2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Günaydın kizlar
Sabah sabah annemjn telefonuna uyandim bebegin odasıyla ilgili sıkıntılar vardı bende kafama takıyordum annemde aradi butun gece senle uğraştım sıkıntıdan bebeğini kaybediyordun kagana takma herşey olacağına varır allah razı olsun ya bu böylemi söylenir insan gördüğü rüyayı söylermi cok taktıysan kizim bak takma bebegin zarar verirsin de bana akıl vercegine sabah sabah uykumun içine ettiği yetmezmis gibi bütün moralimi bozdu

Bende ruyamda ne guzel oluşumu görmüştüm etli butluydu maşallah biraz büyümüş haliydi kat kat giydirmistim ama bebgimim bezini değiştirmeyi unutuyoruz benimkiyle oturup aliyrm ben ne bicim anneyim diye bebgn altini aciyoruz kupkuru pisik olmamis aeviniyrm değiştiryrm sarıp sarmalayip ortamiza yatırıyoruz onu

Ah kuzum olan şeyleri oldur ama olmayanları kafana takma.
Ben ilkinde bak bi tane zıbın almak için bile 100 kere düşünmüştüm. İçimde kalan o kadar çok şey oldu ki ama hep dedim sağlıklı olsunda alınır, yapılır el bebek Gül bebek bakılır
Sağlıkla doğsunlarda gerisi hallolur gerçekten de ..
Zaten bebek hemen odada yatmayacak belli bi süre en az 6-9 ay yatak odasında sizinle kalacak

Rüyalarınız hayır olsun canım,annende sen panik olma diye birden anlatmış olmalı,annelerimizde bizi düşünmekten rüyalarına giriyoruz,moralini bozma,oğluşunun etini butunu yerim ne tatlı bi tabir etli butlu hayal ettim

Markete alışverişe çıktım canım evde olmayan bi meyve çekiyordu çıkıp alayım dedim.
Dönüşte de aklıma şok geldi. Bi gireyim dedim ama Hiçbir şey kalmamış neredeyse
Lastikli çarşaf kılıfı normalde de alacaktım ama şokta bulunca aldım. Beyaz bir de pembe kalmıştı beyazı aldım.
Bi de baktım küçük kitapçık gibi birşey bazı nesneler var 3,95 idi bunu da alayım dursun kenarda dedim
Öylelikle geldim eve şükür.

Eklentiler

• 912247D3-7DB1-45C7-9990-E30843056595.webp
    27,7 KB · Görüntüleme: 31

Evet orası oyle ama ben annemin dediği kadar kafama takmiyrmki dun arayip babama kızdım odasini ozel yaptiriyrm banam beni amcama bulastirdi oda cok gevsek davranmasi canımı sıktı parasini kayinpederim veriyor odanin 6.000 anlastk 3.000 verdk boyle gevsek davrandigi icin mahcup olmak istemiyrm karsi tarafa bende babam bni o a bulaştırdığı icin ona baski yapmiyrm kardesiyle konussun diye para kendi cebimden ciksa hic takmam eninde sonu da yapsr derm ama hem karsi tarafa hem esime mahcup olmak cnmi sıkıyor yoksa hic umrumda degil valla yeterki sağlık li gelsin evlâdım cok saol bu arada kuzum benim ❤

Bizimki 1,5 yaşında hala bizim odada yatıyor, biz cesaret edemiyoruz odasını ayırmaya, gece uyanıp su içmek istiyor, gözünü bile açmadan su diye sayıklıyor tabi su demiyor kie diye bir şey diyor suya bir de yatak odası diğer odalardan uzak diğer bebek de gelince napıcaz bilemiyorum yatak odası ve iki beşik biri ağlar diğeri uyanır napıcaz hiç bir fikrim yok

Ben bbegim cok cılız bise olcak diye korkuyrm ruyamda oyle gorunce cok hosuma gitti cok severim ele avuca gelen bebekleri bide hirpalayarak sevmeyi cok severim ama cocuguma yapamam heralde onu ne biliyim ne guzel uyuyordum zar zor uyuyrm ztn biliyor tembih ediyrm 12 den once aramyn beni diye bide diyor uyudunu biliyrm

