- 22 Ocak 2019
- 5.613
- 12.494
- 248
- 31
Benim moralim pek iyi değil dün işyerim beni çağırdı raporumu uzatmamı istediler sonra da çıkışımı verecekler-miş. Yerime de birini almışlar zaten 5 gün önce. Ben zaten çıkmayı düşünüyordum yani daha hamile kaldığımda bile nisan sonu Mayıs gibi çıkarım diyordum. Fikrim değişmemişti ancak böyle onlar diyince bi öküz oturdu içime.
En azından bu ayı tamamlasaydım çalışarak daha iyi olurdu.
doğum parası hakkım zaten olmuyordu yarı zamanda işkurdan çalıştığımdan (normal sigortaya yeni geçmiştim primden ötürü kurtarmıyor) diyecek arkadaşlar için şimdiden not olarak düşeyim de..
Evi ben geçindiriyordum eşimin kazandığı harçlığımız oluyordu şimdi ne olacak sürekli düşünüyorum. Bu ayı da çalışsaydım aklımda ki birkaç şeyi de alır düzlüğe çıkarır kafam biraz daha rahat olurdu
İşten çıkarma yasağı var sanırım ama patrın laflarımı bastırdı çalışmak istemiyorsun diye diye bu virüste zaten mümkün değil çalışman sende kendini riske atmak istemezsin vs diyor sanki benim fikrimmiş gibi
Planladığım değil aslında, yarım maaş gibi olacak o da ama hiç yoktan iyidir tabi. Benim tek canımı sıkan bu işte, bir de çıkartılma değil kendim çıkmışım gibi gösterecekler büyük ihtimal tamam burada da sorun yok ama bu sefer işsizlik maaşı ücretsiz izin gibi haklardan mahrum kalma imkanım var
Bu ayımı yemeselerdi bari diyorum bende o yüzden ama işte planı yapmışlar, yerime eleman dahi almışlarBen geldim çalışayım diyemem
İnşallah canım benimGüzel sonuçlar gelecek inanıyorum. En kötüsü beklemek. O da geçecek.
Amin..İnşallah canım benimOyle canim tabi hic bisey bilmeyince kafana takacagin bisey de olmuyor. Ama simdi öyle mi?
Sonucunun guzel olcagina inaniyorum canim biliyorum suan demesi kolay geliyor yasaması zor oluyor.. ama gecicek insallah canım..
Ben hic hayvan beslemedim o duyguyu bilmiyorum eminim guzeldir ama suan evladınızı dusunmek durumundasınız benceKızlar ben geldim hastaneden. Evimde 2 tane kedim var onlardan alerji olmuşum. Vücudum kedilere reaksiyon göstermiş. Bir sürü krem merhem verdi. Birde kedilere sıkmam için sprey verdi. Doğuma kadar idare edicez artık. Doğumdan sonra geçer dedi doktor. Hap veremiyor bebekten dolayı. Eşimde diyor kedileri yollayalım evden. Bende 2 senedir bakıyorum evladım gibi oldular nasıl yollarım kıyamamki. Ne yapacam hiç bilmiyorum. Kendi derdimi unuttum eşimi ikna için uğraşıyorum
Ya normalde alerjim yok zaten kedilere. 2 yıldır bakıyorum. Hamilelikte kadının vücudu hassaslaştığı için reaksiyon gösterebiliyormuş hayvanlara. Doktorda kedileri evden gönderin demedi zaten. Fazla yakın temas kurmamaya çalış bide kedilere verdiğim spreyi sık dedi. Ama eşim korkuyor bebeğe bişey olur diye. O ısrar ediyor yollayalım diye. 2 senedir bizdeler. Yavruyken aldım ve yabancılara gitmiyor istemiyorlar. Kimsede durmazlar mama yemezler küserler psikolojileri bozulur hasta olurlar. Nasıl veririm başkasına. Hem kimsede istemez zaten ısırır tırmalarlar diye. İnşallah doktorun verdiği merhemlerin faydası olur yakın zamandada eşimde ikna olurBen hic hayvan beslemedim o duyguyu bilmiyorum eminim guzeldir ama suan evladınızı dusunmek durumundasınız bencebiliyorum kedilerde suan evladiniz gibi olmustur ama iste..
