- 22 Ocak 2019
- 5.613
- 12.494
- 248
- 31
Bizim markete gelmiş bi iki tanesi ama ben almadım canım çekmedibeklediğim başka bir meyve var ama Mayıs’ta anca gelir
Yorgan yastık hiç kalmamış valla bizim burada. Dükkanı yemişler resmen
Bu aralar ben de saçma rüyalar görüyorum ama gebelikte normal bu sıkıntılı rüyalar.Günaydın kizlar
Sabah sabah annemjn telefonuna uyandim bebegin odasıyla ilgili sıkıntılar vardı bende kafama takıyordum annemde aradi butun gece senle uğraştım sıkıntıdan bebeğini kaybediyordun kagana takma herşey olacağına varır allah razı olsun ya bu böylemi söylenir insan gördüğü rüyayı söylermi cok taktıysan kizim bak takma bebegin zarar verirsin de bana akıl vercegine sabah sabah uykumun içine ettiği yetmezmis gibi bütün moralimi bozdu
Bende ruyamda ne guzel oluşumu görmüştüm etli butluydu maşallah biraz büyümüş haliydi kat kat giydirmistim ama bebgimim bezini değiştirmeyi unutuyoruz benimkiyle oturup aliyrm ben ne bicim anneyim diye bebgn altini aciyoruz kupkuru pisik olmamis aeviniyrm değiştiryrm sarıp sarmalayip ortamiza yatırıyoruz onu
Bende özellikle önce uçakları bitiriyorum ıvır zıvır unuttum derdimiz olmasın diyeannem sürekli battaniye yelek fln örüyor sırf ondan 1 tane penye yelek aldim başka hiç almadım daha ziyade artık bakım ürünleri kaldı bebek arabası gibi büyük parçalar birde . indirimde yakaladıkça alacağım onları da takipteyim
Yarar herhalde ama agzına götürüp boncukları koparma ihtimali oldukça fazla 2 dişi olsa bile jilet gibi keskin oluyorkolye daha mantıklı olur o yüzden.
Örnek: Kardeşim :)
Gece uyurdu tek başına, sallamazdık yatırırdık bi bakardk uyumuş. Sabah uyanınca bille biz bakmazsak bilemezdik. bir kere bile ağladığını bilmedik yani çocuğun sesini bilmiyorduk nasıl birşey diye
Sümüklü gazlı salyalı değildi hiç. Diş çıkarırken bile hiç zorlandığımızı hatırlamam. Ay inş bize de nasip olsun öyle çocuğum olsun hemen ikinciyi yapmazsam ne olayım
Bu aralar ben de saçma rüyalar görüyorum ama gebelikte normal bu sıkıntılı rüyalar.
İşte o sonraki çocuk olmanın verdiği tecrübeÖrnek: Kardeşim :)
Gece uyurdu tek başına, sallamazdık yatırırdık bi bakardk uyumuş. Sabah uyanınca bille biz bakmazsak bilemezdik. bir kere bile ağladığını bilmedik yani çocuğun sesini bilmiyorduk nasıl birşey diye
Sümüklü gazlı salyalı değildi hiç. Diş çıkarırken bile hiç zorlandığımızı hatırlamam. Ay inş bize de nasip olsun öyle çocuğum olsun hemen ikinciyi yapmazsam ne olayım
Sırf valla vitamin olsun diye her renk meyve sebze yemeye çalışıyorum yoksa canım öyle çekmiyor.Gelmemiste olabilir cnm şok 8 14 arasi mi ne yaziyordu parca parca getiriyorlar o yuzden belki bizim burda kalmistir sansima
Alsydn kiz yerdin belki evet daha mayisa var ya bir an once yaz meyveleri ciksin istyrm ruyamda yemekten biktim
Acep yay bebekleri mi sakin uslu eğitime açık kiİşte o sonraki çocuk olmanın verdiği tecrübeben büyük kızımı 5 yaşına kadar kucağımda uyuttum aman Allahım küçük doğunca bunu alıştırmıcam dedim. Emzirdim gazını çıkardım yatırdım. En fazla pışpış yaptım sırtına, ağlayınca hemen koşmadım(nazlanma ağlamaları tabi) kendi kendine uyur, uyanınca da ağlamaz etrafı izlerdi. Öyle kucağa almazsan sevgisiz büyür falan da olmadı. Şimdi gelip gidip sarılıyo. Bunda da inşallah kızlar fırsat verirse aynı taktiği uygularım diye düşünüyorum ☺
Aynen öyle bebek seni yönlendiriyor istediğin kadar onu yapıcam bunu yapıcam de ııh olmuyor, bir de annelik işte o ağlayınca hop yelkenler suyaBakalım hele bi doğsun da bunlar bebeye göre şekil alacak şeyler ben zaten yufka yürekliyim pek dayanamam biliyorum kendimi
Sırf valla vitamin olsun diye her renk meyve sebze yemeye çalışıyorum yoksa canım öyle çekmiyor.
