Merhaba canım sağlıcakla kucakla kızını inşallah. Bu kaynana görümce meseleleri çok farklı ya. B3nce hiç takılma karnında kine dokun hisset onu sev ve Allaha şükret canım. Soran yanında olan amenna olmayan da boşver canını sıkmaya hiç değmez emin ol.
umarim cikmaz da bi de onunla ugrasmak zorunda kalmazsin canimBen gece 3 4 kez kalkıyorum şekerden korkmaya başladım ctesi karantina bitince gidicem yüklemeye inşallah çıkmaz.
Kızlar gün içinde kaç kez wcye gidiyorsunuzdur idrar için? Gece uykudan uyanma haricinde. Ve çok sık çıkanlarda şeker çıktı mı?
Olsun be kuzum oda soğuk olsun boşverrcok cok seviyorum teyzesi karnimdaki minnosu. hergün konusuyoruz esimle. seviyoruz oksuyoruz. Simdiden sevgimizi cokca veriyoruz kizimiza.
Cok sagol amin canim benim sende insallah saglikla kucagina alirsin.
Evet de ben takiyorum biraz canim. Komsum bile canin ne isterse söyle bak cekinme der,ara sira mesaj atip sorar hersey yolundami diye. Ve ben komsudan bahsediyorum daha bir sene tanidigim bir teyzeden... kayinvalidemde acayip sogukluk var
Ben aynı ilde yaşıyorum ikisiylede keyfi olarak kalmıyorum yeni ev taşıdık tadilat devam ediyo o yüzden burdayım cuma annem donuyo ona geçeceğim. Yapısal canım o zaman sizde ona göre davranın her insan bir olmuyo ki bazıları öyle onemsemiyo ablamın kayınvalidesi de öyle hiç gelip gitmez aynı ildeler kendi diğer çocuklarıyla da mesela kizi doğum yaptı yanında kalmadi bile bunu yapanda öz annesi garip insanlar o yüzden takma kafaya neler neler var kendi annenin yaptığını düşünmek bile çok acı verici bence ...yok okadar samimi degilim kayinvalidem de kalicak kadar. Evet kayinvalidem soguk birisi iltifat falan da etmez kimseye. ama esimin de biraz zoruna gitti,sana sormuyorlarsa bana sorsunlar diyor. Sonucta insanlar hamilelikde hassas ve duygusal olurlar daha da ilgi beklerler. Ama bir nasilsin,bebis nasil sorusunu bekledim 6 ay boyunca...
Annemler malesef bana uzak hergün göremiyorum onlari.
Amin kuzu ama insülin direncim vardı hamilelikten önce. Kesin çıkcak gibi hissediormumarim cikmaz da bi de onunla ugrasmak zorunda kalmazsin canim
Aslinda tam da oyle oluyo
Doğumdan sonra eski kilomun altina dusuyorum
Seni şanslı gıcık şeyAslinda tam da oyle oluyo
Doğumdan sonra eski kilomun altina dusuyorum
BenHadi yariske atmamak lazım bide benim ilk olacak o yüzden tedirginim bu konularda bir yaşı dolmadan hamile kalan çok tanıyorum
Inşallah çıkmaz (hamiş duasi)Amin kuzu ama insülin direncim vardı hamilelikten önce. Kesin çıkcak gibi hissediorm
Çok iyi anlıyorum İnan ben de senin gibiydim ama insanlar değişmiyor kendini üzmebende babama cok düskünüm ve babam ve ben arkadas gibiyiz. babam sorar sürekli benim güzel prensesim napiyor annesini rahat birakiyormu falan. Annem ve ablamda cok heycanli ve ilgi gösteriyorlar. Art niyet degilde canim esim bile fark etti bu soguklugu. Komsum bile yolda görünce soruyor“canin birsey isteyince hemen ara cekinme bak ben burdayim falan diye“, sicaklik hissediyorsun „el“ den ama aile dedigin insandsn göremiyorsan ve karsilastirisan üzülüyor insan ne biliyim.
