Banada ayni sekilde canimHep mağazadan gidip seçip almak isterdim bebek kıyafetlerini bu olaylar yüzünden evden çıkamaz olduk Interneten almak da hiç zevkli gelmiyor bana
İnşallah açılır da bizde gönlümüze göre alırızBanada ayni sekilde canimgidip görüp almak istiyorum. Dun bi alayim bikac yerden dedim ama sepete ekledim kaldi öyle. Hic icime sinmiyor..
Belki duzelir herseyde acılır magazalar diye dua ediyorum. Bekliycem biraz daha
İnsallah canimİnşallah açılır da bizde gönlümüze göre alırız
Kötü olmuş ama yapacak birşey yok sanırım. Zor bir süreç Allah yardımcınız olsun. Yekta bey rızkı ile gelecektir inşallah.Benim moralim pek iyi değil dün işyerim beni çağırdı raporumu uzatmamı istediler sonra da çıkışımı verecekler-miş. Yerime de birini almışlar zaten 5 gün önce. Ben zaten çıkmayı düşünüyordum yani daha hamile kaldığımda bile nisan sonu Mayıs gibi çıkarım diyordum. Fikrim değişmemişti ancak böyle onlar diyince bi öküz oturdu içime.
En azından bu ayı tamamlasaydım çalışarak daha iyi olurdu.
doğum parası hakkım zaten olmuyordu yarı zamanda işkurdan çalıştığımdan (normal sigortaya yeni geçmiştim primden ötürü kurtarmıyor) diyecek arkadaşlar için şimdiden not olarak düşeyim de..
Evi ben geçindiriyordum eşimin kazandığı harçlığımız oluyordu şimdi ne olacak sürekli düşünüyorum. Bu ayı da çalışsaydım aklımda ki birkaç şeyi de alır düzlüğe çıkarır kafam biraz daha rahat olurdu
İşten çıkarma yasağı var sanırım ama patrın laflarımı bastırdı çalışmak istemiyorsun diye diye bu virüste zaten mümkün değil çalışman sende kendini riske atmak istemezsin vs diyor sanki benim fikrimmiş gibi
İnşallah canımKötü olmuş ama yapacak birşey yok sanırım. Zor bir süreç Allah yardımcınız olsun. Yekta bey rızkı ile gelecektir inşallah.
Yaa üzüldüm senin adınaBenim moralim pek iyi değil dün işyerim beni çağırdı raporumu uzatmamı istediler sonra da çıkışımı verecekler-miş. Yerime de birini almışlar zaten 5 gün önce. Ben zaten çıkmayı düşünüyordum yani daha hamile kaldığımda bile nisan sonu Mayıs gibi çıkarım diyordum. Fikrim değişmemişti ancak böyle onlar diyince bi öküz oturdu içime.
doğum parası hakkım zaten olmuyordu yarı zamanda işkurdan çalıştığımdan (normal sigortaya yeni geçmiştim primden ötürü kurtarmıyor) diyecek arkadaşlar için şimdiden not olarak düşeyim de..
Evi ben geçindiriyordum eşimin kazandığı harçlığımız oluyordu şimdi ne olacak sürekli düşünüyorum. Bu ayı da çalışsaydım aklımda ki birkaç şeyi de alır düzlüğe çıkarır kafam biraz daha rahat olurdu
İşten çıkarma yasağı var sanırım ama patrın laflarımı bastırdı çalışmak istemiyorsun diye diye bu virüste zaten mümkün değil çalışman sende kendini riske atmak istemezsin vs diyor sanki benim fikrimmiş gibi
Canim benim cok üzüldüm ama hic bi yol bırakmamislar sanırım cıkmaktan baska.. Size destek olabilcek birileri var mi? İnsallah kirada vs degilsinizdir canimBenim moralim pek iyi değil dün işyerim beni çağırdı raporumu uzatmamı istediler sonra da çıkışımı verecekler-miş. Yerime de birini almışlar zaten 5 gün önce. Ben zaten çıkmayı düşünüyordum yani daha hamile kaldığımda bile nisan sonu Mayıs gibi çıkarım diyordum. Fikrim değişmemişti ancak böyle onlar diyince bi öküz oturdu içime.
Ah kuzum yaa tek maaşla elbette zor oluyor ama bebiş nasibiyle gelir derler.. Alınacakları boşver onlar sadece bi obje. En iyi bebek odan olmasın da park beşik olsun. Hiç birine takılma. Bebeğin sağlıklı olsun sütün gelsin de gerisi önemli değil. Zaten evlerdeyiz cıkamıyoruz para harcayacak fuzuli bişey yok. Takma kafana hersey yoluna girer. Zaten çıkacakmışsın.Benim moralim pek iyi değil dün işyerim beni çağırdı raporumu uzatmamı istediler sonra da çıkışımı verecekler-miş. Yerime de birini almışlar zaten 5 gün önce. Ben zaten çıkmayı düşünüyordum yani daha hamile kaldığımda bile nisan sonu Mayıs gibi çıkarım diyordum. Fikrim değişmemişti ancak böyle onlar diyince bi öküz oturdu içime.
