2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Siz hangi model aldiniz kizlar cıtcitlilari?

Çok güzel canım bende aldım bundan ama erkek için olanından. Çok beğenilen bi emzikmiş. İnşallah emerlerde rahat ederiz
Kesinlikle tam bir kurtarıcı. Bide çok tatlı duruyor yaa Dediğin gibi herkes bunu tavsiye etti kullananlar çok memnun. Bide biberonlarını söylediler onlar biraz pahalı geldı bana ama bakalım indirim yakalarız inşallah

Canim ben bakiyorum ama bulamadim ya anne cocuk kismindan

Ben hamileliğin başından beri 6 kilo aldım 21. Haftadayım.. sizler kaçar kilo aldınız doktor çok almışsın bi sürü şey yememi yasakladı

Ben hamileliğin başından beri 6 kilo aldım 21. Haftadayım.. sizler kaçar kilo aldınız doktor çok almışsın bi sürü şey yememi yasakladı
Ben 2 kilo aldım 24+1im. Onuda son ayda aldım :/ bence çok değil senin kılo alımın. Bi çok arkadasım 6 kıloyu ilk 3 ayda aldılar. Bilemiyorum yapı meselesi tabi ama hamilesin sonucta çok kilo almışsın denilecek Bi durum yok bence.

Int uygulamasi oldugunu bilmiyrdm orayada bakarm bi ara su hale bak yahu magaza diye int dolasiyoruz

Saol cnm ❤ aventle baslicam simdilik duruma gore degistirirm hepsini not aliyrm ama ilerde lazim olursa diye

Tecrubeli kizlar ben unutmusum bu iki modelden hangisini giydirmek daha kolaydi? Sanki yandan citcitliyi giydirmek daha kolaydi diye hatirliyorum ilk 1-2 ay icin

Ya ben yüz üstü falan yatarken karnına batar rahatsız eder diye yandan hiç almadım.

Ben 2 kilo vermiştim onu almışım başlangıç kiloma döndüm zayıf hamile kaldıysanız normal almışsınız benim doktorumda çok kilo alınca laf söylüyor biraz

Ben 2 kilo vermiştim onu almışım başlangıç kiloma döndüm zayıf hamile kaldıysanız normal almışsınız benim doktorumda çok kilo alınca laf söylüyor biraz
Yok kız zayıf da değildim boyum 1.73 aldığım kilo hiç görünmüyor nereme almışım onu da anlamadım ki

kızlar Selam,
artık yavaştan bende birşeyle alayım diyorum ama gerçekten şoktayım.
LCW online ı kapatmış, h&m de stoklar bitmek üzere
neyapacağız böyle?

bu arada sizler başlangıç alışverişi için kaç beden alıyorsunuz? ben 50-56 olarak bakıyorum? uygun mu sizce?
tecrübeli anneler varsa öneri bekliyorum:)

hepinize sağlıklı günler olsun :)

Ben bikac parca 0-3 alicam sonrasini 3-6 alicam canim. 0-1 leri en fazla iki kere giydirebiliyosun.

Civilde de var aklinda olsun ama genel olarak nerden alacagiz bende bilmiyorum oraninda her modelini begenmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…