2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Bizim markete gelmiş bi iki tanesi ama ben almadım canım çekmedi beklediğim başka bir meyve var ama Mayıs’ta anca gelir
Yorgan yastık hiç kalmamış valla bizim burada. Dükkanı yemişler resmen

Gelmemiste olabilir cnm şok 8 14 arasi mi ne yaziyordu parca parca getiriyorlar o yuzden belki bizim burda kalmistir sansima
Alsydn kiz yerdin belki evet daha mayisa var ya bir an once yaz meyveleri ciksin istyrm ruyamda yemekten biktim

Bu aralar ben de saçma rüyalar görüyorum ama gebelikte normal bu sıkıntılı rüyalar.

Bebek arabalari subatta iyi indirime geldi o sira aldm ben bense kiyafete yuklenmek istmyrm fazla simdi annanr babannr hala alacak hediyede gelir o yuzden belirli seyler alirim onumu gorur gerisini oyle alirim bebek eşyaları surekli indirimde ztn

Yarar herhalde ama agzına götürüp boncukları koparma ihtimali oldukça fazla 2 dişi olsa bile jilet gibi keskin oluyor kolye daha mantıklı olur o yüzden.

Hic o acidan düşünmemiştim kolyedende ben korkuyrm bogulur yatarken boncuklsr acitir diye pf bu kadar ince detaylara takilmak annelik

Enam ikinci diyor kiza bak su cesaretten banada azcik

Bu aralar ben de saçma rüyalar görüyorum ama gebelikte normal bu sıkıntılı rüyalar.

Normalde kesildi benim rüyalarım sabah erken kalkyrm benimkine kahvalti hazirliyrm geri yatinca goruyrm genelde zamani gelsede bir an once kavuşsak yavrularımıza

İşte o sonraki çocuk olmanın verdiği tecrübe ben büyük kızımı 5 yaşına kadar kucağımda uyuttum aman Allahım küçük doğunca bunu alıştırmıcam dedim. Emzirdim gazını çıkardım yatırdım. En fazla pışpış yaptım sırtına, ağlayınca hemen koşmadım(nazlanma ağlamaları tabi) kendi kendine uyur, uyanınca da ağlamaz etrafı izlerdi. Öyle kucağa almazsan sevgisiz büyür falan da olmadı. Şimdi gelip gidip sarılıyo. Bunda da inşallah kızlar fırsat verirse aynı taktiği uygularım diye düşünüyorum

Gelmemiste olabilir cnm şok 8 14 arasi mi ne yaziyordu parca parca getiriyorlar o yuzden belki bizim burda kalmistir sansima
Alsydn kiz yerdin belki evet daha mayisa var ya bir an once yaz meyveleri ciksin istyrm ruyamda yemekten biktim
Sırf valla vitamin olsun diye her renk meyve sebze yemeye çalışıyorum yoksa canım öyle çekmiyor.
Herkesin sevdiği birşey gelmiş dönüp bakmadım bile suratına
Bitek portakal çekiyor canım. Mevsimi bitti ne yapacam bilmiyorum.

Acep yay bebekleri mi sakin uslu eğitime açık ki
Ben 6 yaşıma kadar ayakta sallanmışım başka türlü uyumamışım. Sürekli ağlarmışım gece uyumazmışım. Yani benden sonra 18 sene çocuk yapamamış kadın daha ne diyeyim Eğitim bi süreden sonra gerekli valla da işte senin taktik hemen doğduktan sonra biraz da bazı kurallarla ilerlemek gerekli. Ay bilmiyorum bakalım biz nasıl yapacağız bu bebeler nasıl olacak :))

Bakalım hele bi doğsun da bunlar bebeye göre şekil alacak şeyler ben zaten yufka yürekliyim pek dayanamam biliyorum kendimi
Aynen öyle bebek seni yönlendiriyor istediğin kadar onu yapıcam bunu yapıcam de ııh olmuyor, bir de annelik işte o ağlayınca hop yelkenler suya

Ya ben ilk zamanlar portakal midemi maffetti diye demistim daha tobe azima surmem diye simdi surmeyede korkuyrm oyle dedim icin
Ay kesin bnmki gelmistir bizim marketlere gelmemis henuz

bebek arabası ne marka ve model aldınız?

İlk 3 ay için kritik diyorlar, ilk 3 aylık dönemde her ağladığında mutlaka kucaklamak gerekiyor,anne karnı gibi sıcacık küçücük bir sığınaktan kocaman dünyaya geliyor adapte olması çok zor. sonraki dönem şartlar ne gerekiyorsa isteğe göre düzenlenir ama o dönemde hiç riske atmamak lazım

Şuan bunları konuşmak mantıksız, diğer mesaja da cevap vermeyecektim ancak bunu görünce de cevap vermeliyim diye düşündüm. Yineliyorum gerçekten bunları konuşmak mantıksız çünkü aynı cümleyi senin de kurduğun gibi "bebek yönlendiriyor" eğer eğitilmeye açık bir bebekse ona göre şekil alınır.. Eğer kolik bir bebekse misal veriyorum, o bebeği katıla katıla ağlama krizindeyken "eğitim" adı altında hiçbir anne zorlamaz zaten....
Bu konu hakkında da son mesajım olsunda.. Başka yere gidiyor çünkü iyice..

Cesaret olmasa da bir kaza olabiliyor o ihtimali de atlamamak lazım

En buyuk korkum o benimkisi diyor evde durcaksin ztn ikincisinide yapalim ise baslamadn bende istmyrm kaza susu vercek diye korkuyrm dogurur dogurmaz sprel taktirmayi bile dusunuyrm korkuma

Ya ben ilk zamanlar portakal midemi maffetti diye demistim daha tobe azima surmem diye simdi surmeyede korkuyrm oyle dedim icin
Ay kesin bnmki gelmistir bizim marketlere gelmemis henuz
Yaa evet yazmıştınız hatırladım. Beni mide yanmam olmasına rağmen öyle rahatsız etmiyor. Günde bir tane fitamin olsun diye yiyordum zaten Gerçi mevsimide bitti artık. İstesede rahatsız edemez Ama iyice tükenmeden yemeyi dene bari en azından içinde kalmasın. Sonra tam doğurmaya yakın bu seferde portakal diye aklına düşmesin

Kız çok fenasin ha ama çok iyi yapmışsın helal olsun valla,bizim de düğünde kayinpender tek bir şey almadığı gibi bana takılan bilezik dışındaki altınları da aldı,canı sağolsun...On sene sonra cocugu olan kızına bir çeyrek taktı,muhtemelen bize de bir çeyrek takar baş köşeye oturur...Aman ya bebeğim sağlıkla gelsin de takmayı versin.

Tuaf takıntılarım var tobe dedim diye korkuyrm evde dolu benimkisi yiyor diye aliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…