- 22 Ocak 2019
- 5.613
- 12.494
- 248
- 31
Kızlar kehribar kolye alan var mı? Güvenilir Bi sayfa site arıyorum da.
Ah kuzum olan şeyleri oldur ama olmayanları kafana takma.Günaydın kizlar
Sabah sabah annemjn telefonuna uyandim bebegin odasıyla ilgili sıkıntılar vardı bende kafama takıyordum annemde aradi butun gece senle uğraştım sıkıntıdan bebeğini kaybediyordun kagana takma herşey olacağına varır allah razı olsun ya bu böylemi söylenir insan gördüğü rüyayı söylermi cok taktıysan kizim bak takma bebegin zarar verirsin de bana akıl vercegine sabah sabah uykumun içine ettiği yetmezmis gibi bütün moralimi bozdu
Bende ruyamda ne guzel oluşumu görmüştüm etli butluydu maşallah biraz büyümüş haliydi kat kat giydirmistim ama bebgimim bezini değiştirmeyi unutuyoruz benimkiyle oturup aliyrm ben ne bicim anneyim diye bebgn altini aciyoruz kupkuru pisik olmamis aeviniyrm değiştiryrm sarıp sarmalayip ortamiza yatırıyoruz onu
Rüyalarınız hayır olsun canım,annende sen panik olma diye birden anlatmış olmalı,annelerimizde bizi düşünmekten rüyalarına giriyoruz,moralini bozma,oğluşunun etini butunu yerimGünaydın kizlar
Sabah sabah annemjn telefonuna uyandim bebegin odasıyla ilgili sıkıntılar vardı bende kafama takıyordum annemde aradi butun gece senle uğraştım sıkıntıdan bebeğini kaybediyordun kagana takma herşey olacağına varır allah razı olsun ya bu böylemi söylenir insan gördüğü rüyayı söylermi cok taktıysan kizim bak takma bebegin zarar verirsin de bana akıl vercegine sabah sabah uykumun içine ettiği yetmezmis gibi bütün moralimi bozdu
Bende ruyamda ne guzel oluşumu görmüştüm etli butluydu maşallah biraz büyümüş haliydi kat kat giydirmistim ama bebgimim bezini değiştirmeyi unutuyoruz benimkiyle oturup aliyrm ben ne bicim anneyim diye bebgn altini aciyoruz kupkuru pisik olmamis aeviniyrm değiştiryrm sarıp sarmalayip ortamiza yatırıyoruz onu
Ah kuzum olan şeyleri oldur ama olmayanları kafana takma.
Ben ilkinde bak bi tane zıbın almak için bile 100 kere düşünmüştüm. İçimde kalan o kadar çok şey oldu ki ama hep dedim sağlıklı olsunda alınır, yapılır el bebek Gül bebek bakılır
Sağlıkla doğsunlarda gerisi hallolur gerçekten de ..
Zaten bebek hemen odada yatmayacak belli bi süre en az 6-9 ay yatak odasında sizinle kalacak
Bizimki 1,5 yaşında hala bizim odada yatıyor, biz cesaret edemiyoruz odasını ayırmaya, gece uyanıp su içmek istiyor, gözünü bile açmadan su diye sayıklıyor tabi su demiyor kie diye bir şey diyor suyaAh kuzum olan şeyleri oldur ama olmayanları kafana takma.
Ben ilkinde bak bi tane zıbın almak için bile 100 kere düşünmüştüm. İçimde kalan o kadar çok şey oldu ki ama hep dedim sağlıklı olsunda alınır, yapılır el bebek Gül bebek bakılır
Sağlıkla doğsunlarda gerisi hallolur gerçekten de ..
Zaten bebek hemen odada yatmayacak belli bi süre en az 6-9 ay yatak odasında sizinle kalacak☺
Rüyalarınız hayır olsun canım,annende sen panik olma diye birden anlatmış olmalı,annelerimizde bizi düşünmekten rüyalarına giriyoruz,moralini bozma,oğluşunun etini butunu yerimne tatlı bi tabir etli butlu hayal ettim
Markete alışverişe çıktım canım evde olmayan bi meyve çekiyordu çıkıp alayım dedim.
