2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293

Ben bunlara dikkat etmedigim halde çıkmamıştı ama 1 senedir genel dikkat ediyorum. O yüzden bu sefer yaptırmasam mi diye de düşünüyorum. 2 saat hastanede beklemek gerekiyor diye. Ilkinde çıkmayıp ikinci de çıkabiliyor ama genel kural zaten beslenmeye dikkat etmek

Ben şöyle bişey düşünüyorum bu arada kızlar. Fikir olsun sizede

Eklentiler

• Screenshot_20200313_020532_com.instagram.android.webp
    24,3 KB · Görüntüleme: 39
  • Screenshot_20200313_020541_com.instagram.android.webp
    26,8 KB · Görüntüleme: 40
Ben şöyle bişey düşünüyorum bu arada kızlar. Fikir olsun sizede

Bunu oğlumda bende düşünmüştüm gündüz içeri de bunda uyur diye ama bunları önermiyorlardı iskelet yapısından dolayı. Birde hareketlenmeye başlayınca düşme olayı oluyormuş

Bunu oğlumda bende düşünmüştüm gündüz içeri de bunda uyur diye ama bunları önermiyorlardı iskelet yapısından dolayı. Birde hareketlenmeye başlayınca düşme olayı oluyormuş
Bide çarsaf gibi olanlar var onlar bana tehlikeli geldı mesela :/ ah ne zor seyler yaa. Herseyi didik didik araştırıyoruz.

Tecrubeli kizlar ben unutmusum bu iki modelden hangisini giydirmek daha kolaydi? Sanki yandan citcitliyi giydirmek daha kolaydi diye hatirliyorum ilk 1-2 ay icin

Eklentiler

• B40564E4-50B4-4334-BC39-92E9C48350E1.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 31
  • 8055B74C-E8E6-4569-8CA9-6F2D9AB271C2.webp
    4,4 KB · Görüntüleme: 45
Arkadaşlar merhaba nacizane bir bilgimi aktarmak istiyorum.Kehribar kolye için biraz daha büyümelerini beklemek daha iyi çünkü yararı kadar hormonlar üzerinde zararı da olabiliyormuş..Mesela troid hormonu üzerinde çok etkili olduğunu okumuştum.

Bende Oğlumun astımı için almayı istemiştim fakat okuduklarımdan sonra vazgeçtim..
Kar - zarar durumuna göre almak daha iyi olur.

Her ağlama aynı ağlama değil ama. İlk çocuğumda hık dese kucağıma aldım aman ağlamasın bi şey olmasın. Ama sonra hangi ağlamanın ne olduğunu az çok tahmin ediyorsunuz. Zaten ilk 3 ay karnı tam doyduysa, doğru memeden beslendiyse, gazını çıkardıysanız öyle can hıraş ağlamaz.

Emziklerimiz çok güzel değil mi amaaaaa bu arada hamak hamak dediniz onu da aldım şimdi az önce gönderdiğimi aldım lacivert kırmızı. 250ye düşmüş fiyatı.
Çok güzel canım bende aldım bundan ama erkek için olanından. Çok beğenilen bi emzikmiş. İnşallah emerlerde rahat ederiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…