça, bir video değil. bizim için çok anlamlı değildi yani. iyi dediyse boşver bence
ooh canım gözün aydın, biz cd ye baktık görüntüler var ama çok parça parça, bir video değil. bizim için çok anlamlı değildi yani. iyi dediyse boşver bence
Bana ücretsiz demişti özeldeki doktor ama aynı zamanda araştırmada da takipli olduğum için orada yaptırmıştım ben.
Bu sefer özelde yaptıracağım da sadece kan testi parası alınır diye düşünüyorum, yani çok maliyetli olmaz gibime geliyo
Konuşmak değilde ne zaman ilgimi göbeğimden çeksem, başka bir şeye odaklansam hareketi artıyor. Ama ona odaklanınca pısıyo Şimdiden bi algılar bi algılar.. gelde sevme
Şükür canım gözünaydın
CD bakmaya fırsatım olmadı çok erken uyandım sabah, şimdi de kalkmaya üşeniyorum :/
Ama bize çıkarken CD yi yedekleyin çünkü burada en fazla 1/2 hafta arşivleyebiliyoruz dediler. Boş vermemişlerdir heralde
3 gündür mütemadiyen midem yanıyor yemek yerken bile.
Aynı rutinimde yememe rağmen..
Evde gaviscon yok tarihi geçtiği için atmıştım.
Valla dayanamayacağım sanırım.
gaviscon reçeteli miydi? Bilen var mı ya :/
Söyleyeyim de alsın reçetesiz alınabiliyorsa
Dayanamıyorum Su içerken bile yanıyor yemek borum.
3 gündür mütemadiyen midem yanıyor yemek yerken bile.
Aynı rutinimde yememe rağmen..
Evde gaviscon yok tarihi geçtiği için atmıştım.
Valla dayanamayacağım sanırım.
gaviscon reçeteli miydi? Bilen var mı ya :/
Söyleyeyim de alsın reçetesiz alınabiliyorsa
Dayanamıyorum Su içerken bile yanıyor yemek borum.