Dönüşte de aklıma şok geldi. Bi gireyim dedim ama Hiçbir şey kalmamış neredeyse
Lastikli çarşaf kılıfı normalde de alacaktım ama şokta bulunca aldım. Beyaz bir de pembe kalmıştı beyazı aldım.
Bi de baktım küçük kitapçık gibi birşey bazı nesneler var 3,95 idi bunu da alayım dursun kenarda dedim
Öylelikle geldim eve şükür.
Ben bbegim cok cılız bise olcak diye korkuyrm ruyamda oyle gorunce cok hosuma gitti cok severim ele avuca gelen bebekleri bide hirpalayarak sevmeyi cok severim ama cocuguma yapamam heralde onune biliyim ne guzel uyuyordum zar zor uyuyrm ztn biliyor tembih ediyrm 12 den once aramyn beni diye bide diyor uyudunu biliyrm
Bizim markete gelmiş bi iki tanesi ama ben almadım canım çekmediBende bu ara meyvelere acayip sardım ama hala.cikmadi yaz meyveleri ciktiysada goremiyrm benimki cikartmiyor beni bi turlumarketlerde henuz yok ama pazarlara mutlaka gelmiştir heralde bende yarin gidicem şoka yorgan yastık felan almak istyrm insallah duruyordur
Bende özellikle önce uçakları bitiriyorum ıvır zıvır unuttum derdimiz olmasın diyeKuvet setimiz aynimalasef ne kdr alsanda bitmiyor eksikler kıyafete henuz yogunlasamadm indirimde aldgm bir kac urun dışında henuz birseyi yok buyuk parçaları alip küçükleri sona birakmak derdindym ama bklm nasil olcak
Annelik laflarını yemektir biliyorum ama uyku eğitimi vermeyi başarabilirsem ciddi ciddi düşünüyorum ben çok geç olmadan.Benimki 3 yaşında :) bu kısta cıksın kendi odasına gecirecektim ama simdi kardesim geldi beni gonderdiler diye dusunecek. O yuzden daha baya bi sure beraberiz biz sanirim.çünkü uyanmalar tamamen bitmeden ayrı odaya gecmek insani yorar gibime geliyor her gece her gece.
Belki seneye kendi odasina gecmeye kendisi heves ederse o zaman tasırız. Simdilik hala benim yatagimin yaninda kendi yatagi var orda yatiyor
Amin canim benimAnnelik laflarını yemektir biliyorum ama uyku eğitimi vermeyi başarabilirsem ciddi ciddi düşünüyorum ben çok geç olmadan.
Ama yapacağım anlamında değil hazır hissettiğim an planlarımda var, gerçekleştirip gerçekleştiremeyeceğimizi zaman gösterecek
Şöyle vakitlice kendi odasında yatıp kalkan bebe nasip etsin rabbim bize
Yarar herhalde ama agzına götürüp boncukları koparma ihtimali oldukça fazla 2 dişi olsa bile jilet gibi keskin oluyorTakiptym bende istyrm ama ben kolyesinden korkuyrm bileklikte ise yararmı?
Örnek: Kardeşim :)Amin canim benimBen uyku egitimi vermiycem ama nasipse gece beslenmesini 1 yastan once kesmeye calısıcam. Onu yaptım mi tamamdir. İnsallah başarırım. İnsallah sende basarirsin canım. Bide bebekten bebege o kadar degisiyor ki egitimli gibi dogan bebekleride gordu bu gozler :) insallah ihtiyacimiz olmaz.
Bakalım hele bi doğsun da bunlar bebeye göre şekil alacak şeyler ben zaten yufka yürekliyim pek dayanamam biliyorum kendimiA April wind daha cok zaman var zaten ama iyice arastir canim uyku egitimini. Aglatmadan bi yontem varsa onu yap bence. Gece beslenmesini kesince de agliyolar ama en azindan kucagimda olucak diye düşünüyorum insallah kolay olur
Anneler boyle yapiyolar ya bazenOda sen kafana takma diye ariyodur aslinda da iste Duzelir insallah canim bi an once mobilya durumu da bu arada kp de masallah ne guzel dusunceli davranmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?