- 14 Şubat 2013
- 14.673
- 32.591
- 598
Anakucağı almayacağım ben ya çıkamadım işin içindenCanim hayirli olsun 7 tl zıbın nerden aldin? Ben kendim görüp almak istiyordum ama netten alicam sanirim. Bu durumlar ne zaman duzelicek belli degil maalesef
Bide anakucagi olarak ne aldiniz kizlar?
0-6 ay icin ayni marka 4 tane fazla sanki canim. Aventi begenmeyip baska marka begenebilirAventin iki urununude ekledm favorilere ikili seklinde ikiide 0 6 ay 4 tane cokmu olur digerini 6 12 mi alsam kafam karıştıemsinler ya gece rahat oluyormus
Kayinpederin anlaması da güzel, emin ol cogunlugu anlamıyor bile..Aayyy hadi duzelsin de çıkıp doya doya alışveriş yapalım insallah.. Ne hayallerim bardi eminonune gidecektim ablamla tüm gün alışveriş yapacaktık,hepsi yalan oldu şimdilik,Allah sağlık versin de bir şekilde halledilir,yeterki su bela bize bulasmasin
Çok içmemeye çalış mesela çay bardağıyla yarım yap nefsini körelt.Ay kızlar bişey dicem yaa. Ben bu neskafeyi çok seviyorum napçazilk 4 ay falan hiç içmedim ama son 2 aydır içiyorum yani canım cok cekıyo çay kahve kokuyo burnuma. Şuanda içiyorum mesela
Kuzum Bi arkadasım bana şöyle Bi tavsiye de bulundu. Ana kucagında bebişlere eğimli durdugu için iskelet yapılarında problem oluyormuş ne kadar doğru bılemem. Onun yerine hamak al dedi. Hamağı 1 bucuk yasına kadar kullandık dedi. Ben o şekilde yapıcam. Gündüz onda uyur salondaAnakucağı almayacağım ben ya çıkamadım işin içinden
Onun yerine salıncak almayı düşünüyorum. Tavana asılanlardan.
Hic bilmiyordum canim. Ben de saniyorum ki hamilelikle ilgili bir seyse takayim kolyeyi kupeyiiyi bari bebise uyarlatirim bir sekilde. Taki takmakla aram iyi degil, bir alyans, bir bileklik takabiliyorum, daraliyorum. Sevindim takmak zorunda olmamaya.
Anladim canim sagolasin detayli aciklaman icin ☺ Arastirayim bunu bakalim, ben seti alirken de bana epey anlattilar neye iyi geliyor diye de o siralar bir kulagimdan girdi digerinden cikti. Kullanma kilavuzuna bakayim dedim, kasaya kaldirmisim kasaya ugradigimda bakabilirim artik.
Bir de Zen pirlanta’nin koleksiyonunda kehribarli urunler de vardi diye hatirliyorum. Onlarin sahte kullanma durumu olmaz, bakayim belki bebek icin uygun bir sey vardir koleksiyonda.
Anakucağı almayacağım ben ya çıkamadım işin içinden
Onun yerine salıncak almayı düşünüyorum. Tavana asılanlardan.
Ben zaten şeker hiç tüketmıyorum çayda da kahvede de. Sade neskafe içerim normalde. Şuan yumusatmak için süt tozu da ekliyorum.. Türk kahvesini de severim ama hemen btıo keyfını almıomÇok içmemeye çalış mesela çay bardağıyla yarım yap nefsini körelt.
Ya da günde bir türk kahvesi içme hakkımız var onu kullan
Bir şey olacağından değil ama nescafe komple kimyasal ve şeker..
Emzik konusundan emin değilim kuzum sanki çok gibi geldi bana. İlk aylar o kadar kolay eskitemez çünkü. Sonradan dişlendikçe koparıyorlar vs ama ilk aylar... Emin değilim ama.
Evde de var benim 4-5 tane falan ne yapacağım bu kadar emziği diye düşünüyorum. Sanki yokmuş gibi 2 tane daha almış annem geçen a101den.
