2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
ben de annemin beşiğinde 6 yaşına kadar büyümüşüm. 6 yaşına kadar o beşikle idare edip sonra genç odasına geçerim dedim :)
Bence çok mantikli . 3 -5 ay kullanacağımız şeylere yüklü meblağlar vermek saçma geliyor banada. Ahşap beşik ve park yatağı eşimin arkadaşlarından hediye geldi hali almayacağım perde almayacağım zaten belli bi yasa kadar yatak odasında olacak illa ki
Ben kıyıp da ayırmakta zaten çok zorlanırım o yüzden 2 yaşına kadar yanımda istiyorum. zaten büyüyünce sevdirmeyip odalarına kapanıyor çoğu çocuk doyabildigim kadar doyacağım inşallah ogluma. Oda takımının hevesine 2 yaşında da odasına geçer iste

ben şimdilik anne yanı yatağı aldım.. 6 aya kadar kullanıp sonra odasına geçireceğim..

bana doktor çarpıntı yapmadığı sürece maksimum 2 bardak içebilirsin dedi. ama ne olur olmaz kafeinsiz nescafe al dedi.. sütle karıştırıp içiyorum günde bir tane.. çarpıntı vs de yapmadı..
Duymak istediklerim kafeinsiz Bi kahve alayım bari. Nereden alıcam ki heryer kapalı

Hanımlar selam. Bugün haftalar sonra ilk kez dışarı çıkıp yürüyüş yaptım. Döndüğümde eşim çok korktu çünkü yüzüm bembeyaz kireç gibi olmuştu. Aynaya bakınca ben de endişelendim açıkçası. Sizce neden olmuştur? Biraz başdönmesi de oluyor bu aralar. Doktorum da izinli, 1 aydır kontrole gitmedim, haftaya detaylıya gideceğim inşallah.

Canim Allah korusun evladini calistogin kadar otrmaya calis evet ilac soruyodum progestan filan yazdimi
yok canım çünkü bunu bana perinatolog dedi.doğumun zor oldumu ilk olan falan diye sordu.kendi doktoruma durumu iletmedim.çünkü ogün izinliydi.ama bu zamana kadar hiç böyle bişey demedi.bende şaşırdım %50 risk grubundasın dedi.4 saatten fazla ayakta kalma dedi.10 yaşında bir kızım var.seninkinide korusun rabbim canım.sağolasın.ama bazen olmuyor anne olunca işte.aşağıda su fışkırcak basınç hissi oluyor.bel ağrısından uyuyamıyorum.allah hepimize yardım etsin canım.

Kızlar bebek kiyafeti alabilcegimiz bunlar disinda bi yer var mi?
Civil
Hm
Minico
Minicity (burda bikac model begendim aslinda ama hep 0-3 var beden o yüzden almadim) 3-6 almak istiyorum

Anliyorum kuzum cocuklu olunca gebelik daha bir zorlu oluyor o agrilar bendede var bel agrisi basinc hissi progestan fitil kullaniyorum erken dogum riskine karsi benim ilaclar baya bir fazla serumlar filan vuruluyorum gunluk igneler vuruluyorum ama doktoruna sor bir belki biseyler yazacaktir biseyler progestani normal gebelerede yazyolar doktorlar

6-7 kilo hiç de çok değil. Bende yaklaşık 6 kilo aldim 3. Gebeliğim. Hicbirinde mide bulantısı vs yasamadim ilk hamileliğimde ilk aylarda 3 er 4 er kilo alıyordum Dr dalga geçiyordu böyle giderse 30 kilo alcan diye, snradan kilo alımını durdu diyet miyet de yapmadım 14 kilo ile tamamladım. 2. Hamileliğimde kendim kasindim bunda daha fazla Alacam diye (ne akla hizmetse ) hedefim 20 kilo almaktı 18 kiloyla doğurdum kiloya takılmayın çocuk sağlıklı olsun yeter. Bunda çok almak istemiyorum çünkü 2. De vermem çok zor oldu kiloları :) maksimum 15 kiloyla bitirebilirsem ne ala...

ben anne yanı yatağı aldım.. sallanır modu da var.. 750 tl ye prego 8020 diye bir model.. ilgisini çeken olursa...
Çok rahat edersin. Gece emzirmelerinde alıp bırakmak diğer türlü zor oluyor. Ben de şöyle yapmıştım, beşiği olan arkadaşlara fikir olsun. Kızımın beşiği vardı onun bir tarafının korkuluğunu söküp anne yanı yatağı olarak kullandım.

Kızlar bebek kiyafeti alabilcegimiz bunlar disinda bi yer var mi?
Civil
Hm
Minico
Minicity (burda bikac model begendim aslinda ama hep 0-3 var beden o yüzden almadim) 3-6 almak istiyorum
Ben Babymall den aldım bir iki parça %50 imdirimde olan ürünler var.
Lcw nin kapalı olması kötü oldu.

Evet bende yatak odasına ahşap beşik alacağım kademeli olanlardan. Onu indirip anne yanı olarak kullanacağım geceden geceye. Hamağı gün içerisinde salonda kullanacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…