2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Aynen canım bırakmıyorum dırenıyorum resmen muzdan baska ne duzeltır bagırsakları var mı bılgın
Biz kucukken ishal olnca annem gazozla aspirin karistirir veriridi aklima o geldi vala istersen braz haslanmis patates ye canm muzla birlikte etki eder diye dusunuyorm beni hemen toparlio haslanms patates

Biz kucukken ishal olnca annem gazozla aspirin karistirir veriridi aklima o geldi vala istersen braz haslanmis patates ye canm muzla birlikte etki eder diye dusunuyorm beni hemen toparlio haslanms patates
tamam bılmıodum patatesı haslayayım hemen

Ben çok istiyorum ama hala doktor bulamadım yurtdışında yaşıyorum ne yazık ki yaşadığım şehir ssvd yapmayı kabul etmiyor iki yanımızdaki şehirlere gitmem lazım
Ben de ilk sezeryanı aslında çok da gerekli olmadan oldum ama o zamanki hamilelik psikolojisi ile bana iyi gelmişti. Ama 1 hafta 10 gün içinde ssvd araştırmaya başlamıştım.
Çok teşekkür ederim hemen takibe aldım hesapları. İnceledim buraya en yakın Samsun ve Trabzon’da var sanırım. Oralara da eşim götürmez Orduyu biraz daha araştıracağım.
Ben 1 1 buçuk saat uzağa gitmeyi göze aldım ama bu sefer de doktor bulamıyorum ya yeni hasta almıyor ya 30 haftayı geçmişsin diyor erkek doktor istemiyorum yine mecbur sezaryen olmak istemiyorum inşallah önüme iyi bir doktor çıkar diye dua ediyorum

Bu arada sezaryen doğum ile kordon kanını beklemiyorlar çünkü 1 saat filan sürüyor en az o kadar süre seni ameliyathanede bekleyemez doktorlar o sürede dikişlerin filan kapanması lazım

Canım bunun nedeni hastanelerdeki doktorların ve ebelerin insana kötü davranması ve işini iyi yapmaması oldugunu düsünüyorum ben kendi isteğimle sezeryan olmak istiyorum çünkü öyle oldugunu düsünüyorum.

Tiplere bak yaaa bu nasıl bir tulumdur çıldırcammm

Eklentiler

• 7EA8EA9D-EECD-43E6-8CF8-F8DEEDBACF06.webp
    41,1 KB · Görüntüleme: 52
  • DE8174D2-2F2B-4C74-8CFA-949D44982109.webp
    59,7 KB · Görüntüleme: 47
  • 1D8415FD-27D2-4EE5-BF3A-E42EB7DA56B7.webp
    27,2 KB · Görüntüleme: 52
Sizin ve bebeğiniz için hayırlı olur umarım

Bende de direnc artisi var kan akimi bozuklugu iciyorum ama bakalm nolcak tansiyon vb risk bende de var her gun olcmemi istedi dr. Simdilk skinti yok cok sukur senin kac hftdan sonra basladi tansiyon yukselmesi ve kaca kadar cikiyor
33. Haftada başlamış oldu bu hamileliğimde, oğlumda 31’de başlamıştı, 35’de doğurmuştum böyle düz düz yazınca ne kadar normal geliyor, oysa ki ne kadar stresli ve gerginim

Oyy o kadar acı çekip birden sezeryan olmak uzmustur tabi. Ben normal doğumu aklının ucundan gecirmeyenlerdenim maalesef:))tabi bir supriz olmazsa. doktorlar zaten dunden razi. Ikna etmek kolay oldu yani

Sekreterine 2 kez sordum eğer erken doğarsa 10 gün de rapor veririz diye geçiştirdi. Ben de bugün kurumuma verdim raporu günü gecikmesin diye canım 1 haftam boşa gitmiş olacak ama uğraşmak da istemedim artık. Teşekkür ederim cevabın için sen ve bebeğin iyisin değil mi? Kanama sorunun tamamen geçmiştir inşallah.

çok teşekkür ederim hemen ekran görüntüsü aldım bu arada ilk kitap bende mevcut ve ilk gebeliğimde okumuştum

Ishalin kötü birşey olduğunu hiç bilmiyordum hamilelikte kabızlığın biliyorum ama

Hamileliğin basından beridir ben hep ishalim sanirim demir hapindan. Gebelikte ishal enfeksiyona bağlıysa kötü olabilir sanki yoksa normal

Hamileliğin basından beridir ben hep ishalim sanirim demir hapindan. Gebelikte ishal enfeksiyona bağlıysa kötü olabilir sanki yoksa normal
Ay demir ilacı herkesi kabız yapar genelde seni ishal mi yapıyo ne güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…