2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Anladım canım Bende yarın gideyim bakayım ne diyecek dahiliye doktoru

öyleymiş, canım oğlumda sarılık olöustu, ama ılın tedavisi, falan görmemişti yarın sekerli su, denicem emzirme saatinde
Bir de sarı bez falan saran duydum acaba işe yarıyor mu öyle şeyler

Şu an ışın tedavisi görüyorsa bence şekerli su vb şeylere gerek yok diye düşünüyorum. Şekerli suyu tedbir amaçlı ya da hafif sarılıklarda veriyorlar diye okudum.
evet ışın tedavisi, görüyo şuan ama belki, bi ümit faydası olur diye düşündüm 2 saatte bi, emzirme için alabliyorum kızımı çaktırmadan azcık azcık veriyim

evet ışın tedavisi, görüyo şuan ama belki, bi ümit faydası olur diye düşündüm 2 saatte bi, emzirme için alabliyorum kızımı çaktırmadan azcık azcık veriyim
Dene madem canım. Ciğer geliştirici de sanırım 34e kadar yapılıyormuş. Zaten doktorlar 34ten sonra doğan bebekler için artık bir sorun olmayacağını söylüyorlar. Zaten senin fıstığın gelişimi de ilerdeydi diye hatırlıorum

Eklentiler

• Screenshot_20201108-223420_Chrome.webp
    36,8 KB · Görüntüleme: 30
İnşaallah sen de alırsın cnm . Allah hayırlı haberler almayı nasip etsin benim de yarın kontrol var

Amin canım, inşallah iyi haberler alırız. Bebeğimi görmeyi sabırsızlıkla bekliyorum kontrol günü yaklaşınca

Planlı sezaryenlerde oluyor bi de sanırım. Seninki ani oldu beti8892 canım ondan yapılmamıştır.

35
35+5te dogurdum ya banada ciğer geliştirici yapılması gerekmiyo muydı

Canım 36. Haftada bebeğin bütün gelişimleri tamamlaniyormus diye dinlemistim youtube da seninki neredeyse 36 olmuş. Bi risk olsa doktorun ona göre davranırdı. Bide küvöze falan koyarlardı heralde nefesle ilgili sorunu olsaydı. Endise etme bence.

hmm acilen olmaz yani 37de iyi bi hafta oğlum 37+4te doğmustu hiç bi sorunu olmamıştı
Canım yenidoğan sarılığının en büyük nedenlerinden biri zaten erken doğummuş ki. Sen üzme kendini geçecektir bikaç güne. İnşallah mutlu mesut evinize dönceksiniz. benim yeğenim de 8. ayda doğmuştu eve gittikten sonra sarılık olmuştu ve baya ileri düzeydeydi o da ışın tedavisi aldı hatta simsiyah saçla doğan bebe ışından sonra sarışın olmuştu hepimiz şaşmıştık hala daha sarışın

Almanya'ya Bu yıl geldim.
Ben tesettürlü biriyim.
Burda yaşadığım şehirde tesettüre uygun kıyafet yok.
Eğer kilo veremezsem elbiselerim bana olmayacak.
Bu hastalık zamanında Türkiye'ye izinde görünmüyor.
Umarım kilo veririm dediğin gibi inşaallah

kızlar sarılıkta şekerli su olayına ne diyorsunuz denesem mi
Canım deneyebilirsin ise yariyo kimi zararlı diyo ama eskiler öyle yaparmış sarı tülbent filanla geçirmiş sanki eskiden tedavi mi varmis ama şuan tedavi goruyosa bişey diyemem bebek sürekli uyku halinde olduğundan kendine gelmesini sagliyo emiyo ben vereceğim öyle bi durum olursa bir kaşık filan veriliyo zaten .

Canım.korkma senin kızın çok.guclu hemen iyileşip çıkacaksınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…