2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Sezeryan dogumda da bunu isteyebiliyor muyuz?
Evet evet tabi ki isteyebilirsiniz. Allah korusun bebek riskle doğmuş bile olsa kordonu hicbir mudahaleye engel degil fakat ele dolaşmasın, yapilacak islemlerden biri daha aradan çıksın diye kesiveriyorlar hemen. Doktorunuza onceden soyleyin, ameliyat ekibine de söylersiniz dikkat ederler.

Teşekkürler

size de geçmiş olsun. Sabah uyanır uyanmaz evin bütün pencerelerini açıp havalandırıyorum banyo ve tuvaletleri de ayırdık . Odasından sadece tuvalet banyo için çıkıyor çıkarken çift kat maske takıyor. Plastik kullanmıyorum da bütün bulaşıkları beraberce makinaya atıyorum 70 derecede yıkıyorum. Zarflı virüs olduğu için o sıcaklıkta ve deterjanla zaten yapısı bozuluyormuş virüsün diye biliyorum. İnşallah bizde hayırlısıyla şu süreci atlatırız

Cesaretinizi tebrik ederim. Insallah hakkınızda hayırlı olur. Şenay hanımın önerdiği kitapları okumayı ihmal etmeyin. Ben de gereksiz müdahaleli zor doğum mağduruyum, kitaplardan inanilmaz faydalandım.
Teşekkür ederim birinci doğumumda üstelik 10 cm açıklıkla bebeğin suyu mekonyumlu geldi diye çataldan alıp sezeryana götürdüler beni . Neye uğradığımı şaşırmıştım korku kaygı panik normal doğuracskken tam ucuna gelmişken ve onca acıyı çektikten sonra yaşanan hayal kırıklığı of o zamanlar çok kötüydüm resmen depresyona girmiştim bebeğimi bir süre benimseyemedim. İnşallah bu kez aynı şeyleri yaşamam. Ssvd için doktorum tamam dedi . Ayrıca göbek kordonunun bende geç kesilmesini isteyeceğim. Sezeryande bunu bana bırakmazlar biliyorum ama inşallah normal bir doğumda en azından buna saygı gösterilir diye düşünüyorum. Sizden ricam kitapları burda paylaşabilir misiniz Şenay hanımı çok yakın zamandır takip ediyorum görmedim kitap paylaşımlarını. Vaktim daralmadan mümkünse temin edip okuyayım

Ya aslında sezeryan doğum savunulacak birşey değil ben de ilk dogum sezeryan ikincisi yani bu hamileligim normal.dogum olmasını çok isterdim ama serklaj düşük tehlikesi ve rahim boyu kisaligi yine mecbur sezeryan olacağım önemli olan bebislerimiz ve herşeyin yolunda gitmesi

Çok geçmiş olsun evet farketmez bulaşık makinesine at hemen çamaşır suyu koy sorun olmaz. Ben dezenfektan aldırmıştım babamlara parfüm şişesine koymuştum banyoya tuvalete girdikçe kapı kollarına prizlere sıkıyordu kendisi. Tabak falan olunca da ondan alırken dezenfektan sıkıp veriyordu bana. İnşallah geçirirsiniz sağ salim

Kızlar çok afedersiniz burun kanamam vardı biliyorsunuz doktorum o zaman aksef 500 mg antibiyotik verdi ve ben o günden beri ishalim
gebelikte ishal kötü diye biliyorum acaba antibiyotikten dolayı mı böyle oldum onu da anlamıyorum yarın son kez içicem
Nabsam bilemedim ya

Nasıl ki illa sezeryan olun demek mantıksızsa, illa normal doğum yapın demek de mantıksız İnsanların kendi tercihi bişey diyemiyosun maalesef. Boşver Allah sağlık versin gerisi boş

Antibiyotik ishal eder diye biliyorum. Prospektüsüne bi bak yine de. Çok aşırı ishalsen çok su gibi falansa ve günde 5-6 dan fazla çıkıyorsan doktoruna danış canım geçmiş olsun

Antibiyotik ishal eder diye biliyorum. Prospektüsüne bi bak yine de. Çok aşırı ishalsen çok su gibi falansa ve günde 5-6 dan fazla çıkıyorsan doktoruna danış canım geçmiş olsun
Gunde 1 kere cıkıyorum ama ıshal seklınde yan etkılerınde ıshal yazıyor evet

Yok yok o sorun olmaz canım bebeğin hareketleri normalse sıkıntı etme hiç. Antibiyotiktendir o
İnşallah ya Korona mıyım dıe bıle dusunmeye basladım ıshal olunca
baska belırtım yok ama Yarında ıceyım son dozunu geçmezse gıdeyım doktora olmadı zaten cuma kan tahlılı ver demıstı ugrarım olmadı yanına

Umarım bu sefer gönlünüze gore hayırlısıyla dogurursunuz

Hypnobirthing Mongan Yöntemi - Marie F. Mongan Bu kitap beni doğumun doğasına hayran bıraktı. Gebenin doğuma nasıl hazırlanacağı, nefes egzersizleri, kegel egzersizleri, imajinasyon teknikleri, masajlar ayrıntıyla anlatılıyor.

Doğal Doğum - Gülnihal Bülbül Bu kitap daha çok Türkiye'deki mevcut durum üzerinden doğumu anlatıyor. Normal, sezaryen ve ssvd örnekleri ile doğum hikayeleri yer alıyor içinde. Bu kitabı okuduktan sonra çok iyi anladım doğumum neden zordu, kendimde neleri değiştirmeliyim ve doktordan ne talep etmeliyim.

100 Soruda Doğal Doğum - Hakan Çoker Bu kitabı daha çok okumak isterseniz tavsiye ederim, doğumdan önce mutlaka okumam lazım denebilecek bir kitap değil. Tamamı röportaj şeklinde kitabın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…