- 14 Şubat 2013
- 14.673
- 32.591
- 598
O zaman no problemTuaf takıntılarım var tobe dedim diye korkuyrmevde dolu benimkisi yiyor diye aliyoruz
Kız çok fenasin haama çok iyi yapmışsın helal olsun valla,bizim de düğünde kayinpender tek bir şey almadığı gibi bana takılan bilezik dışındaki altınları da aldı,canı sağolsun...On sene sonra cocugu olan kızına bir çeyrek taktı,muhtemelen bize de bir çeyrek takar baş köşeye oturur...Aman ya bebeğim sağlıkla gelsin de takmayı versin.
O zaman no problem
İyi de bu mesajda illa cevaplanılması gereken son mesajım olsun denecek ne var ben onu çözemedim, ne seni ne diğer arkadaşı yargıladım, ilk 3 ay kritik diğer zamanlar hem sizin hem bebeğin ihtiyacı doğrultusunda şekillenir dedim, sohbet hiçbir yere gitmiyor sen götürmediğin süreceŞuan bunları konuşmak mantıksız, diğer mesaja da cevap vermeyecektim ancak bunu görünce de cevap vermeliyim diye düşündüm. Yineliyorum gerçekten bunları konuşmak mantıksız çünkü aynı cümleyi senin de kurduğun gibi "bebek yönlendiriyor" eğer eğitilmeye açık bir bebekse ona göre şekil alınır.. Eğer kolik bir bebekse misal veriyorum, o bebeği katıla katıla ağlama krizindeyken "eğitim" adı altında hiçbir anne zorlamaz zaten....
Bu konu hakkında da son mesajım olsunda.. Başka yere gidiyor çünkü iyice..
Kuzum ben kardeşimde de kullandığımız ve kalitesine güvendiğim için philips avent tercih ettim. Uzuuun bir süre sadece başlık değiştirerek kullandık.Giz bana marka soylesene biberon ve emzik ? Ayın 10 nu geldi kartlar yenilenecek alışveriş limitim acilcak eksiklerimi tamamlayim bide burun aspiratoru konusuluyordu tkip edemedim o hangi marka olckti
İnşallah şu süreç biter de gönlünüzce geze geze baka baka alırsınız istediklerinizi, ben de gelen kargoyu açtım biraz önce kumaşı falan kalın güzel ama güya hastane çıkışı büyük geldi gözüme, içinde yüzecek çocukAa olmaz valla siparislerim var bi ceyrekle kimse kurtulamaz icimde onca sey kaldi onlarida soylucem benimkide diyor seni alirken bu kdr masraf etmediler dedim o yuzden sinirsiz hakkim varallah var kayinpederm onun pismanligini yasiyor zaar hic bir istegimi ikiletmez olaylar duzelirse daha bebek icin alisverise cikcaz beraber
Hımm hic duymamıştım boyle adet canim.Valla normalde ilk bebegn esyalari kiz tarafına aittir ama biz evlenirken karsi taraf yardim etmedi yatak odami felan bizimkiler yapti kalkip bizimkilere bida aldirtamazdim oda bende dedim kayinpedere ben oda begenicem sende alcan tamam mi dedim hic ikiletmedi oda sağolsun istedini begen alirim dediama keske hazir alaymisim dogal ahsap olsun istedm icin yaptryrm hazirlari cok pahaliydi
Nazar değmesin diye sanırım... Bi de kurşun mu o?Bizde de böyle bişey takıyorlar annem getirmişti ilk doğum yaptığımda ama neden pek bilmiyorum
Evet galiba nerden bulmuş annem acabaNazar değmesin diye sanırım... Bi de kurşun mu o?
Kuzum ben kardeşimde de kullandığımız ve kalitesine güvendiğim için philips avent tercih ettim. Uzuuun bir süre sadece başlık değiştirerek kullandık.
kendi bebeme de bir büyük bir küçük boy almıştım. Naturel pp olanlardan.
Emzik ben almadım özellikle almadım belki kullanmam diye ama evde wee marka birkaç emzik var işte annemin, görümcemin vs. aldığı. Ama alacak olsam yine Avent ultra soft veya ultra air modelinden birini alırdım. Genelde bu emzikleri tutmuş bebeler. Öyle bir ihtimalde var tabi. Kardeşimde çok uğraştık hep minik diliyle itiyordu kabul etmiyordu emziği sonra zor bıraktırdık
Kraft murphy aldık biz.. Özellikle hem dönencesiz hem alt değiştirme ünitesiz sade birşey istiyordum ben. Çünkü 300e alabileceğin yatak onlarla oluyordu 1000 tl.. Gereksiz geldi.Kızlar park yatak alanlar hangi marka modeli aldınız bizim beşiğimiz var ama ilk çocuğum çok dönerek yattığı için rahat etmedi hiç yatmadi park yataklar daha geniş oluyor değiştirmeyi düşünüyorum ama internetten sipariş vereceğim için tavsiye ettiğiniz bi model varsa ona göre alayım dedim
Teşekkür ederim not edeyim o zamanKraft murphy aldık biz.. Özellikle hem dönencesiz hem alt değiştirme ünitesiz sade birşey istiyordum ben. Çünkü 300e alabileceğin yatak onlarla oluyordu 1000 tl.. Gereksiz geldi.
Kraft genelde önerilen bir marka zaten..
Bebek arabalari subatta iyi indirime geldi o sira aldm ben bense kiyafete yuklenmek istmyrm fazla simdi annanr babannr hala alacak hediyede gelir o yuzden belirli seyler alirim onumu gorur gerisini oyle alirim bebek eşyaları surekli indirimde ztn
Büyük ihtiyaçların birkaçı hediye alınacak bize o yüzden bekletiyorum bende biraz istediğim modeller inerse kim hangisini hediye alacaksa o zaman aldıracağım oda takımı annemlerden olacak mesela ama şuan ben aldırmıyorum dolabı var beşik ve park yatak hediye geldi bile . Bebek arabası anakucagi babyplus da begendim travel sistem bende oda takımını sonra alırız diyince annemler bebek arabasını fln alalim dediler . Kv tarafı da lafta bizede birşeyler bırak diyorlar icraatte yoklar vallaBebek arabalari subatta iyi indirime geldi o sira aldm ben bense kiyafete yuklenmek istmyrm fazla simdi annanr babannr hala alacak hediyede gelir o yuzden belirli seyler alirim onumu gorur gerisini oyle alirim bebek eşyaları surekli indirimde ztn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?