2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Kızlar bugün doktorum bana sırt üstü yatma artık dedi. Hatta ilişkiye girerken bile sırt üstü yapma değişik pozisyonlar dene dedi Bende sol tarafa yatmayı çok öneriyorlar dedim. Yok biz kilolu kadınlara sol yana yatmayı öneriyoruz sen zayıfsın istediğin tarafa yat istersen kapanarak yat bebek ezilmez korkma dedi. Sadece sırt üstü izin vermiyor niye acaba.

Niye öyle ddi ki cidden. Sırt üstü yatınca rahim gerılıyor bebeğin alanı daralıyor dıye bıkıyorum ama sen Bi problem mi yaşadın sancı kanama vs. Uyurken sola yatıyorum ama aksamları TV izlerken hep sırt üstüyüm ben :/

Yok canım hiç bir sıkıntım ilk hamileliğimde son aylarda sırt üstüne yatma demişti ama. 13 yıl geçti çokta hatırlamıyorum. Bunda çok erken dedi. Ama bana özel birşey değil bütün hamilelere aynısını söylüyor. Nedenini bilmiyorum açıkcası çok soru sordum bugün doktoruma malum ayda 1 gidiyorum onu sormayı unuttum

Sırt üstü yatınca bi damar vardı o damara bası yapıyor o yüzden sağlıklı şekilde rahime kan gidemiyor diye hatırlıyorum.
Yine Kağan Kocatepe’nin çok güzel bir videosu vardı bu konu ile ilgili. Kısaca bahsettiği şey ise bebeğin anneyi yönlendirdiği..

İnternetten baktım şimdi gerçekten doğruymuş. 20. Haftadan sonra sırt üstü yatmayı önermiyorlar

Eklentiler

• D7807886-A018-4FB7-B0F1-BA7479400E51.webp
    44,4 KB · Görüntüleme: 31
Birçok etken varmış malesef

Eklentiler

• 93BD5D96-0EA2-4A8D-BD16-271D437F4036.webp
    47,4 KB · Görüntüleme: 42
  • 3E9A5AB0-7DB0-4376-B81A-6EDCA6188CB6.webp
    44,9 KB · Görüntüleme: 40
  • B7BD793E-1EE9-46B7-A800-05DC713F0A2F.webp
    48,8 KB · Görüntüleme: 39
Canim gecmis olsun ayaga kalkmamaya calos ben hamile kaldigimdan beri yataktayim tualet disinda kalkmiyorum bendede serklaj var kasilmalar oluyor erlen dogumla bas etmeye calisiyoruz canim doktor sana ne yazdi??
ilaç olarak mı soruyorsun canım.evde çocuk var canım kalkmak zorunda kalıyorum.birde hijyen girdi araya ne mümkün oturmak

7 tl ye nereden aldın acaba?
kv olayı bizde de aynı... annemler ablama puset almıştı bizde de aynı olacak. gerçi beşik de annemde benim ve ablamın büyüdüğü gerçek ağaçtan beşik gelecek.. kıyafet dolabı da annemler de fazla var bir tane onu bana verecek... gene bizimkilerden fayda :)

Herkese merhaba, bebek bir ileri bir geri derken iyice ağustos annesi oldum
Sizlere bir sorum var muhtemelen yaşayanınız olmuştur, 2-3 gündür akşamları sırtım inanılmaz ağrıyor. Benzer durum yaşayan ve sebebini bilen/çözüm bulan oldu mu? Normal mi acaba?

İnternetten baktım şimdi gerçekten doğruymuş. 20. Haftadan sonra sırt üstü yatmayı önermiyorlar
Evet doğru bi tez. Bende sırt üstü yattığımda kalkarken zorlanıyorum.. Belimde 2 tane fıtık var biri patlak. Bide skolyoz var :/
Allah yardımcımız olsun. Desene yanlarımız çürücek dogurana kadar

Boynerin cep uygulamasından almıştım 5 gün önce canim ama kalmamis seçenek. Ama mutlaka stok yenilerler takipte kal derim.
Bende salonda ki vitrinimi bebek odasına koydum.
Country salon takımım bebek odalarına baktım hep country aynısı var hemde bebek dolabı diye satıyorlar. Çift kapılı dolap gibi oldu. Zaten 2 yaşına geldiğinde oda takımını annemler alacağı icin o zaman genç oda takımı gibi birşey almayı düşünüyorum.

Ay kızlar bişey dicem yaa. Ben bu neskafeyi çok seviyorum napçaz ilk 4 ay falan hiç içmedim ama son 2 aydır içiyorum yani canım cok cekıyo çay kahve kokuyo burnuma. Şuanda içiyorum mesela
bana doktor çarpıntı yapmadığı sürece maksimum 2 bardak içebilirsin dedi. ama ne olur olmaz kafeinsiz nescafe al dedi.. sütle karıştırıp içiyorum günde bir tane.. çarpıntı vs de yapmadı..

ben şuan h&m den beğeniyorum civil h&m kadar kalite gelmiyor bana fiyatları da aynı nerden baksan.
battaniye falan onları da ya zara Home ya da betireshome var oradan alcam fiyatları da çok uygun.
50-56 cm olanlar mı 1-3 aylık oluyor anlamıyorum :)

kaç haftalıksınız?

ben de annemin beşiğinde 6 yaşına kadar büyümüşüm. 6 yaşına kadar o beşikle idare edip sonra genç odasına geçerim dedim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…