- 22 Ocak 2019
- 5.613
- 12.494
- 248
- 31
İnşallah şu süreç biter de gönlünüzce geze geze baka baka alırsınız istediklerinizi, ben de gelen kargoyu açtım biraz önce kumaşı falan kalın güzel ama güya hastane çıkışı büyük geldi gözüme, içinde yüzecek çocuk
Ay hadi maşallahBugün doktor kontrolüm verdi idrar ve tiroit testi yapıldı sonuç yarın göstericem yarın yapacağım detaylı raporu ile beraber ☺ Elde karıncalanma kolda uyuşma oluyor dediğimde magnezyum eksikliği dedi, kan ilacı mide yanması yapıyor dedim markasını değiştirdi ve d vitamini verdi regenesis e devam dedi.. benek hiç sürmüyordu fotoğraf alamadı doktordoktor bakarken eliyle itekliyor o pıt pıtları eliyle yapıyormuş onu farkettirme ayrıca yüzü bana dönüktü gördüm ağzını burnunu 400 gram , 24 cm ;-) son olarak da 5 gün geriden geliyor ama haftasına uyumlu dedi
Boynerin mamma ramma kendi üretimleri oda dar kalıp mesela .Illa buyuk geli yor ama kıyafetler markasina gorede değişiyor tabi kimisi dar kesim oluyor e bebegin urunleri mesela kucuk diger magazalsri keşfedemedim henuzay insallah ya bitsin su gunler
Ben ilk çocuğumda bu biberondan kullandım ağız kısmı geniş bide delik kısmı üstte değil yanda onu damak tarafına koyuyordum yavaş geliyordu maması emmeyide bırakmadı ama kesin etkisi var mıdır bilmiyorumBende baktm avente yorumlarında hep akitiyor bebgim memeyi redetti gibi seyler gorunce tirstm ilk defa bakiyrm boyle seylere chiccoya felan baktm nuka baktm ayni tarz yorumlar bu bebek icin gecerli anladm kadarıyla alip denemekte fayda var cam alaym diyrm cam olmasin mi
Hımm hic duymamıştım boyle adet canim.
Bizde herseyi biz masallahesimle ben. Ama oglumun dogumunda sasirtmislardi beni inkar edemem hic oyle bi taki beklemiyordum sag olsunlar. O takilarla hem bebek odasi hem arabasi vs hepsi alınırdı.
Bakalım simdi nasil olcak :)) ama aynisini beklemiyorum zannetmem
İyi kapatmazsan akıtıyor dönmeli başlığı tam oturtunca öyle bi sorun olmaz hiç bir markada bence kuzum.Bende baktm avente yorumlarında hep akitiyor bebgim memeyi redetti gibi seyler gorunce tirstm ilk defa bakiyrm boyle seylere chiccoya felan baktm nuka baktm ayni tarz yorumlar bu bebek icin gecerli anladm kadarıyla alip denemekte fayda var cam alaym diyrm cam olmasin mi
Emzik olarak nuk aldık soktan. Onu begenmezse diye 1-2 marka daha alicam wee baby , bebedor tarzi. Bunlari begenmezse aventinkilerden alırım. Emzik cok farkli bisey birini begenmiyor birini begeniyolar. Oglumda sadece 3 ay kullanmistim ama insallah kizim cok severde kullanirim
İyi kapatmazsan akıtıyor dönmeli başlığı tam oturtunca öyle bi sorun olmaz hiç bir markada bence kuzum.
Cam konusu çok uzuunn valla gönlün neye yatıyorsa ondan al. Ama beynini yakacağım. Sadece pp al ama sadece cam alma bence.
