2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Oyy o kadar acı çekip birden sezeryan olmak uzmustur tabi. Ben normal doğumu aklının ucundan gecirmeyenlerdenim maalesef:))tabi bir supriz olmazsa. doktorlar zaten dunden razi. Ikna etmek kolay oldu yani

çok üzüldüm gerçekten çünkü çok acı çektim 1 gün boyunca da suni sancıya maruz kaldım onun acıdı bir yandan birde üstüne sezeryan 40 günde zor kendime geldim. Hele 2 hafra falan yataktan kendi başıma kalkamıyordum vücudum iflas etmişti resmen ama insan unutuyor yeniden umut ediyoruz herşey çok daha güzel olacak diye umarım hepimiz için en güzel şekilde gerçekleşir doğumlarımız sağlıkla ve sıhhatle

Anladım. Raporla tolere edecekler yaptıkları yanlışı. Senin kaybın olmasın da artık önemli değil.
Iyiyiz çok şükür. Bir süre lekelenme yaşamıştım ama o da bitti çok şükür. Kontrolde de iyi gördü doktor. Ama tabi bi tık daha dikkatli devam ediyorum artık.

Ay demir ilacı herkesi kabız yapar genelde seni ishal mi yapıyo ne güzel
evet cnm .içinde demire ek başka şeylerde var ondanmış sanırım :)gebelik boyunca 1 gün bile kabız olmadım. hatta ilk zamanlar korkmuştum wc de. şekil ve detaylarına hiç girmeyimm , kardeşim dahiliye doktoru, korkma çok normal dedi. alıştım artık

Hahahah biz beton çıkarıyoruz da normalde ishal enteresan geldi

Kızlar gebelik şekeri olup diyete uymayan var mı ? Benim şeker yüklemesinde şekerim 152 cıktı doktorum diyet verdi ama kaçamak yapabilirsin dedi ama suan 133 bu kadar bile olsa vicdan yapıyorum

33. Haftada başlamış oldu bu hamileliğimde, oğlumda 31’de başlamıştı, 35’de doğurmuştum böyle düz düz yazınca ne kadar normal geliyor, oysa ki ne kadar stresli ve gerginim
Duz yazsan da o kadar iyi anliyorum ki seni korkusu bile bana yetiyoken birebir yasamis biri olarak seni dusunemiyorum bile. Peki rahatsizligin neydi? Yani sebep olan sey neydi buna? Benimkinde de yuksek tansiyon gebelik zehirlenmesi aniden bebek gelisiminin durmasi vs bi dunya sey olabilir ve cok korkuyorum

Evet canım bende artık bir hafta için uğraşmak istemedim. Sağlı olsun da. Çok sevindim seninde bebeğin de iyi olmanıza. Az kaldı doğumlarımıza, sağlıkla kucagimiza alırız inşallah yavrularımızı dikkat et tabiki canım. Allah korusun

Bu oglan benim kaburgalarimi kiracak az kaldi nefesimi kesiyor
Benimde öyle ya sağ tarafımdan çıkacak sanki ayağı o kadar bastırıyor ki ayağı sürekli aynı yerde itekliyorum biraz ayağını çeksin diye çekiyor tekrar dayıyor. Sabaha kadar kaburgamda ayağı

yuruyunce rahatliyorum ama yorgun hissediyorum zaten yurumek istemiyorum

Antibiyotiği burnun kanadı diye mi verdi canım yoksa başka rahatsızlığın da mı vardı?
Antibiyotikler cogu kiside ishale sebep olur yan etki olarak çünkü bağırsaklardaki doğal florayi bozuyor. Bol bol yogurt tavsiye ederim probiyotik bağırsaklara iyi geliyor. Haslanmis patates de ishali keser.
Kızlar gebelik şekeri olup diyete uymayan var mı ? Benim şeker yüklemesinde şekerim 152 cıktı doktorum diyet verdi ama kaçamak yapabilirsin dedi ama suan 133 bu kadar bile olsa vicdan yapıyorum
Gebelik şekeri tanısı konduysa diyet yapmak gerekiyor, yapılmazsa şeker yüksek cikar ve bu bebek için twhlikeli. Benim doktorum şeker yüklemesi yapmadı ama açlık tokluk bakıldı ve normal çıktı. Benim insülin direncim olduğu için yine de hergun şekerimi olcmemi istedi. Arada ben de kaçamak yaptım ama mümkünse açlık 95'i, tokluk da 130'u geçmemeli. Benim olcumlerim iyi çıktığı için geçen haftadan itibaren doktorum artık haftada 3 kez ölçüm yapman yeterli dedi.

Daha erken değil mi, 1 ay ilerdeler diğerleri bizden umarım daha da zorlanmazsın ilerleyen günlerde.
dr boyu uzun demisti bende minyon olunca herhalde ondan erken basladi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…