2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
benim çevremde varlar ilk başlarda bende anlamıyordum ama özellikle çocuklarının benimkinden daha sağlıklı olduklarını gördüm ve çok daha az hasta olup doktora gitmeden atlatıyorlar
bu dusuncenizi de anlayamadim etrafinizdaki cocuklarla kendi cocugunuzu kiyaslayarak bir genelleme yapamazsiniz veya bu durumu asiya baglayamazsiniz. Bu tarz yanlis dusuncelerinizi de kendinize saklamanizi tavsiye ederim, bilimsel olmayan dusuncelerinizle insanlari yonlendirmeyiniz.

Hayırlı uğurlu olsun Allah güle güle oturmayı nasip etsin darısı bizlere inşallah

Kızlar benim en son kontrolüm 2 hafta önceydi doktoruma 32’de çalışamaz raporu istemediğimi söyledim o da tamam çalışacaksan 34’te gel 32’de gelmene gerek yok demişti ama şimdi 170’i aradım çalışır/çalışamaz farketmiyor 32’de bildirmeniz gerekiyor dedi. Bende hemen yarına randevu aldım. Bildirmeseydim ne olacaktı bilmiyorum ama iyiki aramışım. Böyle bir durumda olan varsa bilgi vereyim dedim. Bu hafta bildirilmesi gerekiyormuş.
işin güzel tarafı yarın bebişi görecek olmam

Aynen canım. Cok iyi yapmissin. Maaşlarda problem olabiliyormuş haber verilmediğinde

bu Size göre yanlış olabilir fakat bana göre değil . Birçok insan bu konuda araştırıyor artık doktorların her dediği din kuralıymış gibi uygulamıyor ki doğru olanın bu olduğunu düşünüyorum sorgulamak ve araştırmak. Kötü birşeyden de bahsetmedim yasal olarak bu hak anne babalara sunuluyor yani yasalarla korunan bir haktan bahsettim aşıolmak istememe hakkı bunun neresi saçma? Neyse katılmak zorundadeğilsiniz diye özellikle kaç kere de belirttim ama kimse kimsenin görüş ve düşüncelerine saçma diyemez ! İyi günler !

komsumun cocugu soyle oldu kuzenimin cocugu boyle oldu diye kendi cocugunuzu baska cocuklarla kiyaslayarak genelleme yapmaniz sacma. Yoksa cocugunuza asiyi ister yaptirin ister yaptirmayin banane sizin cocugunuzun sagligini ben mi dusuncem

Kizlar siz hangi bebek kamarasini aldiniz. Philips Avent asla bulamadim
Şunu aldım ben. İdare edecek inşallah. Eski bir telefonum vardı onu kullanacağım sürekli açık duracak program bebek uyurken.

Eklentiler

• CB57CD09-50F2-4424-A41F-675E1C86D153.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 21
Hayırlı olsun güle güle oturun inşaAllah

Aynen canım. Cok iyi yapmissin. Maaşlarda problem olabiliyormuş haber verilmediğinde
Benim kendi işim aslında şirket eşimin üzerine o yüzden maaşta sıkıntı yaşamam yaşarsam evde yemek bulamaz Ama doğum parası için falan bildirmek gerekiyor sanırım. Bebişi merak ediyordum bana da bahane oldu

komsumun cocugu soyle oldu kuzenimin cocugu boyle oldu diye kendi cocugunuzu baska cocuklarla kiyaslayarak genelleme yapmaniz sacma. Yoksa cocugunuza asiyi ister yaptirin ister yaptirmayin banane sizin cocugunuzun sagligini ben mi dusuncem

onları örnek olarak verdim eğer mesajlarımı dikkatli okusaydınız cımbızlayarak sadece bu kısımları söyleyip durmazdınız. Ki evet benim çocuğumun sağlığı sizi ilgilendirmez bu sebeple düşüncelerime saçma demeye devam etmeyi bırakmanızı rica ediyorum iyi günler !!

siz fikir sordunuz aşılarla ilgili insanlar da size bende dahil aşı yapılmasının gerekli olduğunu düşündüğümüzü izah etmeye çalıştık.
ısrarla tanıdığınız bir kaç çocuğun hastalıklara yakalandığını belirttiniz ve yaptırmayacağınızı söylediniz bizde size saygı duyduk sonuç olarak çocuk sizin çocuğunuz ve kararı bizler değil tabii ki siz vereceksiniz.
arkadaşa ünlemli çocukça gider yapmanın hiç anlamı yok gerçekten.. umarım sağlıkla çocuğunuzu kucağınıza alırsınız ve hastalıklarla cocuklarımız sınanmaz.. iyi günler size de

İlgilendirmez elbet fakat bu zihniyet yuzunden yillar once tamamen bitirilmis hastaliklar hortluyor dolayisiyla bizi de ilgilendiriyor dolayli da olsa. Bkz. cicek hastaligi

Asi konusu herzaman ve heryerde tartisma cok acik bir konudur. Fikir soruluyor ama genelde karsiti olanlar saygi duymak yerine israrla karsidakini ikna etmeye calisir gibi davraniyor. Asil sorunda burda zaten.

Asi bircok ulkede zorunlu degil. Bir asiyi zorunlu kilmak okadar kolay degil cunku.

Esim illa kamarali olsun diyor yoksa telsiz olanlardan banada yeterdi

Bunada bir bakayim

Bir bunada bakayim
Bizde düşündük canım ama kendiliğinden kameralı olan telsizlerde ekran donması çok oluyormuş yani telefona bağlananlar daha sağlıklıymış. Kullanmadığın bir telefon varsa 7/24 kamera açık olacak şekilde direkt öyle alabilirsin. Sende araştır istersen ona göre karar verirsiniz

Amin canım inşallah benim ilk hamileligim de de 9ay yatmıştım bu hamileligim de sıkıntılı zaten bu bebeğimi de hayırlısı ile doğurayım tamam rabbim olmayanlara versin

Hayırlı olsun canım, huzurla, sağlıkla oturun inşaallah

Ben bugün 32.hafta çalışamaz raporumu aldım. İyi ki gitmişim kan verdim ve değerlerim düşük çıktı. Tahmin etmiştim kan hapımı bıraktırmıştı doktor mide yanmamdan dolayı. Demir serumu yedim ve iğne oldum bol bol da protein tüket dedi. Bebek iyi şükür haftasıyla uyumlu ama bende değer kalmamış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…