2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Ben nerdeyse 2 aydır vitamin vs içmiyorum. Yarın karaciğer enzimlerim için kan vermeye gideceğim sağlık ocağına. Gitmisken kan değerlerime de baktırmak istiyorum ben de.
Halsizlik veya yorgunluk gibi belirtiler var mıydı peki, ben düne kadar iyiydim ama bugün halsizlik var üstümde yatıp uyumak istiyorum hep.

Sende bir an once toparlanirsin umarim

Kızlar az önce kontrolden geldim devlet hastanesinde randevum vardı. 10 gün önce özeldeki doktorum suyun fazla falan diye moralimi bozmuştu. Devletteki doktor herhangi bir sorun yok herşey yolunda dedi çok şükür kan testleri istedi ilaç kullandığım için tekrar bakalım değerlerine dedi. 38-39 haftada seseryanla alırız dedi bu arada kilosu 1754 FL de 58 yazıyo kaça denk geliyor bilmiyorum

40,6 cm canım sağlıkla gelsin inşallah

Aslımd
Aslında bir şikayetim yoktu belirgin ama yorgunluk oluyordu onu da hamileliğe yoruyordum. Doktor zaman az kaldı vitaminle zaman kaybetmeyelim serum dopingi yapalım dedim. Ben şaşırdım tabi birden. Kesinlikle kan değerlerine baktır ama bebek bizden alıyor değerleri ama bizim vücut etkileniyor işte. İnşallah sende düşük çıkmaz ama

Her şeyin yolunda olmasına çok sevindim Bende yarın göreceğim hayırlısıyla bakalım ne kadar olmuş tospik Fl 58 ise yaklaşık 40 cm olmuş canım maşallah

Ben de tam tersi düşünüyorum telefona bağlananlar genelde yayın yapanlar ve güvenlik açığı olanlar yani sizinle beraber başkaları da sizin kameranızı izleyebilir demek
İlk oğlumda kameralı bir telsiz almıştım çok da memnundum

Akıntılarınızda artış oldu mu kızlar ya, benim başından beri vardı da sanki 3 4 gündür fazlalaştı. Yeni idrar tetkiki yapıldı çok şükür tertemiz. Ama akıntım can sıkıcı olmaya başladı

Evet benimkiside öyle böyle kötü kokulu değil ama sürekli ıslaklık oluyo bende idrar tahlili verdim bugün bakalım

Bu arada NST 32. Haftada başlıyor bizim burda. 2 haftada bir çağırıyolar NST için devlet hastanesi

Evet benimkiside öyle böyle kötü kokulu değil ama sürekli ıslaklık oluyo bende idrar tahlili verdim bugün bakalım
Evet kokusu da yok ama hep bi ıslaklık hissi oluyor zaten terleyince daha çok da. Doktorum artık ağrın sancı vs yoksa ve rengi de kahve pembe kırmızı değilse gelme dedi bana

Evet canım haklısın haberlerde de denk gelmiştim kameraya girebiliyorlar şimdi yazınca hatırladım. Allah korusun
Geçen gün Eylül var ya sosyal medya fenomeni biliyor musun bilmiyorum onun hikayesinde gördüm. Oğlu uyuyor sanıyorken çocuk çıkmış yanlarına gelmiş daha küçükken de olmuştu 1 kere çocuk yukarıda ağlamaktan katılmış kadının beti benzi atmıştı korkudan. Ekranda uyuyor görünüyorken meğer çocuk uyanmış ağlıyormuş o söylediği için uyarmak istedim yoksa bende çok araştırmadım açıkcası. Ev küçükse sorun olmaz tabi ama büyük evse dikkat etmek gerekir

Devlet hastanesinde doğum yapmayı düşünen var mı peki ?

Şimdi hem özele hem devlete gidiyorum, garip ama devletteki doktorum daha ilgili.

Sanki devlet hastanesi olursa normal doğuma zorlanır ve ebeler vs sert olur gibi bir algı oluşmuş bende

Devlet hastanesinde doğum yapmak daha sağlıklı aslında bence çok hastaları olduğu için tahammülleri olmayabiliyormuş sadece
Ben erken doğum vs olursa beni bakırköy kadın doğuma götür demiştim eşime evimizle karşılıklıyız hastaneyle ama normal seyrinde giderse özelde yapıcam doğumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…