2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Şuan bir çok insana bulaşmıştır zaten. Her kalabalıkta sadece bi corona pozitif birinin olması bu denli kolay yayılabilen bir virüs için en az 5 kişiye bulaştırmış olması demek.. 2 haftaya sonuçlarını görürüz zaten. Tamamen fiyasko bence

Kesinlikle katılıyorum keşke gündüz böyle bir karar çıksaydı insanlar en azından bu kadar yakin temas olmazlardi

al benden de bir tane :)
ablam bütün poşetleri havalandırıp sonra sirkeli suyla siliyor.. bir de bana kızıyor niye silmiyormuşum

al benden de bir tane :)
ablam bütün poşetleri havalandırıp sonra sirkeli suyla siliyor.. bir de bana kızıyor niye silmiyormuşum

Merhaba cınımmm. Yalniz olmadigima sevindimmm..

Salgın azalmaya başladığında herkes değişik bisey olacak. Bu seferde psikolojik çöküntü başlayacak. Şizofren bile olabiliriz. Temizlik yaparken karincalari alip banyoya sokabiliriz mesela? Sineklere ayakkabi giydirebiliriz?

Gecen bi video izlemiştim. Birisi otobus duraginda hapsuruyo diger bi kisi silahi cekip vuruyor sonumuz hayrolsun..

Ben anlamadim ekmek ve su zaten acık olacakmis. Bu insanlarin hic mi yicek yemegi yoktu bunca kalabalik oluşturdular

fırınlar açık demiş ancak fırına gidemiyoruz anladığım çünkü şöyle bir cümle daha var soylu'nun açıklamasında...
Soylu, fırıncılar ve vatandaşın nasıl ekmek alacağı ile ilgili yaptığı açıklamada fırıncıların ekmekleri kendi araçlarıyla dağıtacağını açıkladı.

Fikir olsun böyle oyalanmak isteyen varsa battaniye için; popcorn battaniye.
yapımı çok kolay (ama ben beceremedim...)
Bi kız bi erkek rengi ekliyim ayrımcılık olmasın
Ya ben istiyorum aslında ama hiiiç elime tığ şiş almış değilim. Ortaokulda bile ev ekonomisi iş teknik ayrımı yaparlardı. Tüm kızlar ev ekonomisinde makrome öğrendi ben iş teknil sınıfında kıl testere ile kontrplak kestim bak şimdi lazım oldu. Oğluşa yapsam ne sevinirim

Ben anlamadim ekmek ve su zaten acık olacakmis. Bu insanlarin hic mi yicek yemegi yoktu bunca kalabalik oluşturdular
Şöyle bir organizasyon eksikliği oldu. Önce yasak ilan edildi insanlar telaşla markete koştu. Sonra fırınlar açık kalacak diye açıklama geldi. İnsanlar çoktan kalabalığa karışmıştı zaten.
Biz günde bir ekmek alıyoruz sadece. Onu da sabah alacaktık. Yasak gelince alıp geleyim dedi eşim. Millet kavga ediyo sokak insanla dolmuş dedi. İyi ki 2 gün. 2 hafta falan olsa demek ki çıldırıcaz

Kızlar görüntüleri izliyorum çıldıracam, yani saglam insana bulaşır. 2 gün yaaa, evinizde hiçmi yiyecek yok
Ne olacak bizim halimiz acaba :;(
Bulaştı bile bu gece çok kötüyüm bu kadar günde evde kaldığıma mı yanayım yapılanlara mı yanayım emeklere mi 1 hafta sonra vaka sayısından görürüz durumu

Ya bence sonradan soylenmis olsa bile genel olarak fırına gitmek icin boyle bi kalabalık olusmamalıydı.
Ekmek yapmak gercekten dunyanin en basit islerinden bi tanesi.
Sanmayin ki ekmegin icinde dogdum daha gecen hafta öğrendim ama evde yapmak hem aşırı kolay hemde tertemiz Ne olcaktı ki herkes bu sekilde ekmek icin kavga etmeseydi.. Bunun etkisini haftaya gorecegiz maalesef..

Bulaştı bile bu gece çok kötüyüm bu kadar günde evde kaldığıma mı yanayım yapılanlara mı yanayım emeklere mi 1 hafta sonra vaka sayısından görürüz durumu

Sorma vallahi 3 hafta olacak ayakkabimi giyip disari cikmadigim. Oglumu 3 haftadir disari cikartamadim o ayri ben ayri. Gidip muayneme kızımı goremiyorum 1 ayı gecti. Bütün çabam bu gece hic oldu devlet bence yasak koyarak guzel bi adım attı ama insanlar cok abartti...

insanlar evet abartanlar oldu ancak şunu da unutmamak gerek bence.. genelde çalışan insanlar ev alışverişini cumartesi günleri yapıyor.. herkesin evinde sürekli un bulunmuyor ya da yumurta ya da maya... bunları da düşünmek lazım diye düşünüyorum eleştri yaparken..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…