2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295

cok cok seviyorum teyzesi karnimdaki minnosu. hergün konusuyoruz esimle. seviyoruz oksuyoruz. Simdiden sevgimizi cokca veriyoruz kizimiza.
Cok sagol amin canim benim sende insallah saglikla kucagina alirsin.
Evet de ben takiyorum biraz canim. Komsum bile canin ne isterse söyle bak cekinme der,ara sira mesaj atip sorar hersey yolundami diye. Ve ben komsudan bahsediyorum daha bir sene tanidigim bir teyzeden... kayinvalidemde acayip sogukluk var

Selam hAmişler naparsiniz beya
Ben kardeşimin nikâhı da altlattim çok şükür ve doğurmadım eminönü çarşı gezdim falan doktorum duymasın
Ara ara lekenlenme dışında süperim ve artık bende hazırlığa başladım kırmızı bibs emzik aldım e kırmızı olsun 3 kurus fazla olsun dedim size hamiş fotomu atsam mi acaba

Ben gece 3 4 kez kalkıyorum şekerden korkmaya başladım ctesi karantina bitince gidicem yüklemeye inşallah çıkmaz.
umarim cikmaz da bi de onunla ugrasmak zorunda kalmazsin canim

Kızlar gün içinde kaç kez wcye gidiyorsunuzdur idrar için? Gece uykudan uyanma haricinde. Ve çok sık çıkanlarda şeker çıktı mı?

gün icerisinde az giderim 4-5 kez ama gece her saate giderim wc ye. günde 2-3 litre su iciyorum ve seker cikmadi cok sükür ama beslenmeme cok cok dikkat ediyorum canim. Hic sekerli birsey yemiyorum ve icmiyorum ben.

Olsun be kuzum oda soğuk olsun boşverr
Tatlis kızımızı eminim çok sevecekler canları Sağ olsun de geç ❤

Ben aynı ilde yaşıyorum ikisiylede keyfi olarak kalmıyorum yeni ev taşıdık tadilat devam ediyo o yüzden burdayım cuma annem donuyo ona geçeceğim. Yapısal canım o zaman sizde ona göre davranın her insan bir olmuyo ki bazıları öyle onemsemiyo ablamın kayınvalidesi de öyle hiç gelip gitmez aynı ildeler kendi diğer çocuklarıyla da mesela kizi doğum yaptı yanında kalmadi bile bunu yapanda öz annesi garip insanlar o yüzden takma kafaya neler neler var kendi annenin yaptığını düşünmek bile çok acı verici bence ...

Hadi ya riske atmamak lazım bide benim ilk olacak o yüzden tedirginim bu konularda bir yaşı dolmadan hamile kalan çok tanıyorum
Ben kızlarımın arası 15 ay benim de plansız oldu ilkten çok üzülmüştüm sütten kesmek zorunda kaldığım için. Valla canım komşumuz spiralle kalmış Allah verecek oldu mu da oluyor ama en güvenilir prezervatif galiba

Çok iyi anlıyorum İnan ben de senin gibiydim ama insanlar değişmiyor kendini üzme
Babamla biz sen çok iyiyiz sürekli beni sorar ihtiyacın olursa çekinme kızım biz sizin için varız der filan ama hamileliğimle ilgili hiç bir kelime konuşmadık sanıyorum ona göre bebekten konuşmak farklı geliyor bilmiyorum neden

Tabi canım yiyecek ekmeği varsa zaten gelir öyle yada böyle bende nette gördüm geçen bebek doğmuş spiralli tutuyo bide düşün prezervatifte korundum istediğimiz için oldu kazayla değil zaten ben bir yıllık evliyim ama ikiciyle yine arasında olsun istiyorum en az üç yaş

insallah torun gelince de böyle soguk kalirlar. Uzak dursunlar napiyim yapilari öyle. Annem mesela tam tersi cok cana yakindir cok sevilen bir insandir kayinvalidem bile cok cok sever annemi ve karekterini. Nekadar sevsede soguk herzaman bende ona sicak olamiyorum halbuki yapim cok sicakdir insanlari cok severim konusurum hal hatir sorarim. ama ondan bir isik görmeyince de kiriliyorum üzülüyorum. Yapcak birsey yok.

İnsan ister istemez gönül koyuyor. Benim kayınvalidemle kayınpederim de pek muhabbetini açmıyorlardı başlarda ama sonra ben ve eşim konusunu açtıkça onlar da alıştılar. Artık her telefon konuşmamızda kv soruyor bebişimiz nasıl falan diye. Belki siz de konuyu yanlarında açarsanız onlar da alışıp sorarlar bilemedim ki

Kanepe çekmek mi? Ne diyorsun sakın yapma öyle şeyler.
Umarım eldivenle maskeyle temizlemişindir canım.
Ayaklarını yukarı kaldır dinlen
Evet evet eldiven maske kullandım. Haftada bir çekiyorum kanepeleri napim çok batıyo her yer yavaş yavaş yapmaya çalışıyorum dikkat ederek

ben tezcanlı biriyim esim olmadan temizlik yapmıyorum yaparsam kendimi sakatlarım ufak tefek isler harici bence fazla zorlamayın kendinizi

Öncelikle hoşgeldin canım. Öğrendikten sonra 1 ay kalkamadan yattım kusma ve baş dönmesi yüzünden üst katımda oturuyorlar gelip hal hatır sorduklarını görmedim bişey yapınca getirmezler görünce sormazlar hatta iki kızım var büyüğü 6 olucak inşallah yukarı çıkınca sürekli cinsiyet soruyorlarmış eşime de aynı şekilde sağlıklı mı bir sıkıntı var mı diye sormadan hem de. Bende ona göre davranıyorum mesafeli yanıma yakınıma da istemiyorum açıkcası mesafemden anlıyorlar onlarda. Ama sizinkilerin niyeti kötü mü bilemedim insan bekliyor haklı olarak ama onların ilgisine de muhtaç değiliz ki boşver hamileliğinin tadını çıkar sormayan sormasın herkes yaptığından utanır elbet
Bende o fotoyu görmüştüm canım Allah gönlüne göre versin yaş genç olduktan sonra ara vermek en güzeli ilgi açısından sık olunca çok zor. Bende düşünüyorum 3 benim için kafi istemeden ya olursa diye

KV ile evlendigimizden beri görüşmüyoruz o yuzden bisi diyemicem. bbence hic takılmayın

i

inanmiyorum demek böyleleri de varmis. Insanlar neden böyle anlamiyorum. Buna kötü insan derim,gelinleri hasta yatiyor bunlar cinsiyet pesinde. 10 tane kizin olsun varsin erkek cocugun olmasin. Kizlar farkli diyorlar. Benimde ilk cocugum ve kiz olucak esimde olsun bende cok seviniyoruz. Sunu fark ettim,eslerimizle iyi olalim gerisini bos vermeye calisalim
zor olsada. En azindan esim de görüyor bu soguklugu. Esimin yengeleri kuzenleri bile beni arar sorarlar,esimde görüyor ve kendi ailesini anlamiyor.
Biz iyi olalim mutlu olalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…