Evet bende yatak odasına ahşap beşik alacağım kademeli olanlardan. Onu indirip anne yanı olarak kullanacağım geceden geceye. Hamağı gün içerisinde salonda kullanacağım
Evet bir tarafı inenler bu konuda kullanışlı benimki sabit olduğu için sökmek durumda kaldım ama mobilya olunca geri takılıyor o beşiği de baya bi yaşına kadar kullanıyo zaten.
Çok rahat edersin. Gece emzirmelerinde alıp bırakmak diğer türlü zor oluyor. Ben de şöyle yapmıştım, beşiği olan arkadaşlara fikir olsun. Kızımın beşiği vardı onun bir tarafının korkuluğunu söküp anne yanı yatağı olarak kullandım.
onu ben de düşündüm ama yatağımın yanında çok yer yok o nedenle beşiği getiremiyorum..yoksa benim de niyet öyleydi.. bi de bu bahsettiğim model arkadaşımda da vardı, mesela salonda işi var ya da mutfakta çocuğu anne yanı yatağıyla getiriyordu yan tarafını kapatıp.. çok rahat ettim dedi
kızlar Selam,
artık yavaştan bende birşeyle alayım diyorum ama gerçekten şoktayım.
LCW online ı kapatmış, h&m de stoklar bitmek üzere
neyapacağız böyle?
bu arada sizler başlangıç alışverişi için kaç beden alıyorsunuz? ben 50-56 olarak bakıyorum? uygun mu sizce?
tecrübeli anneler varsa öneri bekliyorum:)
Bende lcw,ebebek,babymall,organickid,hm,idilbaby gibi yerlerden aldım. Anakucağı almak istiyorum elektrikli ama bintl üstü genelde bende dolap uygulamasından falan ikinci el bakıyorum zaten 6.aya kadar elektriklide anca duruyormuş o kadar para fazla geldi bana Bu arada anne kız evde giymelik pijama takımı aldım organickid den belki fikir olur
Kızlar iyi geceler hepinize❤
Bugun ilk defa bebegimin hareketlerini dısaridan farkedebildim Hafif bi tumsek yapti cekti bikac defa.
Bu arada tetanoz aşısı yaptirmama gerek yokmus. Doktoruma mesaj attim 1 doz mu 2 doz mu vurulayim diye. 3 yil once dogum yaptigimıda yazdim biliyor zaten yine onda dogurmustum. Hic vurulma dedi
Bugun ilk defa bebegimin hareketlerini dısaridan farkedebildim ❤ Hafif bi tumsek yapti cekti bikac defa.
Bu arada tetanoz aşısı yaptirmama gerek yokmus. Doktoruma mesaj attim 1 doz mu 2 doz mu vurulayim diye. 3 yil once dogum yaptigimıda yazdim biliyor zaten yine onda dogurmustum. Hic vurulma dedi
Anliyorum kuzum cocuklu olunca gebelik daha bir zorlu oluyor o agrilar bendede var bel agrisi basinc hissi progestan fitil kullaniyorum erken dogum riskine karsi benim ilaclar baya bir fazla serumlar filan vuruluyorum gunluk igneler vuruluyorum ama doktoruna sor bir belki biseyler yazacaktir biseyler progestani normal gebelerede yazyolar doktorlar
Kızlar bebek kiyafeti alabilcegimiz bunlar disinda bi yer var mi?
Civil
Hm
Minico
Minicity (burda bikac model begendim aslinda ama hep 0-3 var beden o yüzden almadim) 3-6 almak istiyorum
Lohusa pijama takımı yaptım kendime baya bi indirim vardı bakmak isteyen olursa evde sıkıntıdan alışverişe sardım güzel bi markaymış diye duydum. Catherines markası son attığım elbiselinin sadece sabahlığını aldım 79tl glingerie.com dan aldım.
Bugun ilk defa bebegimin hareketlerini dısaridan farkedebildim ❤ Hafif bi tumsek yapti cekti bikac defa.
Yazmış mıydım bilmiyorum da Ankara dönüşündeyken beni de ebe hanım aradı tekrardan.
Tek doz yapmayı düşünüyorum sana dedi.
Seni sağlık ocağına almayacağım, alt katta izole bir oda yaptık hamilelerimizin hemen 2 dakika aşısını vurup gönderiyoruz dedi. Bende öylelikle olacağım yoksa yaptırmayacaktım.
Ben sana müsait olduğumuzda haber vereceğim hemen gelirsin dedi tamam dedim. 1 ay içinde arayacakmış
ayy rüya gördüm şimdi aklıma geldi.
Kızlar bel ağrım oluyor doktora gidiyorum. Hamileyim yine 6-7 aylık. Hastanede yine corona olayları dönüyor, tedbirli olmaya çalışıyorum. Doktor dışarı çıkarıyor şurada kanını alayım diyor. Neyse alıyor. Sonra ben eve geçiyorum doktor mesaj atıyor diyor ki tebrik ederim nasıl becerdiniz yine hamilesin kan sonucumu gönderiyor 24 çıkmış
İki tanesini nasıl doğuracağım biri büyük biri küçük diye düşünüp duruyorum falan ay neydi o öyle
ayy rüya gördüm şimdi aklıma geldi.
Kızlar bel ağrım oluyor doktora gidiyorum. Hamileyim yine 6-7 aylık. Hastanede yine corona olayları dönüyor, tedbirli olmaya çalışıyorum. Doktor dışarı çıkarıyor şurada kanını alayım diyor. Neyse alıyor. Sonra ben eve geçiyorum doktor mesaj atıyor diyor ki tebrik ederim nasıl becerdiniz yine hamilesin kan sonucumu gönderiyor 24 çıkmış
İki tanesini nasıl doğuracağım biri büyük biri küçük diye düşünüp duruyorum falan ay neydi o öyle