Bende bu ara meyvelere acayip sardım ama hala.cikmadi yaz meyveleri ciktiysada goremiyrm benimki cikartmiyor beni bi turlu marketlerde henuz yok ama pazarlara mutlaka gelmiştir heralde bende yarin gidicem şoka yorgan yastık felan almak istyrm insallah duruyordur

Benimki 3 yaşında :) bu kısta cıksın kendi odasına gecirecektim ama simdi kardesim geldi beni gonderdiler diye dusunecek. O yuzden daha baya bi sure beraberiz biz sanirim. çünkü uyanmalar tamamen bitmeden ayrı odaya gecmek insani yorar gibime geliyor her gece her gece.
Belki seneye kendi odasina gecmeye kendisi heves ederse o zaman tasırız. Simdilik hala benim yatagimin yaninda kendi yatagi var orda yatiyor

Anneler boyle yapiyolar ya bazen Oda sen kafana takma diye ariyodur aslinda da iste Duzelir insallah canim bi an once mobilya durumu da bu arada kp de masallah ne guzel dusunceli davranmis

Bizim markete gelmiş bi iki tanesi ama ben almadım canım çekmedi beklediğim başka bir meyve var ama Mayıs’ta anca gelir
Yorgan yastık hiç kalmamış valla bizim burada. Dükkanı yemişler resmen

Bende özellikle önce uçakları bitiriyorum ıvır zıvır unuttum derdimiz olmasın diye annem sürekli battaniye yelek fln örüyor sırf ondan 1 tane penye yelek aldim başka hiç almadım daha ziyade artık bakım ürünleri kaldı bebek arabası gibi büyük parçalar birde . indirimde yakaladıkça alacağım onları da takipteyim

Annelik laflarını yemektir biliyorum ama uyku eğitimi vermeyi başarabilirsem ciddi ciddi düşünüyorum ben çok geç olmadan.
Ama yapacağım anlamında değil hazır hissettiğim an planlarımda var, gerçekleştirip gerçekleştiremeyeceğimizi zaman gösterecek
Şöyle vakitlice kendi odasında yatıp kalkan bebe nasip etsin rabbim bize

Amin canim benim Ben uyku egitimi vermiycem ama nasipse gece beslenmesini 1 yastan once kesmeye calısıcam. Onu yaptım mi tamamdir. İnsallah başarırım. İnsallah sende basarirsin canım. Bide bebekten bebege o kadar degisiyor ki egitimli gibi dogan bebekleride gordu bu gozler :) insallah ihtiyacimiz olmaz.

Örnek: Kardeşim :)
Gece uyurdu tek başına, sallamazdık yatırırdık bi bakardk uyumuş. Sabah uyanınca bille biz bakmazsak bilemezdik. bir kere bile ağladığını bilmedik yani çocuğun sesini bilmiyorduk nasıl birşey diye
Sümüklü gazlı salyalı değildi hiç. Diş çıkarırken bile hiç zorlandığımızı hatırlamam. Ay inş bize de nasip olsun öyle çocuğum olsun hemen ikinciyi yapmazsam ne olayım

A April wind daha cok zaman var zaten ama iyice arastir canim uyku egitimini. Aglatmadan bi yontem varsa onu yap bence. Gece beslenmesini kesince de agliyolar ama en azindan kucagimda olucak diye düşünüyorum insallah kolay olur

A April wind daha cok zaman var zaten ama iyice arastir canim uyku egitimini. Aglatmadan bi yontem varsa onu yap bence. Gece beslenmesini kesince de agliyolar ama en azindan kucagimda olucak diye düşünüyorum insallah kolay olur
Bakalım hele bi doğsun da bunlar bebeye göre şekil alacak şeyler ben zaten yufka yürekliyim pek dayanamam biliyorum kendimi

Anneler boyle yapiyolar ya bazen Oda sen kafana takma diye ariyodur aslinda da iste Duzelir insallah canim bi an once mobilya durumu da bu arada kp de masallah ne guzel dusunceli davranmis

Valla normalde ilk bebegn esyalari kiz tarafına aittir ama biz evlenirken karsi taraf yardim etmedi yatak odami felan bizimkiler yapti kalkip bizimkilere bida aldirtamazdim oda bende dedim kayinpedere ben oda begenicem sende alcan tamam mi dedim hic ikiletmedi oda sağolsun istedini begen alirim dedi ama keske hazir alaymisim dogal ahsap olsun istedm icin yaptryrm hazirlari cok pahaliydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…