Nur icinde yatsin canim
Tabi canım yiyecek ekmeği varsa zaten gelir öyle yada böyle bende nette gördüm geçen bebek doğmuş spiralli tutuyo bide düşünBenkızlarımın arası 15 ay benim de plansız oldu ilkten çok üzülmüştüm sütten kesmek zorunda kaldığım için. Valla canım komşumuz spiralle kalmış Allah verecek oldu mu da oluyor ama en güvenilir prezervatif galiba
Çok iyi anlıyorum İnan ben de senin gibiydim ama insanlar değişmiyor kendini üzme
Babamla biz sen çok iyiyiz sürekli beni sorar ihtiyacın olursa çekinme kızım biz sizin için varız der filan ama hamileliğimle ilgili hiç bir kelime konuşmadık sanıyorum ona göre bebekten konuşmak farklı geliyor bilmiyorum neden
İnsan ister istemez gönül koyuyor. Benim kayınvalidemle kayınpederim de pek muhabbetini açmıyorlardı başlarda ama sonra ben ve eşim konusunu açtıkça onlar da alıştılar. Artık her telefon konuşmamızda kv soruyor bebişimiz nasıl falan diye. Belki siz de konuyu yanlarında açarsanız onlar da alışıp sorarlar bilemedim kiinsallah torun gelince de böyle soguk kalirlar. Uzak dursunlar napiyim yapilari öyle. Annem mesela tam tersi cok cana yakindir cok sevilen bir insandir kayinvalidem bile cok cok sever annemi ve karekterini. Nekadar sevsede soguk herzaman bende ona sicak olamiyorum halbuki yapim cok sicakdir insanlari cok severim konusurum hal hatir sorarim. ama ondan bir isik görmeyince de kiriliyorum üzülüyorum. Yapcak birsey yok.
Evet evet eldiven maske kullandım. Haftada bir çekiyorum kanepeleri napim çok batıyo her yer yavaş yavaş yapmaya çalışıyorum dikkat ederekKanepe çekmek mi? Ne diyorsun sakın yapma öyle şeyler.
Umarım eldivenle maskeyle temizlemişindir canım.
Ayaklarını yukarı kaldır dinlen
ben tezcanlı biriyim esim olmadan temizlik yapmıyorum yaparsam kendimi sakatlarım ufak tefek isler harici bence fazla zorlamayın kendiniziHele ben bugün öldüüümmmEşim karantinadan odadan çıktı işe başladı. O odaya girdim tam 2 saate temizledim perdeleri yıkadım duvarlarını sildim kanepeleri çek sil süpür demişken diğer taraflarıda yaptım şu an her yerim ağrıyo gece yatamam kesin
Öncelikle hoşgeldin canım. Öğrendikten sonra 1 ay kalkamadan yattım kusma ve baş dönmesi yüzünden üst katımda oturuyorlar gelip hal hatır sorduklarını görmedim bişey yapınca getirmezler görünce sormazlar hatta iki kızım var büyüğü 6 olucak inşallah yukarı çıkınca sürekli cinsiyet soruyorlarmış eşime de aynı şekilde sağlıklı mı bir sıkıntı var mı diye sormadan hem de. Bende ona göre davranıyorum mesafeli yanıma yakınıma da istemiyorum açıkcası mesafemden anlıyorlar onlarda. Ama sizinkilerin niyeti kötü mü bilemedimGüzel insanlar,sizi takip ediyorum uzakdan. Bende Aralik annesiyim
ve kizimiz olucak insallah.
Size birsey sormak istiyorum cekinerek.
