2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293

Aa olmaz valla siparislerim var bi ceyrekle kimse kurtulamaz icimde onca sey kaldi onlarida soylucem benimkide diyor seni alirken bu kdr masraf etmediler dedim o yuzden sinirsiz hakkim var allah var kayinpederm onun pismanligini yasiyor zaar hic bir istegimi ikiletmez olaylar duzelirse daha bebek icin alisverise cikcaz beraber

Takiptym bende istyrm ama ben kolyesinden korkuyrm bileklikte ise yararmı?

P Purpoless Kehribar kolyenin bir anlami var mi canim?

Polonya’da okurken kupe, kolye, bileklik set almistim, en iyi kehribar Dogu Baltik Deniz’inden cikiyor diye. Fakat hic kullanmadim. Merak ettim ikiniz de yazinca.

İyi de bu mesajda illa cevaplanılması gereken son mesajım olsun denecek ne var ben onu çözemedim, ne seni ne diğer arkadaşı yargıladım, ilk 3 ay kritik diğer zamanlar hem sizin hem bebeğin ihtiyacı doğrultusunda şekillenir dedim, sohbet hiçbir yere gitmiyor sen götürmediğin sürece rahat ol hepimiz ya kendimizin ya yakınlarımızın deneyimlerini paylaşıyoruz burda tatlı tatlı gerginliğe gerek yok

P Purpoless Kehribar kolyenin bir anlami var mi canim?

Polonya’da okurken kupe, kolye, bileklik set almistim, en iyi kehribar Dogu Baltik Deniz’inden cikiyor diye. Fakat hic kullanmadim. Merak ettim ikiniz de yazinca. ☺

Bebege agri kesici ozelligi varmis aglamasina iyi geliyormus dis cikarttigi donemde huzursuzlugu aliyor diyorlar kullananlara sordm herkes cok memnun ama 4.aydan sonra kullaniliyor abla

Giz bana marka soylesene biberon ve emzik ? Ayın 10 nu geldi kartlar yenilenecek alışveriş limitim acilcak eksiklerimi tamamlayim bide burun aspiratoru konusuluyordu tkip edemedim o hangi marka olckti
Kuzum ben kardeşimde de kullandığımız ve kalitesine güvendiğim için philips avent tercih ettim. Uzuuun bir süre sadece başlık değiştirerek kullandık.
kendi bebeme de bir büyük bir küçük boy almıştım. Naturel pp olanlardan.
Emzik ben almadım özellikle almadım belki kullanmam diye ama evde wee marka birkaç emzik var işte annemin, görümcemin vs. aldığı. Ama alacak olsam yine Avent ultra soft veya ultra air modelinden birini alırdım. Genelde bu emzikleri tutmuş bebeler. Öyle bir ihtimalde var tabi. Kardeşimde çok uğraştık hep minik diliyle itiyordu kabul etmiyordu emziği sonra zor bıraktırdık

İnşallah şu süreç biter de gönlünüzce geze geze baka baka alırsınız istediklerinizi, ben de gelen kargoyu açtım biraz önce kumaşı falan kalın güzel ama güya hastane çıkışı büyük geldi gözüme, içinde yüzecek çocuk

Hımm hic duymamıştım boyle adet canim.
Bizde herseyi biz masallah esimle ben. Ama oglumun dogumunda sasirtmislardi beni inkar edemem hic oyle bi taki beklemiyordum sag olsunlar. O takilarla hem bebek odasi hem arabasi vs hepsi alınırdı.
Bakalım simdi nasil olcak :)) ama aynisini beklemiyorum zannetmem

Kızlar park yatak alanlar hangi marka modeli aldınız bizim beşiğimiz var ama ilk çocuğum çok dönerek yattığı için rahat etmedi hiç yatmadi park yataklar daha geniş oluyor değiştirmeyi düşünüyorum ama internetten sipariş vereceğim için tavsiye ettiğiniz bi model varsa ona göre alayım dedim

Bende baktm avente yorumlarında hep akitiyor bebgim memeyi redetti gibi seyler gorunce tirstm ilk defa bakiyrm boyle seylere chiccoya felan baktm nuka baktm ayni tarz yorumlar bu bebek icin gecerli anladm kadarıyla alip denemekte fayda var cam alaym diyrm cam olmasin mi

Kraft murphy aldık biz.. Özellikle hem dönencesiz hem alt değiştirme ünitesiz sade birşey istiyordum ben. Çünkü 300e alabileceğin yatak onlarla oluyordu 1000 tl.. Gereksiz geldi.
Kraft genelde önerilen bir marka zaten..

tatlicincap abla kehribar kullanilan bebekler salya zamani az salya dokuyor ve dis konusunda daha rahat geciriyolar diye bi inanis var ama ne kadar kanitlanmis bilmiyorum. Ben oglumda kullanmadim. Allaha sukur cok asiri buyuk bi problmem yasamadim. Bide Tr de netten aliniyor genelde onlar ne kadar guvenli bilmiyorum. Arkadasim cocuguna almisti ama dis doneminde bi sorun yasadi Allah korusun havale gecirdi cocuk mesela kaldiramadi 2-3 disi ayni anda cıkartmayi. Ama havale sizi korkutmasin eger ailede pek yoksa olmuyor biraz genetikmis onu gecirmek. Yani cok belli olmuyor ama belkide arkadasiminki sahte olanlardandir netten almisti. Gercek kehribarin guzel bi etkisi vardir belki bilmiyorum. Ama kimisi netten aldigindan da cok memnun kaliyor Degisiyor biraz

Emzik olarak nuk aldık soktan. Onu begenmezse diye 1-2 marka daha alicam wee baby , bebedor tarzi. Bunlari begenmezse aventinkilerden alırım. Emzik cok farkli bisey birini begenmiyor birini begeniyolar. Oglumda sadece 3 ay kullanmistim ama insallah kizim cok severde kullanirim

Bugün doktor kontrolüm verdi idrar ve tiroit testi yapıldı sonuç yarın göstericem yarın yapacağım detaylı raporu ile beraber Elde karıncalanma kolda uyuşma oluyor dediğimde magnezyum eksikliği dedi, kan ilacı mide yanması yapıyor dedim markasını değiştirdi ve d vitamini verdi regenesis e devam dedi.. benek hiç sürmüyordu fotoğraf alamadı doktor doktor bakarken eliyle itekliyor o pıt pıtları eliyle yapıyormuş onu farkettirmeayrıca yüzü bana dönüktü gördüm ağzını burnunu 400 gram , 24 cm ;-) son olarak da 5 gün geriden geliyor ama haftasına uyumlu dedi

Büyük ihtiyaçların birkaçı hediye alınacak bize o yüzden bekletiyorum bende biraz istediğim modeller inerse kim hangisini hediye alacaksa o zaman aldıracağım oda takımı annemlerden olacak mesela ama şuan ben aldırmıyorum dolabı var beşik ve park yatak hediye geldi bile . Bebek arabası anakucagi babyplus da begendim travel sistem bende oda takımını sonra alırız diyince annemler bebek arabasını fln alalim dediler . Kv tarafı da lafta bizede birşeyler bırak diyorlar icraatte yoklar valla bu arada bugün gelenler aldıklarım ekte tanesi 7 tl den zıbın almanın mutluluğunu yaşıyorum kıyafet gelse bile hediye büyük bedenleri ile değişim yaparım oğlum ilerde de giyer o yüzden hediye gelecek ufak şeyleri pek düşünmüyorum bende .

Eklentiler

• 20200409_125115.webp
    59,2 KB · Görüntüleme: 65
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…