Kesinlikle tam bir kurtarıcı. Bide çok tatlı duruyor yaa Dediğin gibi herkes bunu tavsiye etti kullananlar çok memnun. Bide biberonlarını söylediler onlar biraz pahalı geldı bana ama bakalım indirim yakalarız inşallah
Boynerin cep uygulamasında anne çocuk kısmına girip filtrele kuzum cinsiyet ve zıbın diye çıkar karşına hemen. Birde normalde 9.99 fan başlıyor şaşırma hiç sepette indirim kodunu kullanınca 7 liraya geliyor
Ben 2 kilo aldım 24+1im. Onuda son ayda aldım :/ bence çok değil senin kılo alımın. Bi çok arkadasım 6 kıloyu ilk 3 ayda aldılar. Bilemiyorum yapı meselesi tabi ama hamilesin sonucta çok kilo almışsın denilecek Bi durum yok bence.
Cep uygulaması baya düzenli aslinda ben çok memnunum ya birde arkadaşım bir şubesinde şef oldu ki giyemedi kullanamadı fln 1 sene gecsede iade alır hediye çeki veririm istediğini alırsın dediğinden genelde oralarda takiliyorum bende
Ben lansinoh kullandım oğlumda ucu anne memesi gibiymiş, yavaş orta ve hızlı akış uçları var, 160 ml olanı yavaş akışlı bebek emmediği sürece akıtmıyor, 6 Aydan sonra duruma göre orta ve hızlı akışa geçilebilir, ayrı ayrı satılıyor uçları. Bebeğim memeyi reddetmedi, 15 ay emdi sonra hamile kalınca mecbur bıraktırdım.
Emziklerimiz çok güzel değil mi amaaaaa bu arada hamak hamak dediniz onu da aldım şimdi az önce gönderdiğimi aldım lacivert kırmızı. 250ye düşmüş fiyatı.
Tecrubeli kizlar ben unutmusum bu iki modelden hangisini giydirmek daha kolaydi? Sanki yandan citcitliyi giydirmek daha kolaydi diye hatirliyorum ilk 1-2 ay icin
Ben 2 kilo vermiştim onu almışım başlangıç kiloma döndüm zayıf hamile kaldıysanız normal almışsınız benim doktorumda çok kilo alınca laf söylüyor biraz
Ben 2 kilo vermiştim onu almışım başlangıç kiloma döndüm zayıf hamile kaldıysanız normal almışsınız benim doktorumda çok kilo alınca laf söylüyor biraz
kızlar Selam,
artık yavaştan bende birşeyle alayım diyorum ama gerçekten şoktayım.
LCW online ı kapatmış, h&m de stoklar bitmek üzere
neyapacağız böyle?
bu arada sizler başlangıç alışverişi için kaç beden alıyorsunuz? ben 50-56 olarak bakıyorum? uygun mu sizce?
tecrübeli anneler varsa öneri bekliyorum:)
kızlar Selam,
artık yavaştan bende birşeyle alayım diyorum ama gerçekten şoktayım.
LCW online ı kapatmış, h&m de stoklar bitmek üzere
neyapacağız böyle?
bu arada sizler başlangıç alışverişi için kaç beden alıyorsunuz? ben 50-56 olarak bakıyorum? uygun mu sizce?
tecrübeli anneler varsa öneri bekliyorum:)