2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Üzerinden 1 hafta geçmiş canım endişe etme ama havalar bir sıcak bir soğuk kendimize daha fazla dikkat etmemiz lazim..ben hergun sıcak suya taze zencefil, bal, limon koyup içiyorum. Doktoruma da danıştım, icebilirsin zarari yok dedi. Ihlamur da icebilirsin ama baska bitki çayı içme dedi.
Ben halılar yıkamadan gelsiginden beri sermedim yere ama bubhafta içi annem gelecek temizlik yapacağız artık sermem lazım akşamları ozellijle serin oluyor çorap , terlik giyiyorum. Dikkat etmeyince karnım ağrıyor hemen.
Çoğunu bitirdik az kaldı inşallah grip vs olmadan doğum yapmak nasip olur

Yoktur canım ateş,ishal vs yoksa eşinde de yoktur kuru öksürük hep var diyorsun Allahın izninle birşey yoktur

Ihlamur içilebilio mu ayy çok sevindim canım çekiyordu ballı limonlu içilmez diye içmemiştim

Kızlar onceden karnıma dokundugumda baya yukarılarda hissediyordum bebisi midemin oralarda. Son 1 haftadir falan daha asagida hissediyorum. Indi mi aşağılara bu kız erkenden bi başlıkta okudum mideden 4 parmak asagidaysa inmis demekmiş benim de oyle asagida. Sizde durum nasil

Bir bilgim yok canım ama benimki mideme baskı yapıyor resmen kafasi yukarida

Çok sinirliyim kızlar eve alacak bir kadın bulamıyorum ya kendimde yapamıyorum

Benımde oyle kuzum ama ıkı gundur oyle cuma kontrolüm var gerildim gidince sorucam

Takma canım koy gitsin istediğin ismi önce doğan ismi kapar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…