2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Aklına kötü bişey getirme dinlenmeye çalış bol bol yine takipte kal ona göre hareket et. Elinle karnını kaşı biraz hareket ettir bak bi tepki veriyor mu?

Geçmiş olsun sana da. Gozun aydin cnm
Boyunu söylemedi bana .kilosu kaç cıktı. Kacinci haftada. 2 haftada 1 oldu artık kontroller sonunda

nst yi sevdm ama ben. cok ilgnc bebek icmde kipirdadigian yukselio. esim ekrana bakio geliodiyo o sirada yapistiriyo bitane cocuk
Ay ben çok rahat edemedim orda. 20 dakka geçti hemşire de gelmeyi unuttu. Karnım da aletler. Eşim gitti çağırmaya da öyle geldiler. Hareket ettikçe bir tuşa basmami söyledi. Böylece hareketlerini de şaymış oluyoruz galiba

Geçmiş olsun sana da. Gozun aydin cnm
Boyunu söylemedi bana .kilosu kaç cıktı. Kacinci haftada. 2 haftada 1 oldu artık kontroller sonunda
Kilosunu söylemedi boyuda dediğine göre 47,6 çıkıyor onada inanmadım sancım 60 larda çıkıyordu. Yarın özele gidip herşeyini öğrenecem inşaAllah

Bugun bi ara sanki gobek deligim yirtilacakmis gibi aciyordu gerginlikten mi neden bilmiyorum sizede oluyor mu oyle?
Kasılma olduğunda oluyor canım. Hem yaş gibi oluyor göbek deliğinin etrafı hem de geriliyor. Acı değil de gerginlik hissi olabiliyor arada. Cok Acıyorsa doktoruna sor

asi yaptirmayan insanlari anlamadim anlamayacagim.

benim çevremde varlar ilk başlarda bende anlamıyordum ama özellikle çocuklarının benimkinden daha sağlıklı olduklarını gördüm ve çok daha az hasta olup doktora gitmeden atlatıyorlar

aşı olsak bile o hastalıkların büyük çoğunluğunu zaten geçiriyoruz madem aşı koruyor niye geçiriyoruz . Kızamıktan su çiçeğine kabakulağa kadar nerdeyse bütün hastalıkları geçirmişim ben üstelik aşılı olduğum halde.

tabiki tercih meselesi zaten zorunlu da değil aşılar .Çok tehlikeli bir durum arz etseydi zorunlu olurdu diye düşünüyorum

Sanırım 47cm olmuş boyu maaşallah. Kız bebekler genelde 48 cm, erkekler 50-53 cm doguyormus

Benim tüm aşilarim tam ve hiçbir bulaşıcı hastalık gecirmedim. Erkek kardeşim kızamık geçirdi yan yana uyurduk, bana bulasmadi.

Benim tüm aşilarim tam ve hiçbir bulaşıcı hastalık gecirmedim. Erkek kardeşim kızamık geçirdi yan yana uyurduk, bana bulasmadi.

doğrudur bizde kardeşlerimle aynı evdeaynı odada uyuduğumuz halde hastalıkları aynı anda geçirmedik.

Bu aşıları olmanız o hastalığa yakalanmama riskinizi düşürmek için değil bilimsel veriler diyor ki; Aşıların istenmeyen etkileri çoğunlukla ateş, aşı yerinde ağrı gibi katlanılabilir etkilerdir. Oysa aşıyla korunabilir hastalıklar ölümcüldür ve sakatlığa yol açar. Kızamık SSPE gibi ağır bir beyin yıkımına ve ölüme yol açmaktayken aşı ile oluşmuş hiçbir SSPE gösterilmemiştir. Gebelikte geçirilen kızamıkcık doğuştan mikrosefali, körlük, sağırlık gibi ağır doğuştan anomalilere yol açmakta bu sekellerin tedavisi ve bakımı ailelere ve topluma pahalıya mal olmaktadır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…