Evet abartmakta üstümüze yok Allah sonumuzu hayr etsinSorma vallahi 3 hafta olacak ayakkabimi giyip disari cikmadigim. Oglumu 3 haftadir disari cikartamadim o ayri ben ayri. Gidip muayneme kızımı goremiyorum 1 ayı gecti. Bütün çabam bu gece hic oldudevlet bence yasak koyarak guzel bi adım attı ama insanlar cok abartti...
olabilir canım.benim ağzımdanda kan geliyor birds ona rağmen doktora falan gitmedim evde atlattım,bu arad burnumun tek tarafı malesef benimde hep tıkalıEvet canim, yazmistin. Alerji durumunu hatirlayamadim bak mesajdan aklimda kalmamis sanki. Benim de alerjik yapim var. Bir de bal yedigimdekanama olur bende 3 gundur esim bal yediriyor zorla. Ari ve bal alerjim var benim de ondan mi bi bakalim o zaman. Sagol guzelim.
Amacım karşılıklı polemige dönüştürmek değil asla genel olarak yazıyorum ama bu yasak cok mu sürpriz oldu insanlara ben ona şaşırdım. Hani bi adım ötesi oldu bu sadece stokculuk degil deginmek istedigim ama bu durumları dusunup 1 kg un atiyorum 5 yumurta vs bulundurmak cokta uzak bi mantık degildi bence son gunlerde yasanılan durumlardan sonra..insanlar evet abartanlar oldu ancak şunu da unutmamak gerek bence.. genelde çalışan insanlar ev alışverişini cumartesi günleri yapıyor.. herkesin evinde sürekli un bulunmuyor ya da yumurta ya da maya... bunları da düşünmek lazım diye düşünüyorum eleştri yaparken..
Hesabımı 7 yıl önce nasıl actiysam o profil fotosu da o. Ne alakaIsim degistirmissin profil resmi degismissin kimsin simdiyazsaydn ya eski nick neydi
Amacım karşılıklı polemige dönüştürmek değil asla genel olarak yazıyorum ama bu yasak cok mu sürpriz oldu insanlara ben ona şaşırdım. Hani bi adım ötesi oldu bu sadece stokculuk degil deginmek istedigim ama bu durumları dusunup 1 kg un atiyorum 5 yumurta vs bulundurmak cokta uzak bi mantık degildi bence son gunlerde yasanılan durumlardan sonra..
Hadi hepsini gectim 2 gun ekmek yenmese ne olacaktı ki virüsün bu kadar yayılmasına değer miydi bilmiyorum... Meshur lafa gelecek ama ekmek yoksa makarna yenseydiveya evde olan her ne ise o yenseydi de boyle görüntüler gormeseydik keske...
Yarın oburgun belki daha uzun yasaklar olur mu olmaz mı bilemeyiz.. Bu durumda ne yapıcak mesela bugun bu kargasaya sebep olanlarbunları düşünüp en az derece de bile olsa hayati seyleri evde bulundurmak gerekli bence.. Sahsi fikrim..
Hehe gülümsedimYa ben istiyorum aslında ama hiiiç elime tığ şiş almış değilim. Ortaokulda bile ev ekonomisi iş teknik ayrımı yaparlardı. Tüm kızlar ev ekonomisinde makrome öğrendi ben iş teknil sınıfında kıl testere ile kontrplak kestimbak şimdi lazım oldu. Oğluşa yapsam ne sevinirim
Yarın görümcem kasnak alacak
Bende punch ile oyalanırım yoksa olacak gibi değil
Beni uzun süre meşgul edecek bir şeye ihtiyacım var
Örgü hiç beceremiyorum yamuk yumuk oluyor zincirim bile. Geçen sene oğluşuma battaniye yapmaya niyetlenmiştim ama beceremediydim
Hesabımı 7 yıl önce nasıl actiysam o profil fotosu da o. Ne alaka
Biter biter hergün 10 dakika ayırsan bile yeterInsallah sonunu getirirsinben bayadir elime almdm bida bnmkide diyor doguma bitermi
Yaa vallahiGünaydınAkşam izlediğim videolar yüzünden bütün gece rüyamda korona olacağım diye birilerinden kactim piskolojimi bozdu ya
Biter biter hergün 10 dakika ayırsan bile yeter
Yaa vallahibende rüya gördüm ama hatırlayamıyorum. Sonumuz hayrolsun
Ben bizim doğum yapacağımız zamana bi düzen oturtulur diye düşünüyordum ama sanırım pek mümkün olmayacak
Benide ayni sekilde.. Bunu öngörmek cok zor degildi ki.. Dun yasak geldi esimle 1 dk oncesinde ne yapiyorsak onu yapmaya devam ettik ne disari çıkma ne alincak var mi diye panikleme.. 15 gun olcak bu yasak deseler yine cıkmama gerek yok..Valla hiçbir kuvvet beni o kalabalığa sokamazdı. Bide biri yasmış cocuğunun bezi biten vardır girilir diye. Ha bez günlük alınan ya da evde sıfır kalınca mı alınan bişey. Ben hiç bilmiyorum kızımın dötüne takcak bezim kalmayınca bez aldığımı bitmeye yakın alırsın.
O değildi sosyal medyada da bakıyorum herkes bu durumdan şikayetçi o zaman dün akşam ki kalabalıkları kavgaları kimler yaptı.
Ben hepsini hayretle izledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?