2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293

Sagol canim. Haklisin. Bunun icin ozel gitmem de, Gittigimde sorarim artik. Cok siddetli degil sonucta. Dedigin gibi kilcal damar kanamasi.

Bnmde gebelik başladığından beridir var abla ama gebelikte damarlarda incelme oluyormjs normalmis baska extra bi sıkıntın yoksa sorun yoktur abla

Sagol canim. Haklisin. Bunun icin ozel gitmem de, Gittigimde sorarim artik. Cok siddetli degil sonucta. Dedigin gibi kilcal damar kanamasi.
Ne demek tatlım iyi ol yeter ki benimde çarpıntım var dünden beri takmamaya çalışıyorum bu gidişle tasikardiden gitmesem iyi

kanama normal diye biliyorum, bütün uygulamalarda da yazıyor merak etme kanama normal diye.
benim de şakır şakır değil ama ara ara kanıyor.
hep burnunuz kanayabilir dediği için bana normal geliyordu zaten. Normalde de asla kanamazdı burnum bu arada.
Yani merak etme canım benim.

Yok gayet anlıyorum ben seni sinirli olmanı çünkü bende en çok sinir hissettim.
Ay bakalım bunun sonu ne olacak. :/
Virüs Çinlilerden çok bizi etkiledi her yönden
Zıkkım yiyesiceler ..

çok haklısın canım
lütfen hakkını da ara rehavete kapılma

Bnmde gebelik başladığından beridir var abla ama gebelikte damarlarda incelme oluyormjs normalmis baska extra bi sıkıntın yoksa sorun yoktur abla

Yok canim Allah’a sukur baska bir sorun yok. Geceleri burnum tikandigi icin uyaniyorum bir iki kez o kadar. Ama kanama olmadan once de oyleydi. Sagol cicegim.

Tesekkur ederim fistigim. Okuyorum ben de simdi. Ama icimi rahatlattiniz yorumlarinizla. Sakir sakir degil evet. Benim de kanamazdi onceden.

Bunlar kizlat

Eklentiler

• Screenshot_20200410-115619.webp
    51,1 KB · Görüntüleme: 28
  • Screenshot_20200410-115555.webp
    35,2 KB · Görüntüleme: 24
  • Screenshot_20200410-115537.webp
    34,7 KB · Görüntüleme: 24
  • Screenshot_20200410-115530.webp
    47,4 KB · Görüntüleme: 25
  • Screenshot_20200410-115525.webp
    37,1 KB · Görüntüleme: 26
Ne demek tatlım iyi ol yeter ki benimde çarpıntım var dünden beri takmamaya çalışıyorum bu gidişle tasikardiden gitmesem iyi

Oyyy kuzum ya, ben o fazla gelen pit pitlari iki kisilik kalp atisi diye sevip yatistiriyorum kendimi.

Oyyy kuzum ya, ben o fazla gelen pit pitlari iki kisilik kalp atisi diye sevip yatistiriyorum kendimi.
Aynen kuzu öyle yapıyoruz eşime bak seni gördükçe kalbim yerinden çıkacak diyorum yine yeniden aşık oluyorum sana diyorum bu durumu böyle kullandım bizim ki uca uca gitti bugün işe

Guzelmis canim. ☺

Ben nikahimdaki gibi tohumlu kalem yaptirmayi dusunuyorum. Bir kalemlerimden/kitaplarimdan bir de ciceklerimden vazgecemem. Asagida sarmasik icin olan kalemin ve acan ciceklerin gorseli de var. 5 farkli cicek tohumu koydurtmustum icine.

Son düzenleme:
Aynen kuzu öyle yapıyoruz eşime bak seni gördükçe kalbim yerinden çıkacak diyorum yine yeniden aşık oluyorum sana diyorum bu durumu böyle kullandım bizim ki uca uca gitti bugün işe

Guzel taktikmis ben de yapayim.

çok sıkıldım bunaldım artık bu virüs durumundan
böyle höyküre höyküre ağlayasım var.
eski normal düzenimi çok özledim meğer ne kadar mutluymuşum yaa
boşu boşuna neler dert ediyormuşum

Hayatta hic bir seyin sonsuza kadar surmeyecegini dusunerek motive oluyoruz hemen. Oyle her seye bebisin canini sikmayalim, sikanlari uyaralim.

Resmin olmasa tanınacak ismi degistirmiszin. Seninkide çok güzel değişik cinden mi geliyor bunlar.

Resmin olmasa tanınacak ismi degistirmiszin. Seninkide çok güzel değişik cinden mi geliyor bunlar.

Az once degistirdim daha, uzun zamandir aklimdaydi ama kapatmislardi sistemi.

Hayir canim, burada yaptirmistim. İnstagram paylasimimdan aldim, oradan kalmistir Cince yazilar, genelde Cince paylasim yapiyorum orada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…