2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Allah razı olsun canım cevap verdigin için sanırım öyle bi durum

MErhaba kızları bana aranızda yardımcı olabilecek varmı afp testi yaptırdım dün 36 çıktı değerim yaptıran varmı aranızda
Enabız üzerinden o şekilde gözükür. Gerçek değer doktorunuzunda eklediği girdiği bazı bilgilere istinaden değişecektir.
Doğru bilgiyi doktorunuz size çıktı olarak verecektir.

Düşmana vurur gibi ardı ardına tepikleniyorum hadi hayırlısı
Sağ alt taraftan vuruyor minik ayaklarıyla
Az önce evi topluyordum kendimi kaptırmışım galiba bi ağrı girdi yattım şimdi de sen misin sabah sabah kendini yoran tekmeleri yiyorum resmen

Enabız üzerinden o şekilde gözükür. Gerçek değer doktorunuzunda eklediği girdiği bazı bilgilere istinaden değişecektir.
Doğru bilgiyi doktorunuz size çıktı olarak verecektir.
Dediğiniz gibi çıktı hemşire de öyle dedi beklicem artık

Ben hiç bu yönden düşünmemiştim. Kışa denk gelince direk uzun kol diye şartlamış beynim. Hatta evde 3-6 ay birkaç zıbın vardı ama sıfır kol ve kısa kol karışık. Diyordum kendi kendime bari biraz uzun kollu zıbın alayım diye
Şu mantıkla bakınca gerek yokmuş

Ben hep uzun kollu aldığımdan sanirim 2 3 adet 0 kollu atlet zıbın yetecek

Canim gecmis olsun ayaga kalkmamaya calos ben hamile kaldigimdan beri yataktayim tualet disinda kalkmiyorum bendede serklaj var kasilmalar oluyor erlen dogumla bas etmeye calisiyoruz canim doktor sana ne yazdi??
benim çok ağrım oluyor asagıya basınç kayıp birşey çıkacak hissi.erken doğum riskim çıktı .çatım dar ve rahim aşağıda dedi.bu arada ikinci gebeliğim.

Benim kız da hadi kalk acıktım tekmelerine başladı, abisi ve babası uyuyor hala, bari ben kalkıp isteklerini yapayım kızçemin yoksa hiiçç acıktığım falan yok sırf onun için

Kuvet setimiz ayni malasef ne kdr alsanda bitmiyor eksikler kıyafete henuz yogunlasamadm indirimde aldgm bir kac urun dışında henuz birseyi yok buyuk parçaları alip küçükleri sona birakmak derdindym ama bklm nasil olcak

Kendi doktorumuz normal kontrolümüzü yapacak ayrıntılı için başka yere yolluycak. Bugün hemen ayrıntılıyı halledip döneriz eve inşallah. Kaç saat sürer işimiz hiç bilmiyorum. Hiç işi riske atmadım çantama çikolata doldurdum. Kıpırdamazsa hemen yicem

Ben detayliya girmeden 15 dk önce yedim. Deli dana gibi dönüp durdu bıdıkcanım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…