2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
geçmiş olsun canım bazen benimde oluyor sade soda iyi geliyor gaviskon reçetesiz alınıyor ben şahsen reçeteyle hiç almadım
Teşekkür ederim canım ya Soda yoğurt moğurt hiçbiri fayda etmiyor böyle de inatçı gıcık birşey

Canim onlar parca parca bakilan tum organlar aslinda. ☺

evet işte de sanırım bizden daha çok profesyonel inceleme amaçlı gibi geldi bize, hani izleyince ayy yavrumuz nasıl da tatlı diyemiyorsun, daha çok anlayamadığın organlar, bezler, kalp kapakçıkları vs var. Hani Ozlemarda02 arkadaşımız öyle bir şey beklemesin diye dedim.

Bel kısmım sanki fazla güneşlenmişim de yansımışım gibi yanıyor. Dokunamıyorum cildime. Cilt gerildiğinde böyle mi acıyor?

burada reçetesiz, ama hamileler olduğu için belirtsin. burada iki türü var, biri hamilelere. süt içince ve sakız çiğneyince çok iyi geliyor. en başından beri en temel semptomum mide yanması. varlığına alıştım. olmayınca yadırgıyorum

Ya kizlar bide sizlere soruyum istedim asagi yukari haftalarimiz ayni sizdedemi boyle vajinada baski hissi oluyor boyle vajina ici agriyormu yoksa bende dikos varmk diye oyle oluyor

Dedigin gibi olsa gerek, zira Nuri hoca dogumda baska hastaneye gidersen uc raporu ve CD’yi de yaninda gotur demisti canim.

Düz olan hamilelikte kullanılıyor diğeri kullanılmıyor diye biliyorum ay ilacı varken hiç işkence çekmeye gerek yok illet birşey çünkü
Süt ben senelerdir içemiyorum yani senelerdir dediğim bi 20 senedir
Sakız çiğneyince de acıkıyorum diye almıyorum ehehe .

Bel kısmım sanki fazla güneşlenmişim de yansımışım gibi yanıyor. Dokunamıyorum cildime. Cilt gerildiğinde böyle mi acıyor?
Yok :/ ilk defa böyle birşey duydum ilginç
Ya kizlar bide sizlere soruyum istedim asagi yukari haftalarimiz ayni sizdedemi boyle vajinada baski hissi oluyor boyle vajina ici agriyormu yoksa bende dikos varmk diye oyle oluyor
Baskı hissi değil ama ağrı var. Mesela büyük adım atarken, bacak bacak üstüne atarken vs ağrı oluyor. Çatı ağrısı dediklerinden

Kızlar hastane çıkışı alicam güvenilir kaliteli site bilen var mı
Bu sıralar topikçe popüler sitemiz minicity
Onun dışında ebebek, çillim.com, civil , joker gibi bilindik yerlere bakabilirsin. Trendyol da seçenek bakımından güzel..

Can ben riskli gebeyim diye yatyorum hep rahim agzindada dikisim var yattigim yerde oluyor agrilar bel kasik agrilarina bakmis vajina agrisi neki bana gore ama haftalarimiz ayni dedim acaba sizdedemi oluyor
Yok :/ ilk defa böyle birşey duydum ilginç

Baskı hissi değil ama ağrı var. Mesela büyük adım atarken, bacak bacak üstüne atarken vs ağrı oluyor. Çatı ağrısı dediklerinden

Can ben riskli gebeyim diye yatyorum hep rahim agzindada dikisim var yattigim yerde oluyor agrilar bel kasik agrilarina bakmis vajina agrisi neki bana gore ama haftalarimiz ayni dedim acaba sizdedemi oluyor
Okudum canım farkındayım kendi hissettiklerimi yazdım bende
Eğer serklajlı birinin aynı şeyleri hissedip hissetmediğini merak ediyorsan icecreamm cevap versin..

Canim onla konusuyoruz zaten o davet etdi sagolsun buraya gel kafan dagolsin diye hayrlo olur insAllah bizede
Okudum canım farkındayım kendi hissettiklerimi yazdım bende
Eğer serklajlı birinin aynı şeyleri hissedip hissetmediğini merak ediyorsan icecreamm cevap versin..

Verdikleri Cd baktım şimdi. Bilgisayarım cd alışkın olmadığı için ufo gelmişçesine sesler çıkardıktan 4 dakika sonra görüntüleri açtı
Ben başarılı buldum bizimkini neredeyse her görüntü var Hoşuma gitti

Ultrason goruntulerimi canim benim doktor sagolsun bir fotoyuda cok goruyo bize

süt içmeden zor olmuyor mu ya. kemik gelişimi için kalsiyumu nasıl alıyorsun peki?

süt içmeden zor olmuyor mu ya. kemik gelişimi için kalsiyumu nasıl alıyorsun peki?
Bana doktorumun söylediği sütün zaten gerekli olmadığı(göreceli olarak gerekli olmadığı tabi süt içme veya yararsız demiyor) asıl kalsiyum kaynağının yoğurt olduğu..
Sütten çok yoğurt faydalı demişti ben doktoruma süt içemiyorum dediğimde. Ama hazır değil, ev yoğurdu önermişti :)
Dediğim gibi zaten 20 senedir tek süt alma kaynağım sütlü tatlılar bir de arada sıcak çikolata Yoğurt aşırı severim ve yerim. Hergün 1 dolu kase.

Not:
Bu arada yanlış anlaşılmasın doktorumla süt muhabbetinin açılma sebebi ilk hamileliğimde çevrenin bana sürekli süt içmezsen dişlerin dökülür, yok kemiklerin kırılır, bebek gelişmez minvalinde konuşmasıydı. En son teyzem de bir gün bana her hamilelik bir diş götürür yoğurt olmaz süt iç mutlaka diye 100 kere diyince ve her telefon konuşmamızda tembihleyince doktora sordum hemde baya tedirginlikle "ama ben süt içemiyorum" diye ağlayacaktım neredeyse.
Sonra aramızda bu konuşma geçmişti.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…