2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Canim hayirli olsun 7 tl zıbın nerden aldin? Ben kendim görüp almak istiyordum ama netten alicam sanirim. Bu durumlar ne zaman duzelicek belli degil maalesef

Bide anakucagi olarak ne aldiniz kizlar?
Anakucağı almayacağım ben ya çıkamadım işin içinden
Onun yerine salıncak almayı düşünüyorum. Tavana asılanlardan.

Aventin iki urununude ekledm favorilere ikili seklinde ikiide 0 6 ay 4 tane cokmu olur digerini 6 12 mi alsam kafam karıştı emsinler ya gece rahat oluyormus
0-6 ay icin ayni marka 4 tane fazla sanki canim. Aventi begenmeyip baska marka begenebilir farkli marka al bence 1 tane

Aynen cok sismeden eminonune bende gitmek istyrdm cok seviyrm orayi gezmeyi hep nisan kina icin gittim en buyuk hayalim bebek icim gitmekti ayaklarım sisene kdr gezmek istyrm orda

Ay kızlar bişey dicem yaa. Ben bu neskafeyi çok seviyorum napçaz ilk 4 ay falan hiç içmedim ama son 2 aydır içiyorum yani canım cok cekıyo çay kahve kokuyo burnuma. Şuanda içiyorum mesela
Çok içmemeye çalış mesela çay bardağıyla yarım yap nefsini körelt.
Ya da günde bir türk kahvesi içme hakkımız var onu kullan
Bir şey olacağından değil ama nescafe komple kimyasal ve şeker..

Kuzum Bi arkadasım bana şöyle Bi tavsiye de bulundu. Ana kucagında bebişlere eğimli durdugu için iskelet yapılarında problem oluyormuş ne kadar doğru bılemem. Onun yerine hamak al dedi. Hamağı 1 bucuk yasına kadar kullandık dedi. Ben o şekilde yapıcam. Gündüz onda uyur salonda

Hahah ben yuzuk bile takmiyrm ama yazin bijuteri ürünü şahşalı kolyeleri cok severim ❤

Bende almiycaktim da esim cok hevesli bebege alisveris konusuda. Surekli ya biseyler aliyor ya begeniyor. Hevesini kırmıyım dedim

Çok içmemeye çalış mesela çay bardağıyla yarım yap nefsini körelt.
Ya da günde bir türk kahvesi içme hakkımız var onu kullan
Bir şey olacağından değil ama nescafe komple kimyasal ve şeker..
Ben zaten şeker hiç tüketmıyorum çayda da kahvede de. Sade neskafe içerim normalde. Şuan yumusatmak için süt tozu da ekliyorum.. Türk kahvesini de severim ama hemen btıo keyfını almıom akşamları falan canım hep çay istiyor. Normalde sigara içiyordum..hamile kalınca bıraktım acaba ondan mı böyle oluyor bılmıyorum. En kötü alışkanlıpım neskafe suanda

Ay evet ya görmemiş gibi herseye atlyrm bi modelini buyuk alaym

Yavrum hamaktanda dusme riski var maalesef yaninizdan hic ayirmazsaniz onu birakip wc ye bile gitmeyecekseniz hamak alın. Cevremde 2 kisi var hamak kullanan ikisininde bebegi dustu maalesef...

Ay kızlar bişey dicem yaa. Ben bu neskafeyi çok seviyorum napçaz ilk 4 ay falan hiç içmedim ama son 2 aydır içiyorum yani canım cok cekıyo çay kahve kokuyo burnuma. Şuanda içiyorum mesela

Sutle yap cnm bende hergun koca bi fincan turk kahvesi icyrm ama sutle yapıyorum bide kahvesini az koyuyorum

Araştırmak lazım :/
Ben aslında alacaktım ama sonradan gereksiz geldi gözüme. Bir de özellik eklendikçe fiyat uçuyordu falan almış olmak için almayayım dedim. Puseti var oyun halısı var bir şekilde oyalanır. Sallanmak isterse de işte bi salıncak tamamdır. Hamakta olabilir dediğin gibi.

Kimyasala kimyasal mı ekliyorsun tebrikler
ikisi bir arada olması birşey farketmez canım. Konusu geçti diye diyorum. Onun içinde de glikoz şurubu ve sofra şekeri var.

Kızlar seker yuklemesine az kaldi malum ben sekeri hayatimdan cikartmaya karar verdim. Cayı sekersiz icicem 2-3 bardak acik cay iciyordum onuda sekersiz artik.

Patates tuketimine dikkat edicem.

Hamur isi yapmiycam. Yapınca bitirmeden rahat edemiyorum.

Boyle devam edeyimde insallah seker cikmaz. Cikmazsa abartmadan arada yerim

Cipste yemiycem. Tatli zaten yemiyorum.

Boynere int hic bakmadm mağazalarda girdim zmana bama daral geliyor cok kalabalik duzensiz buluyrm bebel urunleri oldugunu dahi burda ogrendim dusun
Cep uygulaması baya düzenli aslinda ben çok memnunum ya birde arkadaşım bir şubesinde şef oldu ki giyemedi kullanamadı fln 1 sene gecsede iade alır hediye çeki veririm istediğini alırsın dediğinden genelde oralarda takiliyorum bende

Patates diyince gözlerim belerdi. Canım nasıl haşlanmış patates istiyor anlatamam

Yavrum hamaktanda dusme riski var maalesef yaninizdan hic ayirmazsaniz onu birakip wc ye bile gitmeyecekseniz hamak alın. Cevremde 2 kisi var hamak kullanan ikisininde bebegi dustu maalesef...
Ama kilitleri oluyor içinde. Bebeği belinden kilitliyorsun

Canim hayirli olsun 7 tl zıbın nerden aldin? Ben kendim görüp almak istiyordum ama netten alicam sanirim. Bu durumlar ne zaman duzelicek belli degil maalesef

Bide anakucagi olarak ne aldiniz kizlar?
Boynerin cep uygulamasında anne çocuk kısmına girip filtrele kuzum cinsiyet ve zıbın diye çıkar karşına hemen. Birde normalde 9.99 fan başlıyor şaşırma hiç sepette indirim kodunu kullanınca 7 liraya geliyor

Ben lansinoh kullandım oğlumda ucu anne memesi gibiymiş, yavaş orta ve hızlı akış uçları var, 160 ml olanı yavaş akışlı bebek emmediği sürece akıtmıyor, 6 Aydan sonra duruma göre orta ve hızlı akışa geçilebilir, ayrı ayrı satılıyor uçları. Bebeğim memeyi reddetmedi, 15 ay emdi sonra hamile kalınca mecbur bıraktırdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…