Hem işten çıkarma yasağı var hem de hamile birini işten çıkarmak işverene yasal olarak büyük sorunlar yaratabilecek bir durum. Tabii seni istifa dilekçesi yazmaya zorlayıp başarılı olmaz umarım. İş yeri büyük mü? Kaç çalışan var?Benim moralim pek iyi değil dün işyerim beni çağırdı raporumu uzatmamı istediler sonra da çıkışımı verecekler-miş. Yerime de birini almışlar zaten 5 gün önce. Ben zaten çıkmayı düşünüyordum yani daha hamile kaldığımda bile nisan sonu Mayıs gibi çıkarım diyordum. Fikrim değişmemişti ancak böyle onlar diyince bi öküz oturdu içime.
Kurumsal değil canım çalıştığım yer. Şikayet edebilirim ama işte :/ Açıkçası açık kapı da bırakmak istiyorum bide mahalle marketi sonuçtaNerde calısıyordun canim kurumsal bi yer olsa da olmasa da sikayet edebilirsin A April wind ceza alırlar bence en azından
Ben zaten çoğu şeyi işten çıkacağım için önceden hep aldım son eksikleri de bu ay tamamlamıştım geriye bir tek kıyafetleri kalmıştıAh kuzum yaa tek maaşla elbette zor oluyor ama bebiş nasibiyle gelir derler.. Alınacakları boşver onlar sadece bi obje. En iyi bebek odan olmasın da park beşik olsun. Hiç birine takılma. Bebeğin sağlıklı olsun sütün gelsin de gerisi önemli değil. Zaten evlerdeyiz cıkamıyoruz para harcayacak fuzuli bişey yok. Takma kafana hersey yoluna girer. Zaten çıkacakmışsın.
Ortalama 20 kişilik bi işyeri.Hem işten çıkarma yasağı var hem de hamile birini işten çıkarmak işverene yasal olarak büyük sorunlar yaratabilecek bir durum. Tabii seni istifa dilekçesi yazmaya zorlayıp başarılı olmaz umarım. İş yeri büyük mü? Kaç çalışan var?
Son umudum bakalım nasıl olacak o işYaa üzüldüm senin adınazaten çıkacaktım diyorsun ama o bir iki ay bile fark ettirirdi illaki. Yalnız işten çıkarmalar yasaklanınca ücretsiz izin gibi bir durum çıkacak ortay (kapanan yerler için de olabilir tabi bu, emin olamadım), onda da günlük 39 lira bir para ödenecekmiş sanırım.
Meclisten geçerse de 15 marttan itibaren çıkarılanları kapsayacakmış. Bence içini ferah tut yine de :)
Ama bu ayı raporla geçir dediyse bu ay da maaş alacaksın diye anlıyorum. Zaten sonra da çıkacaktım diyorsun. Aslında planladığın geliri sağlamış olacaksın sadece çıkış şekli farklı olacak diye anlıyorum doğru mu? Ayrıca onların seni işten çıkarması senin için olumlu olabilir, işsizlik maaşından yararlanma şansın olabilir.Kurumsal değil canım çalıştığım yer. Şikayet edebilirim ama işte :/ Açıkçası açık kapı da bırakmak istiyorum bide mahalle marketi sonuçtaŞuanlık zaten görünürde birşey yok raporum henüz bitmedi, daha işten çıkarma gibi bir durumda yok.
Ben zaten çoğu şeyi işten çıkacağım için önceden hep aldım son eksikleri de bu ay tamamlamıştım geriye bir tek kıyafetleri kalmıştı
Bu ay da çalışsaydım o yönden iyi olurdu amakredi kartını sıfırlardım
Ortalama 20 kişilik bi işyeri.
Ben zaten çıkacaktım dediğim gibi, bu ayı çalışarak tamamlama da izin vermediler şöyle ki market olduğu için virüsü bahane mi ettiler bilmiyorum ama. Zaten hamilesin risk altındasın, sende bir şey olsun istemezsin, Bu ayı raporla geçiştir bir sonraki ay seni çıkaralım dedi. Benim amacım zaten nisan ayını tamamlamaktı ona da fırsat vermeyince gerisinin önemi zaten kalmıyor :/
Son umudum bakalım nasıl olacak o iş
Planladığım değil aslında, yarım maaş gibi olacak o da ama hiç yoktan iyidir tabi. Benim tek canımı sıkan bu işte, bir de çıkartılma değil kendim çıkmışım gibi gösterecekler büyük ihtimal tamam burada da sorun yok ama bu sefer işsizlik maaşı ücretsiz izin gibi haklardan mahrum kalma imkanım varAma bu ayı raporla geçir dediyse bu ay da maaş alacaksın diye anlıyorum. Zaten sonra da çıkacaktım diyorsun. Aslında planladığın geliri sağlamış olacaksın sadece çıkış şekli farklı olacak diye anlıyorum doğru mu? Ayrıca onların seni işten çıkarması senin için olumlu olabilir, işsizlik maaşından yararlanma şansın olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?