2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293

canım çok üzüldüm inan ki
hepimiz benzer durumlardayız.
eşim maaşını yarım aldı ben keza bu ay için kara kara düşünüyorum
bence lütfen bir avukata danış, lütfen danış.
ben muhasebeciyim ve bizi sürekli dava ediyorlar hem de haksız şekilde. Ve inan haksız olmalarına rağmen sürekli kazanıyorlar. 6 ay çalışan işçi bizden 4 aylık maaş talep etti işe iade davası için. İnan %90 oranında da kazanacak.
Ki sen haklısın o açıdan lütfen danış. Ben birebir gördüğüm için diyorum. Hatta danışmadan asla rapor alma!

Onun dışında dediğim gibi öyle haklısın ki, bugün hüngür hüngür ağlayasım var.
Çünkü maaş alacağımı bile bilmeden sürekli tebliğ okuyup duruyorum ve işe ara ara gidiyoruz. Ayrıca uzaktan da çalışıyorum. Normal stresimin 3 katı stresliyim.

Canım kabul etme..
Bu konuda prosedür nasıl ilerliyor hiç bilmiyorum ama hakkını yedirme

Teşekkür ederim canım sanırım en mantıklısı bi avukata danışmak olacak. Yoksa haklarımı vs bilmeden bi adım atarsam üzülücem.
Ay yani bu saçmalık nedir bıraksalar 2-3 hafta daha çalışıp kendim çıkacaktım zaten. 2 haftalık kaçış için dolambaçlı yollara girişiyorlar.
Beni asıl sinir eden bu zaten .

Detaylı ultrasona girdim şükür . Çok inatçı bi türlü yüzünü göstermedi babasına gösteremedim :-/ onun dışında 420 grammış herşeyi normal ben de sağlıklıyım hiçbir sorun yok .. çok rahatladım 27. Haftada tekrar gel dedi troitim idrarımda iyi çıktı ..

hiç acıma canım inan
ben de çok empati yapıyordum patronlarla
bak daha bir ayı doldurmadık çalışmama olarak ama bir panik bir sinir bir herkesi çıkaralım modu...
kendi hayat standartlarında en ufak bir değişme yok ama.
iki kolejde okuyan çocuğun yıllığı 60 bine yakın ki benim yıllık maaşım kadar neredeyse
ama onlar o standartta devam ederken benim ve bir sürü işçinin maaşını ödemeyecekler belki bir daha ki aya
Biz napıcaz peki?
İnan bu süreç 1 ayı geçseydi ve böyle panik olsalardı anlardım ama daha dur bir ay olmadı yaa.
Bir ay sonra düşünürsün vermesem mi acaba diye.
ay neyse çok sinirliyim arkadaşlar kusura bakmayın.

Gözün aydın canımm

Yok gayet anlıyorum ben seni sinirli olmanı çünkü bende en çok sinir hissettim.
Ay bakalım bunun sonu ne olacak. :/
Virüs Çinlilerden çok bizi etkiledi her yönden
Zıkkım yiyesiceler ..

Benim aklımda olan 2 şey vardı bu arada hediyelik olarak;

Böyle minik hem gökkuşağı bebeğini hem de nazar boncuğunu temsilen makrome anahtarlık istiyordum. Ama bir yandan da biliyorum ki kullanılmayacak ya da bi iki ay birilerinin çekmecesinde duracak sonra çöp olacak
Çok daha önceden beri ikinci fikrim ise köpek/kedi mamalarıyla en azından ziyan olmayacak bir hediyelik. İki yönlü kar olacaktı Ama tabi bizim insanlarımız bunu da atar bi köşeye unutur. Kim besleyecek sokak hayvanlarını dimi yahu? Yapışır ellerine.
Şu durumda ikisini de yapamıyorum-yapmayacağım size belki bi fikir olur diye aklımdakileri atayım dedim.

Eklentiler

• B3C398BA-2469-44F8-92AA-F48388C2B9D6.webp
    46,3 KB · Görüntüleme: 54
  • BC35F2FC-2AC9-429B-B21C-E4341E99F99C.webp
    53,4 KB · Görüntüleme: 46
Merhaba kızlar,
Aynı durum dün banada oldu. Kahverengi lekelenme geldi. Hemen hastaneye koştum. Güya gitmeyecektim virüsten ötürü. Ne mümkün o panikle. Bende kontrol oldum üstten ve alttan eski bir kanamaynış. Benim kız ayakları ile rahmi tepiklerken dışarı atmışhala ulstrasonda tepikliyordu orayı maden bulmuş gibi. Doktorum rahim büyüdüğü için ince damarlar çatlayıp kanama yapıyormuş. Açık pembe ve kırmızı kanama önemli dedi. Aktif yeni kanama oluyor dedi. Bir dahada gelmedi çok şükür ama genede tedbir olarak ilaç kullanıyorum. Hepimizin evladını Allahım korusun. 310 gram, 22 cm olmuşuz.haftaya detaylı var Allahın izniyle onuda atlattıkmı biraz daha kafalar rahatlar.

Hanimlar, 3 gundur burnum kaniyor. Oyle sakir sakir degil de, cok afedersiniz burnumu sildikce kanadigini goruyorum.

Az once farkettim, gece uyurken burnum tikanmisti, kagit mendile sildim. Sonra komidinin arkasina dusmus, az once aklima geldi ben bugun niye mendili gormedim ki derken farkettim, kan icinde kalmis. Neden olabilir ki?

Dediğin şekilde kanama cok uzun zamandan beri bende de oluyor. Ama gebelikte normal bir durummuş. O yüzden cok üstünde durmadm abla. Hala daha devam ediyor bende.

benimde oldu canım rahatsızlanınca yazmışımdır belki.alerjik bir yapım olduğu için bahar beni etkiliyor,belki seninde o sebeptendir.

Dediğin şekilde kanama cok uzun zamandan beri bende de oluyor. Ama gebelikte normal bir durummuş. O yüzden cok üstünde durmadm abla. Hala daha devam ediyor bende.

Allah allah daha neler gorecegiz acaba... tamam canim, daha devam ederse muayene gunu sorar doktora bilgi veririm. Gecmis olsun sana da...

benimde oldu canım rahatsızlanınca yazmışımdır belki.alerjik bir yapım olduğu için bahar beni etkiliyor,belki seninde o sebeptendir.

Evet canim, yazmistin. Alerji durumunu hatirlayamadim bak mesajdan aklimda kalmamis sanki. Benim de alerjik yapim var. Bir de bal yedigimdekanama olur bende 3 gundur esim bal yediriyor zorla. Ari ve bal alerjim var benim de ondan mi bi bakalim o zaman. Sagol guzelim.

Geçmiş olsun ve maşallah

Canım ben şöyle biliyorum kan damarlarımız genişliyor çünkü %50 daha fazla kan pompalıyor kalbimiz damar genislediginde kılcal damarlarımızda genişliyor zaten burnumuzun içinde kılcal damarlar olduğu içinde çatlıyor bu neden olabilir normal bisi sanırım ama yine de için rahat etmezse doktora git canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…