bu dusuncenizi de anlayamadim etrafinizdaki cocuklarla kendi cocugunuzu kiyaslayarak bir genelleme yapamazsiniz veya bu durumu asiya baglayamazsiniz. Bu tarz yanlis dusuncelerinizi de kendinize saklamanizi tavsiye ederim, bilimsel olmayan dusuncelerinizle insanlari yonlendirmeyiniz.benim çevremde varlar ilk başlarda bende anlamıyordum ama özellikle çocuklarının benimkinden daha sağlıklı olduklarını gördüm ve çok daha az hasta olup doktora gitmeden atlatıyorlar
Hayırlı uğurlu olsun Allah güle güle oturmayı nasip etsinHamilelikte hepimiz Farklı konularda hassas ve alıngan olabiliyoruz cevap verip tartışmaya girmek yerine bana kendimi kötü hissettiren kişileri gözardı ediyorum yazdıklarını hiç göremiyorum oh miss kafam rahat
Bu arada Kızlar arabamızı satıp ev aldık şimdiki oturduğum yerden biraz daha dar ama en azından bizim doğumdan sonra taşınıca inşallah
bazilarini gercekten gozardi etmek lazim canimBu forumda gözardı et seçeceğini çok seviyorum
Belirgin bir kontraksiyonumuz olmadisaglk olsn canm bdahakine bakarsn artk. ben gecn agrim vardiye korkup gtm ya ogun 25 cikti 30 altini dkkate almiyruz dediler
Aynen canım. Cok iyi yapmissin. Maaşlarda problem olabiliyormuş haber verilmediğindeKızlar benim en son kontrolüm 2 hafta önceydi doktoruma 32’de çalışamaz raporu istemediğimi söyledim o da tamam çalışacaksan 34’te gel 32’de gelmene gerek yok demişti ama şimdi 170’i aradım çalışır/çalışamaz farketmiyor 32’de bildirmeniz gerekiyor dedi. Bende hemen yarına randevu aldım. Bildirmeseydim ne olacaktı bilmiyorum ama iyiki aramışım. Böyle bir durumda olan varsa bilgi vereyim dedim. Bu hafta bildirilmesi gerekiyormuş.
işin güzel tarafı yarın bebişi görecek olmam
bu dusuncenizi de anlayamadim etrafinizdaki cocuklarla kendi cocugunuzu kiyaslayarak bir genelleme yapamazsiniz veya bu durumu asiya baglayamazsiniz. Bu tarz yanlis dusuncelerinizi de kendinize saklamanizi tavsiye ederim, bilimsel olmayan dusuncelerinizle insanlari yonlendirmeyiniz.
komsumun cocugu soyle oldu kuzenimin cocugu boyle oldu diye kendi cocugunuzu baska cocuklarla kiyaslayarak genelleme yapmaniz sacma. Yoksa cocugunuza asiyi ister yaptirin ister yaptirmayin banane sizin cocugunuzun sagligini ben mi dusuncembu Size göre yanlış olabilir fakat bana göre değil . Birçok insan bu konuda araştırıyor artık doktorların her dediği din kuralıymış gibi uygulamıyor ki doğru olanın bu olduğunu düşünüyorum sorgulamak ve araştırmak. Kötü birşeyden de bahsetmedim yasal olarak bu hak anne babalara sunuluyor yani yasalarla korunan bir haktan bahsettim aşıolmak istememe hakkı bunun neresi saçma? Neyse katılmak zorundadeğilsiniz diye özellikle kaç kere de belirttim ama kimse kimsenin görüş ve düşüncelerine saçma diyemez ! İyi günler !
