Benim moralim pek iyi değil dün işyerim beni çağırdı raporumu uzatmamı istediler sonra da çıkışımı verecekler-miş. Yerime de birini almışlar zaten 5 gün önce. Ben zaten çıkmayı düşünüyordum yani daha hamile kaldığımda bile nisan sonu Mayıs gibi çıkarım diyordum. Fikrim değişmemişti ancak böyle onlar diyince bi öküz oturdu içime.
En azından bu ayı tamamlasaydım çalışarak daha iyi olurdu.
doğum parası hakkım zaten olmuyordu yarı zamanda işkurdan çalıştığımdan (normal sigortaya yeni geçmiştim primden ötürü kurtarmıyor) diyecek arkadaşlar için şimdiden not olarak düşeyim de..
Evi ben geçindiriyordum eşimin kazandığı harçlığımız oluyordu şimdi ne olacak sürekli düşünüyorum. Bu ayı da çalışsaydım aklımda ki birkaç şeyi de alır düzlüğe çıkarır kafam biraz daha rahat olurdu
İşten çıkarma yasağı var sanırım ama patrın laflarımı bastırdı çalışmak istemiyorsun diye diye bu virüste zaten mümkün değil çalışman sende kendini riske atmak istemezsin vs diyor sanki benim fikrimmiş gibi
Canım kabul etme..Benim moralim pek iyi değil dün işyerim beni çağırdı raporumu uzatmamı istediler sonra da çıkışımı verecekler-miş. Yerime de birini almışlar zaten 5 gün önce. Ben zaten çıkmayı düşünüyordum yani daha hamile kaldığımda bile nisan sonu Mayıs gibi çıkarım diyordum. Fikrim değişmemişti ancak böyle onlar diyince bi öküz oturdu içime.
En azından bu ayı tamamlasaydım çalışarak daha iyi olurdu.
doğum parası hakkım zaten olmuyordu yarı zamanda işkurdan çalıştığımdan (normal sigortaya yeni geçmiştim primden ötürü kurtarmıyor) diyecek arkadaşlar için şimdiden not olarak düşeyim de..
Evi ben geçindiriyordum eşimin kazandığı harçlığımız oluyordu şimdi ne olacak sürekli düşünüyorum. Bu ayı da çalışsaydım aklımda ki birkaç şeyi de alır düzlüğe çıkarır kafam biraz daha rahat olurdu
İşten çıkarma yasağı var sanırım ama patrın laflarımı bastırdı çalışmak istemiyorsun diye diye bu virüste zaten mümkün değil çalışman sende kendini riske atmak istemezsin vs diyor sanki benim fikrimmiş gibi
Ablam yazdım özelden de
Çoook şükür her şey yolunda.. Bunu da atlattık
Teşekkür ederim canım sanırım en mantıklısı bi avukata danışmak olacak. Yoksa haklarımı vs bilmeden bi adım atarsam üzülücem.canım çok üzüldüm inan ki
hepimiz benzer durumlardayız.
eşim maaşını yarım aldı ben keza bu ay için kara kara düşünüyorum
bence lütfen bir avukata danış, lütfen danış.
ben muhasebeciyim ve bizi sürekli dava ediyorlar hem de haksız şekilde. Ve inan haksız olmalarına rağmen sürekli kazanıyorlar. 6 ay çalışan işçi bizden 4 aylık maaş talep etti işe iade davası için. İnan %90 oranında da kazanacak.
Ki sen haklısın o açıdan lütfen danış. Ben birebir gördüğüm için diyorum. Hatta danışmadan asla rapor alma!
Onun dışında dediğim gibi öyle haklısın ki, bugün hüngür hüngür ağlayasım var.
Çünkü maaş alacağımı bile bilmeden sürekli tebliğ okuyup duruyorum ve işe ara ara gidiyoruz. Ayrıca uzaktan da çalışıyorum. Normal stresimin 3 katı stresliyim.
Teşekkür ederim canım sanırım en mantıklısı bi avukata danışmak olacak. Yoksa haklarımı vs bilmeden bi adım atarsam üzülücem.
Ay yani bu saçmalık nedir bıraksalar 2-3 hafta daha çalışıp kendim çıkacaktım zaten. 2 haftalık kaçış için dolambaçlı yollara girişiyorlar.
Beni asıl sinir eden bu zaten .
Gözün aydın canımmDetaylı ultrasona girdim şükür . Çok inatçı bi türlü yüzünü göstermedi babasına gösteremedim :-/ onun dışında 420 grammış herşeyi normal ben de sağlıklıyım hiçbir sorun yok .. çok rahatladım 27. Haftada tekrar gel dedi troitim idrarımda iyi çıktı ..
