2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293

Eklentiler

• Screenshot_20200408-211020.webp
    33,9 KB · Görüntüleme: 35
Şoktan aldığım küvet seti ve 5li hastane çıkış seti
Diğerleride minicity den aldıklarım. Minik de Bi not defteri hediye göndermişler
Şimdi emziğimiz kargoda onu beklemedeyiz =)
Bizim şok a sadece bebek hastane çıkışı gelmiş. Diğerleri en az 4-5 gün sonra gelir dedi. Depo yetmediği için bir depo daha tutmuşlar.. o yüzden aksamalar oluyormuş dedi.. artık birkaç gün sonra tekrar giderim ne kaldıysa..

En güzelini yapmışsın. Kıyafet bakmaya girince beynim error veriyor.
Bak şimdi aldiklarima bak,
2 adet 0-3 aylik takim
1 adet hastane cikisi 5 li zibin takımı
Minis minia coraplar
2 tane sıfır kol 3 tane uzun kol zibin
Muslin ortü 80x90
Tirnak makası

Baska alisveris yapmicam. Onceden aldigim bikac sey daha var kuvet kova, emzik biberon gibi. Hediye de gelirse diye bekleyeceğim. Sonra nasilsa alinir eksik kalirsa ^_^ dogdugunda ciplak kalmasında giydircek bisi buluruz. Israf etmek istemiyorum çoğu cocuk giyemeden buyuyor. Abim ve kaynimgildende kuculenler geldi biraz. Ee yeter şimdilik:))

Malta'daki bugunku vakalarda 1 aylik yenidoganin hastalandigi duyruldu. Hastanede kaptigi dusunuluyor. Hemsirelere ve ailesine covid testi yapilmis. Duymak isteyecegim son haberdi. Sinirlerim alt ust oldu. Durumu hakkinda ayrinti da paylasmamislar

Malta'daki bugunku vakalarda 1 aylik yenidoganin hastalandigi duyruldu. Hastanede kaptigi dusunuluyor. Hemsirelere ve ailesine covid testi yapilmis. Duymak isteyecegim son haberdi. Sinirlerim alt ust oldu. Durumu hakkinda ayrinti da paylasmamislar
Ben haberleri izlemiyorum artik. Bunlari bilmek bize bi fayda saglamiyor. O yuzden takip etmiyorum. Evlerimize kapanıp yeterince bunaldik. Daha fazlasina gerek yok. Dua edip oturuyorum. Elden baska hicbirsey gelmiyor. 2 gun sonra biz de dogurmus olsak hastanede olan biseye ne yapabiliriz ki? O yüzden bence sende dinleme tatlim haberleri filan. Bize kadar gecer gider insallah. Rabbim büyük..

Ablacım bayadır giresim gelmiyordu. Detaylı ultrasona gidemeyecek olmam içime dert olmuştu.
Ama çok şükür bugün seyahat izin belgemi aldım. İnşallah yarın detaylıda güzel haberler alırsam yine eski aktifliğime ve enerjime kavuşurum diye düşünüyorum

Dogru diyorsunuz biliyorum. Burasi minik bir sehir kadar. Tek bir devlet hastanesi var. Diger hastaneler ozel ama Turkiye'deki poliklinikler gibi. Kucuk ve yetersiz. Ben de devlet hastanesinde dogum yapacagim insallah. Bunu okuyunca gercekten moralim bozuldu. Olumduz olup herkesin canini sikmak istemiyorum ama bu illet yakin zamanda bitecege benzemiyor

Hayatta tek ölum nedeni covid-19 mus gibi davranmak ne kadar doğru bilemiyorum. Ben belirttiğiniz kadar endişeli değilim. Üstüme düşeni elimden geldigi kadar yapiyorum. Kalanını Allah bilir artık o kadarına gücümüz yetmiyor. Yaşayacağı gunu varsa eger bebişlerin siz ikinci kattan da dusseniz burnuna bile bisey olmadan hayatta kalabilir. Yoksa da, daha dunyaya gelmeden karninda ölebilir annesinin. Dua edin ^_^ guzel seyler dusunun ki guzel seyler olsun. Ölüm covid cikinca ogrendigimiz bir sey degil. Siz iyi dusunun iyi olunki bebeginiz de cok mutlu bi bebek olsun ^_^

Hadi gozun aydin fistigim
Simdiden iyi yolculuklar olsun. Guzel haberlerini bekliyoruz. Ayrica moral bozmak yok, biz ne gune buradayiz?

Ya kızlar ben hiç 0 kol zıbın almadım hep uzun aldim sonuçta hem yenidoğan üşür hemde 15 gün sonra eylül ayi geliyor diye ama pijama takımı üstüne 1 2 tane 0 kol zibinda alsam mı acaba siz ne dersiniz?

Ben e beebkten 3 tane sifir kol ikitane kısa kollu yeni dogan aldm ice giydiriyo ruz diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…