2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293

Illa buyuk geli yor ama kıyafetler markasina gorede değişiyor tabi kimisi dar kesim oluyor e bebegin urunleri mesela kucuk diger magazalsri keşfedemedim henuz ay insallah ya bitsin su gunler

Ay hadi maşallah benimde 24.5 cm 399 gram çıktı haftası ile uyumlu dedi maşallah bebiskolara

Ben ilk çocuğumda bu biberondan kullandım ağız kısmı geniş bide delik kısmı üstte değil yanda onu damak tarafına koyuyordum yavaş geliyordu maması emmeyide bırakmadı ama kesin etkisi var mıdır bilmiyorum

Eklentiler

• images (1).webp
    3,6 KB · Görüntüleme: 62

Alsınlar bi zahmet ya isteyin sizde isteyenin bi yüzü kara vermeyenin bin yuzu ben istyrm valla cocum soz konusu oldumu isterm cunku cok buyuk masraf iki kisinin üstleneceği biseyler degil herkes bi ucundan tutmali bence bilmiyrm bizde oyle hatta bebek ceyizi derler bebek dogmadan gun seklinde yapılır esyalar getirilir erkek tarafida cagrilir sacma bir adet ben istemedm annem alcaklarini alcak ztn

İyi kapatmazsan akıtıyor dönmeli başlığı tam oturtunca öyle bi sorun olmaz hiç bir markada bence kuzum.
Cam konusu çok uzuunn valla gönlün neye yatıyorsa ondan al. Ama beynini yakacağım. Sadece pp al ama sadece cam alma bence.

Bakın teyzeleri benim oğluşuma nasıl pozlar verdi size. Herşeyimiz çok güzel çıktı. Hiçbir sorun yok Allah’a şükür. Teyzelere atacam resimlerini dedim nasıl güldü size

Eklentiler

• 30031BC3-3042-424D-9F29-29F2A7B2A772.webp
    48,8 KB · Görüntüleme: 52
  • 62EADB0A-DB8D-4012-82B7-6BB92A48BD20.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 52
  • DD9C26AC-2414-4C0D-B48A-38D14916DBF7.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 48
  • 3F20AC3D-4776-4F06-8550-AAB4C99201A8.webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 47

Aventin iki urununude ekledm favorilere ikili seklinde ikiide 0 6 ay 4 tane cokmu olur digerini 6 12 mi alsam kafam karıştı emsinler ya gece rahat oluyormus

Biatnesini pp bitanesini cam olaark ekledm iksinide almis olcam emzigin iki markasinida ekledm ikili olanlarindan ikiside 0 6 ay cokmu olur digerini 6 12 mi yapsam

Kayinpederin anlaması da güzel, emin ol cogunlugu anlamıyor bile..Aayyy hadi duzelsin de çıkıp doya doya alışveriş yapalım insallah.. Ne hayallerim bardi eminonune gidecektim ablamla tüm gün alışveriş yapacaktık,hepsi yalan oldu şimdilik,Allah sağlık versin de bir şekilde halledilir,yeterki su bela bize bulasmasin

Bebege agri kesici ozelligi varmis aglamasina iyi geliyormus dis cikarttigi donemde huzursuzlugu aliyor diyorlar kullananlara sordm herkes cok memnun ama 4.aydan sonra kullaniliyor abla

Hic bilmiyordum canim. Ben de saniyorum ki hamilelikle ilgili bir seyse takayim kolyeyi kupeyi iyi bari bebise uyarlatirim bir sekilde. Taki takmakla aram iyi degil, bir alyans, bir bileklik takabiliyorum, daraliyorum. Sevindim takmak zorunda olmamaya.

Anladim canim sagolasin detayli aciklaman icin Arastirayim bunu bakalim, ben seti alirken de bana epey anlattilar neye iyi geliyor diye de o siralar bir kulagimdan girdi digerinden cikti. Kullanma kilavuzuna bakayim dedim, kasaya kaldirmisim kasaya ugradigimda bakabilirim artik.

Bir de Zen pirlanta’nin koleksiyonunda kehribarli urunler de vardi diye hatirliyorum. Onlarin sahte kullanma durumu olmaz, bakayim belki bebek icin uygun bir sey vardir koleksiyonda.

Bakın teyzeleri benim oğluşuma nasıl pozlar verdi size. Herşeyimiz çok güzel çıktı. Hiçbir sorun yok Allah’a şükür. Teyzelere atacam resimlerini dedim nasıl güldü size

Oyyyy yakisikli, benimki de erkek olmasa kertelim mi derdim Hem gulec, hem yakisikli. Masallah

Biatnesini pp bitanesini cam olaark ekledm iksinide almis olcam emzigin iki markasinida ekledm ikili olanlarindan ikiside 0 6 ay cokmu olur digerini 6 12 mi yapsam
Emzik konusundan emin değilim kuzum sanki çok gibi geldi bana. İlk aylar o kadar kolay eskitemez çünkü. Sonradan dişlendikçe koparıyorlar vs ama ilk aylar... Emin değilim ama.
Evde de var benim 4-5 tane falan ne yapacağım bu kadar emziği diye düşünüyorum. Sanki yokmuş gibi 2 tane daha almış annem geçen a101den.

Guzel gunlerde giysin insallah bizde oyle buyuk esya hediye alck kimse yok o yuzden ben bizimkileree diger tarafa bolusturdum gerisinide biz alcaz ona rahmen bitmiyor yigenimde yasadk biz etiketlerini sokmeden vardigimiz kiyafetleti bilirim o yuzdn almyrm bide annane bananne ne alck blmyrm fazla olmasini istmyrm ben daha cok indirimde 1 yasa felan bkyrm

Canim hayirli olsun 7 tl zıbın nerden aldin? Ben kendim görüp almak istiyordum ama netten alicam sanirim. Bu durumlar ne zaman duzelicek belli degil maalesef

Bide anakucagi olarak ne aldiniz kizlar?

Ay kızlar bişey dicem yaa. Ben bu neskafeyi çok seviyorum napçaz ilk 4 ay falan hiç içmedim ama son 2 aydır içiyorum yani canım cok cekıyo çay kahve kokuyo burnuma. Şuanda içiyorum mesela

Tesekkurler cnm aventi cok duydum icin onu ekledim onu begenmezse bunuda denerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…