Yok gayet anlıyorum ben seni sinirli olmanı çünkü bende en çok sinir hissettim.hiç acıma canım inan
ben de çok empati yapıyordum patronlarla
bak daha bir ayı doldurmadık çalışmama olarak ama bir panik bir sinir bir herkesi çıkaralım modu...
kendi hayat standartlarında en ufak bir değişme yok ama.
iki kolejde okuyan çocuğun yıllığı 60 bine yakın ki benim yıllık maaşım kadar neredeyse
ama onlar o standartta devam ederken benim ve bir sürü işçinin maaşını ödemeyecekler belki bir daha ki aya
Biz napıcaz peki?
İnan bu süreç 1 ayı geçseydi ve böyle panik olsalardı anlardım ama daha dur bir ay olmadı yaa.
Bir ay sonra düşünürsün vermesem mi acaba diye.
ay neyse çok sinirliyim arkadaşlar kusura bakmayın.
Merhaba kızlar,Canım banada olmuştu. Alttan muayene oldum sıkıntı yok ultrasonda kese ya da diğer alanlarda kanama yok. Anlamadılar benimkinide. Yorulduğun için olabilir denmişti.
Bol bol dinlen. Yorulunca farklı bişeyler oluyor hemen.
Dediğin şekilde kanama cok uzun zamandan beri bende de oluyor. Ama gebelikte normal bir durummuş. O yüzden cok üstünde durmadm abla. Hala daha devam ediyor bende.Hanimlar, 3 gundur burnum kaniyor. Oyle sakir sakir degil de, cok afedersiniz burnumu sildikce kanadigini goruyorum.
Az once farkettim, gece uyurken burnum tikanmisti, kagit mendile sildim. Sonra komidinin arkasina dusmus, az once aklima geldi ben bugun niye mendili gormedim ki derken farkettim, kan icinde kalmis. Neden olabilir ki?
benimde oldu canım rahatsızlanınca yazmışımdır belki.alerjik bir yapım olduğu için bahar beni etkiliyor,belki seninde o sebeptendir.Hanimlar, 3 gundur burnum kaniyor. Oyle sakir sakir degil de, cok afedersiniz burnumu sildikce kanadigini goruyorum.
Az once farkettim, gece uyurken burnum tikanmisti, kagit mendile sildim. Sonra komidinin arkasina dusmus, az once aklima geldi ben bugun niye mendili gormedim ki derken farkettim, kan icinde kalmis. Neden olabilir ki?
tatlım seni merak etmiştim.güzel haberlerle geldiğine çok sevindim.Dediğin şekilde kanama cok uzun zamandan beri bende de oluyor. Ama gebelikte normal bir durummuş. O yüzden cok üstünde durmadm abla. Hala daha devam ediyor bende.
Dediğin şekilde kanama cok uzun zamandan beri bende de oluyor. Ama gebelikte normal bir durummuş. O yüzden cok üstünde durmadm abla. Hala daha devam ediyor bende.
benimde oldu canım rahatsızlanınca yazmışımdır belki.alerjik bir yapım olduğu için bahar beni etkiliyor,belki seninde o sebeptendir.
Geçmiş olsun ve maşallahMerhaba kızlar,
Aynı durum dün banada oldu. Kahverengi lekelenme geldi. Hemen hastaneye koştum. Güya gitmeyecektim virüsten ötürü. Ne mümkün o panikle. Bende kontrol oldum üstten ve alttan eski bir kanamaynış. Benim kız ayakları ile rahmi tepiklerken dışarı atmışhala ulstrasonda tepikliyordu orayı maden bulmuş gibi. Doktorum rahim büyüdüğü için ince damarlar çatlayıp kanama yapıyormuş. Açık pembe ve kırmızı kanama önemli dedi. Aktif yeni kanama oluyor dedi. Bir dahada gelmedi çok şükür ama genede tedbir olarak ilaç kullanıyorum. Hepimizin evladını Allahım korusun. 310 gram, 22 cm olmuşuz.haftaya detaylı var Allahın izniyle onuda atlattıkmı biraz daha kafalar rahatlar.
Canım ben şöyle biliyorum kan damarlarımız genişliyor çünkü %50 daha fazla kan pompalıyor kalbimiz damar genislediginde kılcal damarlarımızda genişliyor zaten burnumuzun içinde kılcal damarlar olduğu içinde çatlıyor bu neden olabilir normal bisi sanırım ama yine de için rahat etmezse doktora git canimHanimlar, 3 gundur burnum kaniyor. Oyle sakir sakir degil de, cok afedersiniz burnumu sildikce kanadigini goruyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?