Günaydınlar ben de 16. haftamda yaptırmıştım. Bu sonuç birtakım değerlerle düzeltilip daha küçük değerler elde ediliyor, sanırım siz eNabız olduğu için o kısmı göremiyorsunuz. Örneğin benim düzeltilmemiş sonucum 24,9 düzeltilmiş mom değer ise 0,81 çıkmıştı. Doktorunuz size çok daha ayrıntılı Bilgi verecektir.
Enabız üzerinden o şekilde gözükür. Gerçek değer doktorunuzunda eklediği girdiği bazı bilgilere istinaden değişecektir.
Doğru bilgiyi doktorunuz size çıktı olarak verecektir.
Düşmana vurur gibi ardı ardına tepikleniyorum hadi hayırlısı
Sağ alt taraftan vuruyor minik ayaklarıyla
Az önce evi topluyordum kendimi kaptırmışım galiba bi ağrı girdi yattım şimdi de sen misin sabah sabah kendini yoran tekmeleri yiyorum resmen
Enabız üzerinden o şekilde gözükür. Gerçek değer doktorunuzunda eklediği girdiği bazı bilgilere istinaden değişecektir.
Doğru bilgiyi doktorunuz size çıktı olarak verecektir.
Ben kasımlı kızıma bile kısa kollu giydirdim içine diye. Oğlumada kısa kollu alırım üstünede uzun pijama giyecek. Nedense ben kısa kollu seviyorum omuzlarıda koruyor diye sanırım. Sıfır ve askılı yazın kışın kısa kollu giydiriyorum. Çok soğuklards uzun kollu zıbın giydiriyorum.
Ben hiç bu yönden düşünmemiştim. Kışa denk gelince direk uzun kol diye şartlamış beynim. Hatta evde 3-6 ay birkaç zıbın vardı ama sıfır kol ve kısa kol karışık. Diyordum kendi kendime bari biraz uzun kollu zıbın alayım diye
Şu mantıkla bakınca gerek yokmuş
Ben kasımlı kızıma bile kısa kollu giydirdim içine diye. Oğlumada kısa kollu alırım üstünede uzun pijama giyecek. Nedense ben kısa kollu seviyorum omuzlarıda koruyor diye sanırım. Sıfır ve askılı yazın kışın kısa kollu giydiriyorum. Çok soğuklards uzun kollu zıbın giydiriyorum.
Canim gecmis olsun ayaga kalkmamaya calos ben hamile kaldigimdan beri yataktayim tualet disinda kalkmiyorum bendede serklaj var kasilmalar oluyor erlen dogumla bas etmeye calisiyoruz canim doktor sana ne yazdi??
Düşmana vurur gibi ardı ardına tepikleniyorum hadi hayırlısı
Sağ alt taraftan vuruyor minik ayaklarıyla
Az önce evi topluyordum kendimi kaptırmışım galiba bi ağrı girdi yattım şimdi de sen misin sabah sabah kendini yoran tekmeleri yiyorum resmen
Benim kız da hadi kalk acıktım tekmelerine başladı, abisi ve babası uyuyor hala, bari ben kalkıp isteklerini yapayım kızçemin yoksa hiiçç acıktığım falan yok sırf onun için
Valla bunlar elimde olanlar 1 beşik 1 park yatak 1 de küvet seti var extra olarak . Tabi hala annemin ve babaannemin ördüğü battaniye yelekler onlarda duruyor. Boynerden siparişim var gelecek olan 14 parca 3- 6/ 6 -9 ay zibinları. Birde a101 den siparis ettiğim hala gelmeyen penye yelek penye battaniye 2 pijama takımı . AMA hepsi uzun kollu bende kruvaze 2 3 zıbın alayim demiştim sıfır kol pijama içine de 2 3 zıbın alayim madem geriye çok birsey kalmıyor diyorum ama hep birşeyler çıkıyor ya
Kuvet setimiz ayni malasef ne kdr alsanda bitmiyor eksikler kıyafete henuz yogunlasamadm indirimde aldgm bir kac urun dışında henuz birseyi yok buyuk parçaları alip küçükleri sona birakmak derdindym ama bklm nasil olcak
Kendi doktorumuz normal kontrolümüzü yapacak ayrıntılı için başka yere yolluycak. Bugün hemen ayrıntılıyı halledip döneriz eve inşallah. Kaç saat sürer işimiz hiç bilmiyorum. Hiç işi riske atmadım çantama çikolata doldurdum. Kıpırdamazsa hemen yicem
Kendi doktorumuz normal kontrolümüzü yapacak ayrıntılı için başka yere yolluycak. Bugün hemen ayrıntılıyı halledip döneriz eve inşallah. Kaç saat sürer işimiz hiç bilmiyorum. Hiç işi riske atmadım çantama çikolata doldurdum. Kıpırdamazsa hemen yicem