Maşşallah.Bakın teyzeleri benim oğluşuma nasıl pozlar verdi size. Herşeyimiz çok güzel çıktı. Hiçbir sorun yok Allah’a şükür. Teyzelere atacam resimlerini dedim nasıl güldü size
Kayinpederin anlaması da güzel, emin ol cogunlugu anlamıyor bile..Aayyy hadi duzelsin de çıkıp doya doya alışveriş yapalım insallah.. Ne hayallerim bardi eminonune gidecektim ablamla tüm gün alışveriş yapacaktık,hepsi yalan oldu şimdilik,Allah sağlık versin de bir şekilde halledilir,yeterki su bela bize bulasmasinAa olmaz valla siparislerim var bi ceyrekle kimse kurtulamaz icimde onca sey kaldi onlarida soylucem benimkide diyor seni alirken bu kdr masraf etmediler dedim o yuzden sinirsiz hakkim varallah var kayinpederm onun pismanligini yasiyor zaar hic bir istegimi ikiletmez olaylar duzelirse daha bebek icin alisverise cikcaz beraber
Bebege agri kesici ozelligi varmis aglamasina iyi geliyormus dis cikarttigi donemde huzursuzlugu aliyor diyorlar kullananlara sordm herkes cok memnun ama 4.aydan sonra kullaniliyor abla
tatlicincap abla kehribar kullanilan bebekler salya zamani az salya dokuyor ve dis konusunda daha rahat geciriyolar diye bi inanis var ama ne kadar kanitlanmis bilmiyorum. Ben oglumda kullanmadim. Allaha sukur cok asiri buyuk bi problmem yasamadim. Bide Tr de netten aliniyor genelde onlar ne kadar guvenli bilmiyorum. Arkadasim cocuguna almisti ama dis doneminde bi sorun yasadi Allah korusun havale gecirdi cocuk mesela kaldiramadi 2-3 disi ayni anda cıkartmayi. Ama havale sizi korkutmasin eger ailede pek yoksa olmuyor biraz genetikmis onu gecirmek. Yani cok belli olmuyor ama belkide arkadasiminki sahte olanlardandir netten almisti. Gercek kehribarin guzel bi etkisi vardir belki bilmiyorum. Ama kimisi netten aldigindan da cok memnun kaliyor Degisiyor biraz
Bakın teyzeleri benim oğluşuma nasıl pozlar verdi size. Herşeyimiz çok güzel çıktı. Hiçbir sorun yok Allah’a şükür. Teyzelere atacam resimlerini dedim nasıl güldü size
Emzik konusundan emin değilim kuzum sanki çok gibi geldi bana. İlk aylar o kadar kolay eskitemez çünkü. Sonradan dişlendikçe koparıyorlar vs ama ilk aylar... Emin değilim ama.Biatnesini pp bitanesini cam olaark ekledm iksinide almis olcam emzigin iki markasinida ekledm ikili olanlarindan ikiside 0 6 ay cokmu olur digerini 6 12 mi yapsam
Büyük ihtiyaçların birkaçı hediye alınacak bize o yüzden bekletiyorum bende biraz istediğim modeller inerse kim hangisini hediye alacaksa o zaman aldıracağım oda takımı annemlerden olacak mesela ama şuan ben aldırmıyorum dolabı var beşik ve park yatak hediye geldi bile . Bebek arabası anakucagi babyplus da begendim travel sistem bende oda takımını sonra alırız diyince annemler bebek arabasını fln alalim dediler . Kv tarafı da lafta bizede birşeyler bırak diyorlar icraatte yoklar vallabu arada bugün gelenler aldıklarım ekte tanesi 7 tl den zıbın almanın mutluluğunu yaşıyorum kıyafet gelse bile hediye büyük bedenleri ile değişim yaparım oğlum ilerde de giyer o yüzden hediye gelecek ufak şeyleri pek düşünmüyorum bende .
Boynerin mamma ramma kendi üretimleri oda dar kalıp mesela .
Canim hayirli olsun 7 tl zıbın nerden aldin? Ben kendim görüp almak istiyordum ama netten alicam sanirim. Bu durumlar ne zaman duzelicek belli degil maalesefBüyük ihtiyaçların birkaçı hediye alınacak bize o yüzden bekletiyorum bende biraz istediğim modeller inerse kim hangisini hediye alacaksa o zaman aldıracağım oda takımı annemlerden olacak mesela ama şuan ben aldırmıyorum dolabı var beşik ve park yatak hediye geldi bile . Bebek arabası anakucagi babyplus da begendim travel sistem bende oda takımını sonra alırız diyince annemler bebek arabasını fln alalim dediler . Kv tarafı da lafta bizede birşeyler bırak diyorlar icraatte yoklar vallabu arada bugün gelenler aldıklarım ekte tanesi 7 tl den zıbın almanın mutluluğunu yaşıyorum kıyafet gelse bile hediye büyük bedenleri ile değişim yaparım oğlum ilerde de giyer o yüzden hediye gelecek ufak şeyleri pek düşünmüyorum bende .
Ben ilk çocuğumda bu biberondan kullandım ağız kısmı geniş bide delik kısmı üstte değil yanda onu damak tarafına koyuyordum yavaş geliyordu maması emmeyide bırakmadı ama kesin etkisi var mıdır bilmiyorum
Bakın teyzeleri benim oğluşuma nasıl pozlar verdi size. Herşeyimiz çok güzel çıktı. Hiçbir sorun yok Allah’a şükür. Teyzelere atacam resimlerini dedim nasıl güldü size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?