2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
İnşallah gönlüne göre olur :) aynen yaa çokk tatlı yüzünü gördük çok şükür çok da ayrıntılı bir şekilde :) o kadar güzel ki bakmaya doyamıyorum :) :)
amin canım inşallah o ultrason resmine sürekli bakıyorum kasıma girdigimizde 15inden sonra bizlerde baslarız dogumlara

amin canım inşallah o ultrason resmine sürekli bakıyorum kasıma girdigimizde 15inden sonra bizlerde baslarız dogumlara
ayyy hiç sorma valla zaman azaldıkça heyecandan kalbim yerinden çıkacakmış gibi hissediyorum <3 :) ben de öyle bakıp duruyorum resmine :)

Yok canım dönmemiştir. Doktora neden böyle oluyor peki dedim çok tatmin edici bir cevap veremedi.
sürekli dönebiliyormuş da ama bebekler ben de öyle bir şeyler okudum başka yerlerde kafam karıştı yani doğum pozisyonuna geçtikten sonra tekrar ters pozisyona da geçebiliyorlarmış. inşallah doğum pozisyonuna geçerler doğuma kadar bizimkiler de bakalım ne olacak

Neyse canım sen hamilesin canını sıkma ne yapıyorsan Allah rızası için yapıyorum de hiç kendini üzme
Ben üzülmüyorum ya herkesin yaptıgı kendine ama son olayda çok şaşırdım İlk defa böyle bir şey gördüm insan torunundan ayva sakınır mı ya bizim bahçede meyve olur hiç tanımadığımız insanlar başka şehirden gelir poşetlere toplayıp götürürler ben kendi ailemde böyle görünce buradaki duruma hayret ettim

Yok canım dönmemiştir. Doktora neden böyle oluyor peki dedim çok tatmin edici bir cevap veremedi.
özel miydi gittiğin hastane ben ikisinede gidiyorum özeldeki herseyi, açıklıyo devletteki ultrasonda bakıyo kağıdı verip, yolluyo konusmuyo nedense

ayyy hiç sorma valla zaman azaldıkça heyecandan kalbim yerinden çıkacakmış gibi hissediyorum <3 :) ben de öyle bakıp duruyorum resmine :)
rabbim isteyen hakeden herkese nasip etsin anneliği bide senin ilk ya dogumunda çok garip olcak, tarifi olmayan bi mutluluk bi doguyo gerçek bi bebek benim ilk tepkim aaaa bu bendenmi çıktıııı olmuştu yavrum öksürmeye baslamıstı dogar dogmaz su yutmustu

özel miydi gittiğin hastane ben ikisinede gidiyorum özeldeki herseyi, açıklıyo devletteki ultrasonda bakıyo kağıdı verip, yolluyo konusmuyo nedense
Özele gidiyorum canım her soruma cevap veriyor her konuda tatmin oluyorum ama bu sorumda olamadım olabilir aşağıda hissediyorsundur gibi bir şey söyledi

ben hazırlamadım çantayı kasım sonunu görcem gibi bi his var baya yavaştan alıyorum işleri,
Bende kasım sonunu görürüm gibime geliyor ama ağırlaşmadan halledeyim dedim. Sen ağırlaştın, ay sonu daha zor olur senin için. Bence başla ufaktan hazırlamaya. Kıpırdayamayacak duruma gelirsen kim hazırlayacak kız senin için çantayı. Daha şimdiden yataktayım diyosun. Ay sonu nasıl olur bilemezsin. Hadi tembellik yapma. Benim dolabım kıyafetlerim herşeyim 3.kattaydı.. kendim 2ye taşındım 3 e sürekli çıkmak artık zor diye. O yüzden henüz çıkabiliyorken çıkıp hallettim çantayı. Bi kaç küçük bişey kaldı sadece.

Aminnnn inşallaaahh... :) ahaha kesin bende saçma sapan bir tepki veririm o an kendimi biliyorum :) ya da ağlarım mutluluktan aşırı duygusal bir insanım çünkü :) defalarca hayal ettim o anı bu zamana kadar hala da hayal ediyorum bakalım nasıl olacak doğum :)

hayatında asla unutamıcagın bi anı olarak kalcak not et o gününü bi yerlere ilerde okur okur duygulanırsın

Kızlar bu mide bulantısı çok.fena ya yemek yemeyincede bulanıyor yesem de bulanıyor
Mide bulantin neden kaynaklı acaba canım, tansiyonunu ölçüyor musun? Yüksek tansiyon da bulantı yapıyor diye biliyorum
Benim de hep ters, en son 33+5'te gitmistim, 34+6'da randevum var bakalım ne durumda. 3 gündür karnım aşağıya indi gerçi belki de dönmüştür ama benim doktorum dönerse ağrı yapar demişti

bebek arabası, beşiğini, ana kucagını, mama sandalyesini aldık baska bişe yok he bi ara bime indirim, gelmişti ordanda 2 yastık, yorgan nevresim takımı, biberon, bide sallanan ana kucagı varya onu almıstım büyük eşyalar tamam kıyafetler kaldı benimki, hala erken diyogeçenlerde rüyamdada gördüm aniden doguma gitmiştim çocugu, carsafa sarmıstım eşime korae al, bana karnım böle kalcak, diye bağırıyodum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…