2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Ben de elimden geldigince uzak durmaya çalışıyorum ama evde sürekli kalıncada ister istemez tv açıyorum ve heryerde virus anlatılıyor

Ben e beebkten 3 tane sifir kol ikitane kısa kollu yeni dogan aldm ice giydiriyo ruz diye
Valla bunlar elimde olanlar 1 beşik 1 park yatak 1 de küvet seti var extra olarak . Tabi hala annemin ve babaannemin ördüğü battaniye yelekler onlarda duruyor. Boynerden siparişim var gelecek olan 14 parca 3- 6/ 6 -9 ay zibinları. Birde a101 den siparis ettiğim hala gelmeyen penye yelek penye battaniye 2 pijama takımı . AMA hepsi uzun kollu bende kruvaze 2 3 zıbın alayim demiştim sıfır kol pijama içine de 2 3 zıbın alayim madem geriye çok birsey kalmıyor diyorum ama hep birşeyler çıkıyor ya

Eklentiler

• 20200408_231245.webp
    45 KB · Görüntüleme: 64
  • 20200408_230606.webp
    46,8 KB · Görüntüleme: 62
  • IMG-20200317-WA0008.webp
    21 KB · Görüntüleme: 64
  • 20200408_232516.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 52
  • 20200408_232443.webp
    27,2 KB · Görüntüleme: 56
Benim oğlum Eylül doğumlu içe hep sıfır kol ya da kısa kol zıbın giydirdim, üst üste iki kat uzun kol Hiç giydirmedim

Covid sadece ölüme sebep olan bir durum değil ki kronik ya da kalıcı şekilde akciğer hasarına sebebiyet verip ömür boyu hasta ve sağlıksız kalınmasına da sebep oluyor. Herkes elinden geleni yapmalı ama duyarlı ve hassas dönem geçene kadar dikkatli olmakta fayda var.
bu platformda paylaşım yapmak pek mantıklı olmayabilir o ayrı.

İki kat giydirecegimizi dusunursek ice sıfir kol veya yarim kol almak daha mantıklı geliyor kizlar. Zaten eylulde doğalgazlar açılır muhtemelen hasta olmasinlar diye. Ustuste iki kat uzun kollunun giydirilmesi de zor olur zaten yenidogan zamanlarinda sanki.

Hele benim esim gibi bi esiniz varsa isterse disarda 40 derece sicaklik olsun o kombi yanacak evde yenidogan varsa

İki gündür bebeğimin hareketi azaldı hissetmiyorum çok az hareket ediyor sanki tam alistim hareketli olmasina şimdi içime sıkıntı oluyor var mi sizde de böyle durum yaşayan

Ben oturup kaderinizi bekleyin demedim ki? Burda o sekilde algilaniyormus gibi endise duyuyor arkadaslar onun icin yazdim. En basini okumadiysaniz konu arkadasin bahsettigi bi haberden cikti. Mesajlarin tamamini okursanız benimle ayni seyi konustugunuzu anlarsiniz ^_^

Canim onla konusuyoruz zaten o davet etdi sagolsun buraya gel kafan dagolsin diye hayrlo olur insAllah bizede
benim çok ağrım oluyor asagıya basınç kayıp birşey çıkacak hissi.erken doğum riskim çıktı .çatım dar ve rahim aşağıda dedi.bu arada ikinci gebeliğim.

MErhaba kızları bana aranızda yardımcı olabilecek varmı afp testi yaptırdım dün 36 çıktı değerim yaptıran varmı aranızda

MErhaba kızları bana aranızda yardımcı olabilecek varmı afp testi yaptırdım dün 36 çıktı değerim yaptıran varmı aranızda
36 çıktı da Mom değeri kaç? Risk yüzdesi kaç? Tek başına 36 değeri birşey ifade etmez. Kaldı ki etse bile bu testlerin aralarında en güvenilir kabul edilen ikili test..
Eğer ikili test iyi çıktıysa gerisini kurcalamayın bence ☺
Bir de benim bildiğim AFP testi için haftanız erken 16+ olmalısınız test için. Neden AFP testi istendi veya yaptırdınız?

Son düzenleme:
İlk önce cvap verdiğiniz çok teşekkür ederim ikilim iyi çıktı şükür Dr sorduğumda 3 lü 4 lü gerek duyulmuyormuş ikili iyi çıkınca dediğimde evet ama biz afp diye test istiyoruz dedi yapmamız gerekir yapalım dedik o zaman istek verilen kagıtta 16+1 yazıyordu ve ben e nabızdan baktığım için sadece 36 yazıyor o yüzden böyle yazmak sorundan kaldım bende

O zaman dediğim gibi 36 değeri hiçbir şey ifade etmez, asıl sonucu doktordan alacaksınız çıktı olarak

Günaydınlar ben de 16. haftamda yaptırmıştım. Bu sonuç birtakım değerlerle düzeltilip daha küçük değerler elde ediliyor, sanırım siz eNabız olduğu için o kısmı göremiyorsunuz. Örneğin benim düzeltilmemiş sonucum 24,9 düzeltilmiş mom değer ise 0,81 çıkmıştı. Doktorunuz size çok daha ayrıntılı Bilgi verecektir.

Ben kasımlı kızıma bile kısa kollu giydirdim içine diye. Oğlumada kısa kollu alırım üstünede uzun pijama giyecek. Nedense ben kısa kollu seviyorum omuzlarıda koruyor diye sanırım. Sıfır ve askılı yazın kışın kısa kollu giydiriyorum. Çok soğuklards uzun kollu zıbın giydiriyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…