Kuzum Bi arkadasım bana şöyle Bi tavsiye de bulundu. Ana kucagında bebişlere eğimli durdugu için iskelet yapılarında problem oluyormuş ne kadar doğru bılemem. Onun yerine hamak al dedi. Hamağı 1 bucuk yasına kadar kullandık dedi. Ben o şekilde yapıcam. Gündüz onda uyur salonda
Ay kızlar bişey dicem yaa. Ben bu neskafeyi çok seviyorum napçazilk 4 ay falan hiç içmedim ama son 2 aydır içiyorum yani canım cok cekıyo çay kahve kokuyo burnuma. Şuanda içiyorum mesela
Araştırmak lazım :/Kuzum Bi arkadasım bana şöyle Bi tavsiye de bulundu. Ana kucagında bebişlere eğimli durdugu için iskelet yapılarında problem oluyormuş ne kadar doğru bılemem. Onun yerine hamak al dedi. Hamağı 1 bucuk yasına kadar kullandık dedi. Ben o şekilde yapıcam. Gündüz onda uyur salonda
0-6 ay icin ayni marka 4 tane fazla sanki canim. Aventi begenmeyip baska marka begenebilirfarkli marka al bence 1 tane
Kimyasala kimyasal mı ekliyorsun tebriklerBen zaten şeker hiç tüketmıyorum çayda da kahvede de. Sade neskafe içerim normalde. Şuan yumusatmak için süt tozu da ekliyorum.. Türk kahvesini de severim ama hemen btıo keyfını almıomakşamları falan canım hep çay istiyor. Normalde sigara içiyordum..hamile kalınca bıraktım acaba ondan mı böyle oluyor bılmıyorum. En kötü alışkanlıpım neskafe suanda
Cep uygulaması baya düzenli aslinda ben çok memnunum ya birde arkadaşım bir şubesinde şef oldu ki giyemedi kullanamadı fln 1 sene gecsede iade alır hediye çeki veririm istediğini alırsın dediğinden genelde oralarda takiliyorum bendeBoynere int hic bakmadm mağazalarda girdim zmana bama daral geliyor cok kalabalik duzensiz buluyrm bebel urunleri oldugunu dahi burda ogrendim dusun
Patates diyince gözlerim belerdi. Canım nasıl haşlanmış patates istiyor anlatamamKızlar seker yuklemesine az kaldi malum ben sekeri hayatimdan cikartmaya karar verdim. Cayı sekersiz icicem 2-3 bardak acik cay iciyordum onuda sekersiz artik.
Patates tuketimine dikkat edicem.
Hamur isi yapmiycam. Yapınca bitirmeden rahat edemiyorum.
Boyle devam edeyimde insallah seker cikmaz. Cikmazsa abartmadan arada yerim
Cipste yemiycem. Tatli zaten yemiyorum.
Ama kilitleri oluyor içinde. Bebeği belinden kilitliyorsunYavrum hamaktanda dusme riski var maalesefyaninizdan hic ayirmazsaniz onu birakip wc ye bile gitmeyecekseniz hamak alın. Cevremde 2 kisi var hamak kullanan ikisininde bebegi dustu maalesef...
Boynerin cep uygulamasında anne çocuk kısmına girip filtrele kuzum cinsiyet ve zıbın diye çıkar karşına hemen. Birde normalde 9.99 fan başlıyor şaşırma hiç sepette indirim kodunu kullanınca 7 liraya geliyorCanim hayirli olsun 7 tl zıbın nerden aldin? Ben kendim görüp almak istiyordum ama netten alicam sanirim. Bu durumlar ne zaman duzelicek belli degil maalesef
Bide anakucagi olarak ne aldiniz kizlar?
Ben lansinoh kullandım oğlumda ucu anne memesi gibiymiş, yavaş orta ve hızlı akış uçları var, 160 ml olanı yavaş akışlı bebek emmediği sürece akıtmıyor, 6 Aydan sonra duruma göre orta ve hızlı akışa geçilebilir, ayrı ayrı satılıyor uçları. Bebeğim memeyi reddetmedi, 15 ay emdi sonra hamile kalınca mecbur bıraktırdım.Bende baktm avente yorumlarında hep akitiyor bebgim memeyi redetti gibi seyler gorunce tirstm ilk defa bakiyrm boyle seylere chiccoya felan baktm nuka baktm ayni tarz yorumlar bu bebek icin gecerli anladm kadarıyla alip denemekte fayda var cam alaym diyrm cam olmasin mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?