2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Bazen diyorum cocuk hıçkırıyor da ben mi anlamiyorim anlattiginizi hossetmek isterdim özendim hayırlısı artık

Kızlaar merhaba bu isim konusu benimde canımı sıkmaya başladı . Ben daha bebeğin cinsiyeti belli olmadan dedimki kızım olursa Masal koyacagım ya biranda karnımı severken öyle hissettim kızsa masal olsun dedim kardeşim annem eşimle paylaşmıştım sonra cinsiyet belli oldu kuzenim yazmış isim öneriyor şu şu isimleri koyabilirsin bunlar güzel dört isim daha yazmış bunları ben koyacam haberin olsun diye sipariş veriyor ayy dellendim o gün isimlerden birinde masal dedim bak benim içim den geçti bu isim hatta vatsap durumu bile yaptım koayabilirim yani dedim eee ben bu isimleri istiyorum nişan davetiyemde bile yazıyorda iyi dedim sende koy içinde kalmasın dedim sonra başka isimmi kalmadı bende şunu koyarım demiş neyse bu muhabbeti yaptığımızda hamile değildi kendisi şimdi hamile kızı olucak ben masal koyacaktım ama masalımız geliyor zaten o yüzden hayal kocayacak diyormuş siz olsanız naparsınız sanki onun fikrini çalmişim gibi lanse ediyor gibime geldi oldu hakkınızı helal edin uzun yazdım biraz

Bazen diyorum cocuk hıçkırıyor da ben mi anlamiyorim anlattiginizi hossetmek isterdim özendim hayırlısı artık
Hıçkırsa emin ol hissedersin. Ritmik bir pıtpıt düşün düzeldi olarak birkaç dakika süren bazen benim gibi uzun süren

İlk o söylemiş olsaydı bile fark etmez bana göre. Kim ne istiyorsa o ismi koyar bebeğine kimse karışamaz siz dert etmeyin hiç bence.

Burda önemli olan onun ne düşündüğü değil senin vicdaninin rahat olmasi...fikiri ondan mı aldın? Hayır :)) ona zaten "aklımda bu isim vardı" dedin mi? Evet :)) o zaman gönül rahatlığı ile kızına masal diye seslenebilirsin dogunca da adinin hep masal olmasini istemistim, masallar kadar guzel bir hayatin olsundilekleri ile watsupa durum yapistir. Tamamdir

Kızımın adı Masal Masal Elif ❣
Bizim de hemen yan komşumuz bir kizlari olursa adini masal koyacağız demişler. Onun ilk erkek oldu. Sonra ikizleri oldu biri kız. Adini da Masal verdi.
Bence çok takılma sen gönlündeki ismi ver

Değilmi ama işte insanı huzursuz ediyorlar sipariş verir gibi yazmış. içim rahat çok şükür ama işte orda burda böle söleyince canım sıkıldı sona az kaldı son dk isim mi değiştirsem demedim değil yani doğduktan sonrada böyle muhabbetlere girerse sinir olurum yani şuanda bile alıştık masalımız diyoruz başka bir isim düşünmedik ama hanfendi bir altını çiziyor

Herkes çocuğuna istediği ismi koymakta ozgur, kim ne diye karışır hiç anlamıyorum. Hiiç umursamayin ne düşünürse düşünsün. Bir de izin mi alacaksin.

Kızıma ve oğluma bunları sipariş verdim kızlar. İnşallah kullanmak da nasip olur. Kızımın yatak örtüsü çok hoşuma gitti çok tatlı değil mi

Eklentiler

• C99FC7F8-17C4-464F-9FE7-88ADFC580C8E.webp
    41,9 KB · Görüntüleme: 74
  • 2C2C790D-9BA6-4007-A405-4949D1B1A07E.webp
    23,4 KB · Görüntüleme: 72
  • 0C50387A-9E0D-4DB4-825F-C44F032577FF.webp
    20,5 KB · Görüntüleme: 74
  • 6E4E3623-01C3-43D1-B95B-FF87C318EA51.webp
    24,9 KB · Görüntüleme: 78
temasli 8. gunu de atlattm hala belirtim yok gbi ara ar bogazimmi agiyo sogukmu terliyom diye kuruntu yapiyorum ama henuz bsyim yok sanirm
Hamilelerde çok belirti olmuyormuş ama eşinde de yoksa belirti panik yapma kuzum

Gider saçını başını yolarım ve o vazgeçsin yada vazgeçmesin sen madem.ismini koymuşsun ki masal çok güzel bir isim geri dönme kararından derim

Benzer durum başıma geldi. Hep kızıma gökçe ismi vericem kızım olursa derdim. Bir arkadaş nisanda doğum yaptı kızına gökçe ismini koycam dedi. Ben de söyledim aaa ben de gökçe koycam diye. Diğer arkadaşlar biraz garip karşıladı aynı diye. Napım o koydu diye yıllardır istediğim isimden mi vazgeçeyim. O da rastgele bulmuş bu ismi kızı söylemiş. Sorun etme kafana takma millet ne derse desin

Hamilelerde çok belirti olmuyormuş ama eşinde de yoksa belirti panik yapma kuzum
hadi ya duymadm hamilelerde belirti olayni. yaa esim soyle ki. sigara ictigi zaman hep bi kuru oksuruk olur. babasi oldugunde yeniden basladi sgaraya. oyzden kuru oksurugu var ama bz hep ona bagliyoz bayadir var. gunde 5 6 kere ole bi oksuruyo. onun disinda yok bsey. ay vala allah esirgesn nolur ya. bide varya hc cikmam evden. kiz yazik cougunun esyalarndan ayalamis bebek arabasi puset sut sagma mak falan vereym dedi. onlari almaya gttk yemekte hazrlams beraber yemek yedik geldk. haftasna ogrendk ki koronayms

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…