2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Çocuk mocuk yokken evde oturmak ne sıkıcıymış ya. Hayır senelerdir çalışma hayatı olan biri de değilim son 6 aydır çalışıyorum ama baya baya sıkılıyorum şuan...
Kitap oku, dizi izle evi sil süpür yemek yap Kk takıl ee başka aktivite yok.
10 günde rutine bağladım ya helal bana

Üzülme boşver, sen nasıl olmasını istiyorsan öyle olur unutma. Sen istifanı ne zaman istersen o zaman verirsin bu kadar basit

Canım aynısını yaşadım 8 nisanda açıklama geldi ya işten çıkarmalar yasaklaniyor diye ondan telaşa girdiler önce bizi gözden çıkarttılar iste . 25 martta ücretliye çıkardılar nisan 30 da çıkışı vereceklerdi dün sgk dan msj geldi vermişler. Kimsede arayıp sorup imzaya çağırmadı muhasebeyi aradim açıklama bile alamadım. Ne olacak Nasıl olacak bilmiyorum fakat pzt. Işsizlik maaşına başvuracağım bende 6 ay en azından kredimizi o öder napalim nasip değilmiş. Benimde analık işsizlik ödeneği hakkimi yaktılar ama benimde zaten is sözleşmem doğumdan onCe doluyordu.. yine alsamda belki 1 ay alabilirdim yani.. Rizki veren Allah hiç dert etme ❤

Orguye basladm bi karis anca yaptm elime dahi almiyrm tum.gun yatrm hic bise yapasm yok

Teşekkür ederim canım

Orguye basladm bi karis anca yaptm elime dahi almiyrm tum.gun yatrm hic bise yapasm yok
Yarın görümcem kasnak alacak
Bende punch ile oyalanırım yoksa olacak gibi değil
Beni uzun süre meşgul edecek bir şeye ihtiyacım var
Örgü hiç beceremiyorum yamuk yumuk oluyor zincirim bile. Geçen sene oğluşuma battaniye yapmaya niyetlenmiştim ama beceremediydim

Fikir olsun böyle oyalanmak isteyen varsa battaniye için; popcorn battaniye.
yapımı çok kolay (ama ben beceremedim...)
Bi kız bi erkek rengi ekliyim ayrımcılık olmasın

Eklentiler

• DCC55FEC-0973-4A1E-90BC-309C92E235F2.webp
    27,2 KB · Görüntüleme: 47
  • E0178FDD-367A-42F1-ABD3-42987E6BF333.webp
    82,6 KB · Görüntüleme: 40

Bu günlerinin kıymetini bil canım valla çok ararsin

Sokaga çıkma yasagi geldi kizlar o kadar cok sevindim ki

Sadece haftasonuna ya.

Fikir olsun böyle oyalanmak isteyen varsa battaniye için; popcorn battaniye.
yapımı çok kolay (ama ben beceremedim...)
Bi kız bi erkek rengi ekliyim ayrımcılık olmasın
Bende başladım ama hiç doğru ilerletemiyorum ya ev içi koşuşturmacadan

Yaa habere bakıyorum da şimdi çok felaket insanlar dip dibee..
kesinlikle çıkmasın bence ekmek için falan
Kiz aldi geldi bile. Allahtan maskesi yanindaymis. 5 al dedim 3 almış gelmis. Insanlari da dusundu herhal. Dedim evde un var alma bosver diye ekmeksiz olmaz dedi. Gelir gelmez banyoya depikledim.

Kiz aldi geldi bile. Allahtan maskesi yanindaymis. 5 al dedim 3 almış gelmis. Insanlari da dusundu herhal. Dedim evde un var alma bosver diye ekmeksiz olmaz dedi. Gelir gelmez banyoya depikledim.
allah seniiii iyi yapmışsın kıyafetlerini de at balkona bari

Kiz hergun ise gidiyor zaten. Ben oyle market posetlerini onlari bunlari yikasam sonum depresyon olur. Kafayi yerim. Oyle yasanirmi ya elini agzini burnunu yikasin gelsin. Gerisi takdiri ilahi. cildirmak istemiyorum.. ustunu cikarana kadar heryeri elliyo o nolcak. Elini sargiya mi alalim onune gecemeyiz. Depikledim yikadi. Tamamdir benim icin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…