Aa isminiz değişmiş :) Okurken istemsizce devam ettim "sefa geldin hoş geldinn" diye
Ya bu arada burası baya bağımlılık yapıyor, sürekli yazmasan da hep bir okuma ihtiyacı, yani bende öyle oldu bilemiyorum :) Belki de detoks yapmak istiyorlardır?
Aa isminiz değişmiş :) Okurken istemsizce devam ettim "sefa geldin hoş geldinn" diye
Ya bu arada burası baya bağımlılık yapıyor, sürekli yazmasan da hep bir okuma ihtiyacı, yani bende öyle oldu bilemiyorum :) Belki de detoks yapmak istiyorlardır?
Alabildigin kadar rapor alacaksın başka çaren yok. Sakın istifa metni imzalama. O seni çıkaramaz şu durumda cezalı duruma düşer. 40 gün rapor hakkin var o biterse heyet al. Snra ztn doğum iznin baslar. Yapacak bişe yok, onlar anlayışlı olmuyorsa sen de olmayacaksın..
Ben nikahimdaki gibi tohumlu kalem yaptirmayi dusunuyorum. Bir kalemlerimden/kitaplarimdan bir de ciceklerimden vazgecemem. Asagida sarmasik icin olan kalemin ve acan ciceklerin gorseli de var. 5 farkli cicek tohumu koydurtmustum icine. Eki Görüntüle 2617472