Esinizin ailesinden ilgi görüyormusunuz hamilelikde?Hasta degiliz hamileyiz sadece evet biliyorum ama Mesela sizi arayip sorarlarmi? Bi istegin varmi? yardimlik bisey vs vs gibi? Hic bir insan kendi annesi gibi olamaz biliyorum. Ben kayinvalidemi kayinbabami görümcemi sevsemde,onlardan 6 ay boyunca hic birsey görmedim ve garibime gitti yalan degil. Surda komsun bile ziline basip soruyorsa,bir görümce ve kayinvalideden birseyler bekledim acikcasi. En azindan onlara gittigimde bir „hamilelik nasil gidiyor,bebis nasil? isim düsündüzmü? sen nasilsin“ böyle seyler bekledim. Ama hic hic hic bir sey.
buyüzden size bir sormak istedim. Beklentim cok degil ama benim annem ablam hergün arar sorarlar merak ederler. Tekme attigini bile paylasabiliyorim ablamla annemle. Uykusuz gecelerimi falan. Ne biliyim kayinvalidemi uzak tutmak istemezdim ama onlardan birsey görmeyince acikca söyleyim kendiligimden de birsey anlatasim yok.
Sizde paylasirsaniz sevinirim.
Iyi geceler dilerim
Bende o fotoyu görmüştüm canımTabi canım yiyecek ekmeği varsa zaten gelir öyle yada böyle bende nette gördüm geçen bebek doğmuş spiralli tutuyo bide düşünprezervatifte korundum istediğimiz için oldu kazayla değil zaten ben bir yıllık evliyim ama ikiciyle yine arasında olsun istiyorum en az üç yaş
KV ile evlendigimizden beri görüşmüyoruz o yuzden bisi diyemicem. bbence hic takılmayınGüzel insanlar,sizi takip ediyorum uzakdan. Bende Aralik annesiyim
ve kizimiz olucak insallah.
Size birsey sormak istiyorum cekinerek.
Esinizin ailesinden ilgi görüyormusunuz hamilelikde?Hasta degiliz hamileyiz sadece evet biliyorum ama Mesela sizi arayip sorarlarmi? Bi istegin varmi? yardimlik bisey vs vs gibi? Hic bir insan kendi annesi gibi olamaz biliyorum. Ben kayinvalidemi kayinbabami görümcemi sevsemde,onlardan 6 ay boyunca hic birsey görmedim ve garibime gitti yalan degil. Surda komsun bile ziline basip soruyorsa,bir görümce ve kayinvalideden birseyler bekledim acikcasi. En azindan onlara gittigimde bir „hamilelik nasil gidiyor,bebis nasil? isim düsündüzmü? sen nasilsin“ böyle seyler bekledim. Ama hic hic hic bir sey.
buyüzden size bir sormak istedim. Beklentim cok degil ama benim annem ablam hergün arar sorarlar merak ederler. Tekme attigini bile paylasabiliyorim ablamla annemle. Uykusuz gecelerimi falan. Ne biliyim kayinvalidemi uzak tutmak istemezdim ama onlardan birsey görmeyince acikca söyleyim kendiligimden de birsey anlatasim yok.
Sizde paylasirsaniz sevinirim.
Iyi geceler dilerim ♥
iÖncelikle hoşgeldin canım. Öğrendikten sonra 1 ay kalkamadan yattım kusma ve baş dönmesi yüzünden üst katımda oturuyorlar gelip hal hatır sorduklarını görmedim bişey yapınca getirmezler görünce sormazlar hatta iki kızım var büyüğü 6 olucak inşallah yukarı çıkınca sürekli cinsiyet soruyorlarmış eşime de aynı şekilde sağlıklı mı bir sıkıntı var mı diye sormadan hem de. Bende ona göre davranıyorum mesafeli yanıma yakınıma da istemiyorum açıkcası mesafemden anlıyorlar onlarda. Ama sizinkilerin niyeti kötü mü bilemediminsan bekliyor haklı olarak ama onların ilgisine de muhtaç değiliz ki boşver hamileliğinin tadını çıkar sormayan sormasın herkes yaptığından utanır elbet
Bende o fotoyu görmüştüm canımAllah gönlüne göre versin yaş genç olduktan sonra ara vermek en güzeli ilgi açısından sık olunca çok zor. Bende düşünüyorum 3 benim için kafi istemeden ya olursa diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?