Şunu aldım ben. İdare edecek inşallah. Eski bir telefonum vardı onu kullanacağım sürekli açık duracak program bebek uyurken.Kizlar siz hangi bebek kamarasini aldiniz. Philips Avent asla bulamadim
Hayırlı olsun güle güle oturun inşaAllahHamilelikte hepimiz Farklı konularda hassas ve alıngan olabiliyoruz cevap verip tartışmaya girmek yerine bana kendimi kötü hissettiren kişileri gözardı ediyorum yazdıklarını hiç göremiyorum oh miss kafam rahat
Bu arada Kızlar arabamızı satıp ev aldık şimdiki oturduğum yerden biraz daha dar ama en azından bizim doğumdan sonra taşınıca inşallah
Benim kendi işim aslında şirket eşimin üzerine o yüzden maaşta sıkıntı yaşamam yaşarsam evde yemek bulamazAynen canım. Cok iyi yapmissin. Maaşlarda problem olabiliyormuş haber verilmediğinde
komsumun cocugu soyle oldu kuzenimin cocugu boyle oldu diye kendi cocugunuzu baska cocuklarla kiyaslayarak genelleme yapmaniz sacma. Yoksa cocugunuza asiyi ister yaptirin ister yaptirmayin banane sizin cocugunuzun sagligini ben mi dusuncem
siz fikir sordunuz aşılarla ilgili insanlar da size bende dahil aşı yapılmasının gerekli olduğunu düşündüğümüzü izah etmeye çalıştık.onları örnek olarak verdim eğer mesajlarımı dikkatli okusaydınız cımbızlayarak sadece bu kısımları söyleyip durmazdınız. Ki evet benim çocuğumun sağlığı sizi ilgilendirmez bu sebeple düşüncelerime saçma demeye devam etmeyi bırakmanızı rica ediyorum iyi günler !!
Ben kameralı değil de telsiz olarak Motorolanın telsizini aldım canım
Şunu aldım ben. İdare edecek inşallah. Eski bir telefonum vardı onu kullanacağım sürekli açık duracak program bebek uyurken.
İlgilendirmez elbet fakat bu zihniyet yuzunden yillar once tamamen bitirilmis hastaliklar hortluyor dolayisiyla bizi de ilgilendiriyor dolayli da olsa. Bkz. cicek hastaligionları örnek olarak verdim eğer mesajlarımı dikkatli okusaydınız cımbızlayarak sadece bu kısımları söyleyip durmazdınız. Ki evet benim çocuğumun sağlığı sizi ilgilendirmez bu sebeple düşüncelerime saçma demeye devam etmeyi bırakmanızı rica ediyorum iyi günler !!
Bizde düşündük canım ama kendiliğinden kameralı olan telsizlerde ekran donması çok oluyormuş yani telefona bağlananlar daha sağlıklıymış. Kullanmadığın bir telefon varsa 7/24 kamera açık olacak şekilde direkt öyle alabilirsin. Sende araştır istersen ona göre karar verirsinizEsim illa kamarali olsun diyor yoksa telsiz olanlardan banada yeterdi
Bunada bir bakayim
Bir bunada bakayim
Amin canım inşallah benim ilk hamileligim de de 9ay yatmıştım bu hamileligim de sıkıntılı zaten bu bebeğimi de hayırlısı ile doğurayım tamam rabbim olmayanlara versinGaliba canım benim ilk hamileliğim ama yaşta çok genç değil ondanda daha ağır geçiyor diye düşünüyorum geçenlerde komşumuzun gelini doğum yaptı 21 yaşında hamileliğini maşallah çok rahat sıkıntısız geçirdi benim ilk trimester bulantı kanama sürekli yatma hali çok yordu son trimesterdada ağrılar ve halsizlik başladı son 2 ay kaldı hayırlısıyla atlatırsak inşallah onuda
Hayırlı olsun canım, huzurla, sağlıkla oturun inşaallahHamilelikte hepimiz Farklı konularda hassas ve alıngan olabiliyoruz cevap verip tartışmaya girmek yerine bana kendimi kötü hissettiren kişileri gözardı ediyorum yazdıklarını hiç göremiyorum oh miss kafam rahat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?