Ya normalde alerjim yok zaten kedilere. 2 yıldır bakıyorum. Hamilelikte kadının vücudu hassaslaştığı için reaksiyon gösterebiliyormuş hayvanlara. Doktorda kedileri evden gönderin demedi zaten. Fazla yakın temas kurmamaya çalış bide kedilere verdiğim spreyi sık dedi. Ama eşim korkuyor bebeğe bişey olur diye. O ısrar ediyor yollayalım diye. 2 senedir bizdeler. Yavruyken aldım ve yabancılara gitmiyor istemiyorlar. Kimsede durmazlar mama yemezler küserler psikolojileri bozulur hasta olurlar. Nasıl veririm başkasına. Hem kimsede istemez zaten ısırır tırmalarlar diye. İnşallah doktorun verdiği merhemlerin faydası olur yakın zamandada eşimde ikna olur
Ablam yazdım özelden de
Kız sakin ol sinirlenmeAy okudukca sinirleniyorum tabi sen cikmissin gibi gösterirler kendileri cikartigi zaman cezasi var cunku allah askina cocunun hakki icin sunlara hakkini yedirme oyle bisey yaparsanız sikayet edrrim sizi de tazminat vermek zorundasiniz de keske yakin olsaydık bu ara etrafimdaki herkes hakkini yedirtiyor delircem valla
Ben sadece hacı şeriften çikolata yaptırmayı düşünüyorum bu kadar. Açıkçası gelenim gidenim olsun da istemem bu virüs zamanında. (Bazı yakınlarım hariç tabi) İnşallah o zamana da hafiflerse milletimiz unutmaz genel görgü kurallarını falan da lohusa halimle rahat bırakırlar beniNasılsınız kızlar alisveris yapanlar var rabbim güzel günlerde giydirmeye nasip etsin. Bebemer en ucuz sitelerinden bakıyorum bende birde doğumda dağıtmak için birşeyler bakıyorum size de atim resim belki hoşunuza giden olur ben çok kararsız kaldım seçeneklerde.
Kızlar ben geldim hastaneden. Evimde 2 tane kedim var onlardan alerji olmuşum. Vücudum kedilere reaksiyon göstermiş. Bir sürü krem merhem verdi. Birde kedilere sıkmam için sprey verdi. Doğuma kadar idare edicez artık. Doğumdan sonra geçer dedi doktor. Hap veremiyor bebekten dolayı. Eşimde diyor kedileri yollayalım evden. Bende 2 senedir bakıyorum evladım gibi oldular nasıl yollarım kıyamamki. Ne yapacam hiç bilmiyorum. Kendi derdimi unuttum eşimi ikna için uğraşıyorum
Ay geçen bir program izledim YouTube da denk geldim sahibi tarafından bırakılan bir kedi..Ya normalde alerjim yok zaten kedilere. 2 yıldır bakıyorum. Hamilelikte kadının vücudu hassaslaştığı için reaksiyon gösterebiliyormuş hayvanlara. Doktorda kedileri evden gönderin demedi zaten. Fazla yakın temas kurmamaya çalış bide kedilere verdiğim spreyi sık dedi. Ama eşim korkuyor bebeğe bişey olur diye. O ısrar ediyor yollayalım diye. 2 senedir bizdeler. Yavruyken aldım ve yabancılara gitmiyor istemiyorlar. Kimsede durmazlar mama yemezler küserler psikolojileri bozulur hasta olurlar. Nasıl veririm başkasına. Hem kimsede istemez zaten ısırır tırmalarlar diye. İnşallah doktorun verdiği merhemlerin faydası olur yakın zamandada eşimde ikna olur
Nasip valla :))Bende öyle çok ayrıntılı yapmicam ama ınstramda bir bayan var kokulu taşlar yapıyor 1 tl guzel lerde baya resim yukleyemedim yoksa aticaktim. Bende hacı serifden yaptırılan yegenimede hediye yaptirmisim çok hoşuma gitmişti kimsette kendime de yaptırmak varmış
Bende öyle çok ayrıntılı yapmicam ama ınstramda bir bayan var kokulu taşlar yapıyor 1 tl guzel lerde baya resim yukleyemedim yoksa aticaktim. Bende hacı serifden yaptırılan yegenimede hediye yaptirmisim çok hoşuma gitmişti kimsette kendime de yaptırmak varmışBen sadece hacı şeriften çikolata yaptırmayı düşünüyorum bu kadar. Açıkçası gelenim gidenim olsun da istemem bu virüs zamanında. (Bazı yakınlarım hariç tabi) İnşallah o zamana da hafiflerse milletimiz unutmaz genel görgü kurallarını falan da lohusa halimle rahat bırakırlar beni
Oyyy çok üzüldüm. Evde hiç kedi beslemedim ama aşırı isterdim. Olsaydı da kıyamazdım herhalde çok iyi anlıyorum. İnşallah kremler sprey işe yarar ve eşin de ikna olurKızlar ben geldim hastaneden. Evimde 2 tane kedim var onlardan alerji olmuşum. Vücudum kedilere reaksiyon göstermiş. Bir sürü krem merhem verdi. Birde kedilere sıkmam için sprey verdi. Doğuma kadar idare edicez artık. Doğumdan sonra geçer dedi doktor. Hap veremiyor bebekten dolayı. Eşimde diyor kedileri yollayalım evden. Bende 2 senedir bakıyorum evladım gibi oldular nasıl yollarım kıyamamki. Ne yapacam hiç bilmiyorum. Kendi derdimi unuttum eşimi ikna için uğraşıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?