Herkesin sevdiği birşey gelmiş dönüp bakmadım bile suratına
Bitek portakal çekiyor canım. Mevsimi bitti ne yapacam bilmiyorum.
Cesaret olmasa da bir kaza olabiliyor o ihtimali de atlamamak lazımEnam ikinci diyor kiza baksu cesaretten banada azcik
bebek arabası ne marka ve model aldınız?Bebek arabalari subatta iyi indirime geldi o sira aldm ben bense kiyafete yuklenmek istmyrm fazla simdi annanr babannr hala alacak hediyede gelir o yuzden belirli seyler alirim onumu gorur gerisini oyle alirim bebek eşyaları surekli indirimde ztn
İlk 3 ay için kritik diyorlar, ilk 3 aylık dönemde her ağladığında mutlaka kucaklamak gerekiyor,anne karnı gibi sıcacık küçücük bir sığınaktan kocaman dünyaya geliyor adapte olması çok zor. sonraki dönem şartlar ne gerekiyorsa isteğe göre düzenlenir ama o dönemde hiç riske atmamak lazımİşte o sonraki çocuk olmanın verdiği tecrübeben büyük kızımı 5 yaşına kadar kucağımda uyuttum aman Allahım küçük doğunca bunu alıştırmıcam dedim. Emzirdim gazını çıkardım yatırdım. En fazla pışpış yaptım sırtına, ağlayınca hemen koşmadım(nazlanma ağlamaları tabi) kendi kendine uyur, uyanınca da ağlamaz etrafı izlerdi. Öyle kucağa almazsan sevgisiz büyür falan da olmadı. Şimdi gelip gidip sarılıyo. Bunda da inşallah kızlar fırsat verirse aynı taktiği uygularım diye düşünüyorum ☺
Şuan bunları konuşmak mantıksız, diğer mesaja da cevap vermeyecektim ancak bunu görünce de cevap vermeliyim diye düşündüm. Yineliyorum gerçekten bunları konuşmak mantıksız çünkü aynı cümleyi senin de kurduğun gibi "bebek yönlendiriyor" eğer eğitilmeye açık bir bebekse ona göre şekil alınır.. Eğer kolik bir bebekse misal veriyorum, o bebeği katıla katıla ağlama krizindeyken "eğitim" adı altında hiçbir anne zorlamaz zaten....İlk 3 ay için kritik diyorlar, ilk 3 aylık dönemde her ağladığında mutlaka kucaklamak gerekiyor,anne karnı gibi sıcacık küçücük bir sığınaktan kocaman dünyaya geliyor adapte olması çok zor. sonraki dönem şartlar ne gerekiyorsa isteğe göre düzenlenir ama o dönemde hiç riske atmamak lazım
Cesaret olmasa da bir kaza olabiliyor o ihtimali de atlamamak lazım
Yaa evet yazmıştınız hatırladım. Beni mide yanmam olmasına rağmen öyle rahatsız etmiyor. Günde bir tane fitamin olsun diye yiyordum zatenYa ben ilk zamanlar portakal midemi maffetti diye demistim daha tobe azima surmem diye simdi surmeyede korkuyrm oyle dedim icin
Ay kesin bnmki gelmistir bizim marketlere gelmemis henuz
bebek arabası ne marka ve model aldınız?
Kız çok fenasin haValla normalde ilk bebegn esyalari kiz tarafına aittir ama biz evlenirken karsi taraf yardim etmedi yatak odami felan bizimkiler yapti kalkip bizimkilere bida aldirtamazdim oda bende dedim kayinpedere ben oda begenicem sende alcan tamam mi dedim hic ikiletmedi oda sağolsun istedini begen alirim dediama keske hazir alaymisim dogal ahsap olsun istedm icin yaptryrm hazirlari cok pahaliydi
Yaa evet yazmıştınız hatırladım. Beni mide yanmam olmasına rağmen öyle rahatsız etmiyor. Günde bir tane fitamin olsun diye yiyordum zatenGerçi mevsimide bitti artık. İstesede rahatsız edemez Ama iyice tükenmeden yemeyi dene bari en azından içinde kalmasın. Sonra tam doğurmaya yakın bu seferde portakal diye aklına düşmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?