2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Gobek deliğinin oralarda canim benom haftalardir asagida arada yan donup mahvediyor ama sonra yine asagi indiriyor kafayi

Aynen öyle 76 yaşında kadın neymiş şaka yapıyormuş bende dedim ben onun ne kankasıyım ne yaşıtıyım şaka yapıcagı biri degilim ne şakasıymış diye
Benim babaannede oyle laf sokup sokup sonra saka yapiyoruz biz zaten hormonlar tavan cildirtiyolar

Böyle diyen bir insan nasıl.can verecek acaba

Benim babaannede oyle laf sokup sokup sonra saka yapiyoruz biz zaten hormonlar tavan cildirtiyolar
Hiç umursamıyorum yüzüne söylüyorum içimden geçeni sonra da yoluma bakıyorum hayatımda çok önemli bi yerde degil ki umrumda olsun düşünceleri benim için varlıgı da yoklugu da bir ama işte eşim düşkündü baya onun için gidip gelirdik onu da kaybettiler işte

Böyle diyen bir insan nasıl.can verecek acaba
Bilmiyorum da bana dediginin günahına gelene kadar ooooo çok var anlamadım kadını ben tatlı yapar götürürüm eşimin ablası yegenleri seviyor yesinler diye onlar yerken onların yedigine de laf eder sanki kendi cebinden çıkıyor ben yapmışım kocam bişey demiyor da sana ne oluyor yenmese artsa bu defa bana laf edecek yenmiyor yapıp israf ediyorsun diyecek dengesiz bir durum yani

bunu bende çok merak ediyorum benim de son kontrolde dönmemiş demişti doktor ama bende hıçkırıkları kasıklarımda hssediyorum dönen anneler bebeğinizin döndüğünü anladınız mı ?

bunu bende çok merak ediyorum benim de son kontrolde dönmemiş demişti doktor ama bende hıçkırıkları kasıklarımda hssediyorum dönen anneler bebeğinizin döndüğünü anladınız mı ?
Galiba 2 gündür kasıklarımdaki ağrının sebebi dönme çalışması diye düşünüyorum yarın 13.30 da randevum eğer tahmin ettiğim gibiyse yazarım. Çünkü epey canım acıyor iki gündür

Hadi bakalım haberlerini bekliyorum benim kasıklarım hamileliğin basından beri acıdığı için anlayamıyorum nedir ne değildir haftaya 5 inde kontrolüm benim de meraktayım döndü mü dönmedi mi :)

Neyse canım sen hamilesin canını sıkma ne yapıyorsan Allah rızası için yapıyorum de hiç kendini üzme

Hoşbuldum canım teşekkür ederim :) 35 haftalığım şuan :) bence çok heyecan verici bir duygu kaçıncı olursa olsun insan çok merak eder ya :) senin kaç haftalık :)
benimde 35+0 çok şükür bugünleri gösteren rabbime ilk bebe sezeryandı 6 yıl geçti aradan son, zamana kadar beklemeyi düşünüyoruz nasip olursa bakalım

34. haftada gittiğimde dogun pozisyonundaydı hıçkırıklarınıda sol kasıgımın az yukarısında hissediyorum değişmediyse hala aynı yerde hissediyorum

benimde 35+0 çok şükür bugünleri gösteren rabbime ilk bebe sezeryandı 6 yıl geçti aradan son, zamana kadar beklemeyi düşünüyoruz nasip olursa bakalım
benim de 35+0 aynı gidiyoruz :) amin inşallah bakalım benim nasıl olacak sezeryan mı normal mi merakla bekliyorum :) şuan doktor her şey normal diyor ama tabi son anda belli oluyor neyin ne olacağı diyor bakalım merak ve heyecanla beklemekteyim :) sağlıkla olsunlar da inşallah :)

tabi, canım allah neyi yazmıssa onu yaşicaz sezeryandan sonra normal düşünüyoruz ama allah bilir tabi ultrasonda yüzünü gördünüz mü hiç çok tatlı oluyolar yaa

34. haftada gittiğimde dogun pozisyonundaydı hıçkırıklarınıda sol kasıgımın az yukarısında hissediyorum değişmediyse hala aynı yerde hissediyorum
ben 33 de gittiğimde ters demişti 36. haftada yine gideceğim bakalım döndü mü dönmedi mi. ama ben de kasığımda hissediyorum hıçkırığını merak ediyorum bakalım ne şekilde duruyor kızım :)

tabi, canım allah neyi yazmıssa onu yaşicaz sezeryandan sonra normal düşünüyoruz ama allah bilir tabi ultrasonda yüzünü gördünüz mü hiç çok tatlı oluyolar yaa
İnşallah gönlüne göre olur :) aynen yaa çokk tatlı yüzünü gördük çok şükür çok da ayrıntılı bir şekilde :) o kadar güzel ki bakmaya doyamıyorum :) :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…