Yanı rakam önemli mi bilmiyorum.. 12 Haftamda değerim 10 du. Sancim vard i karnım da midemde falan. Doktor ilaç vermiycem istirahat et bol su iç demişti. Bir kere de 12 ydi değerim... Yine ilaç kullanmadım. 34. Haftada 6 gibi bir şeydi. Ama idrar yolu enfeksiyonu da vard i hafiften. Aksef falan kullandım. En son korona testi için gittiğimde baktılar. Düşmüştü. Çok yüksek değilse problem olan bir şey değil anladığım kadariyla
Şu an ışın tedavisi görüyorsa bence şekerli su vb şeylere gerek yok diye düşünüyorum. Şekerli suyu tedbir amaçlı ya da hafif sarılıklarda veriyorlar diye okudum.
Şu an ışın tedavisi görüyorsa bence şekerli su vb şeylere gerek yok diye düşünüyorum. Şekerli suyu tedbir amaçlı ya da hafif sarılıklarda veriyorlar diye okudum.
evet ışın tedavisi, görüyo şuan ama belki, bi ümit faydası olur diye düşündüm 2 saatte bi, emzirme için alabliyorum kızımı çaktırmadan azcık azcık veriyim
evet ışın tedavisi, görüyo şuan ama belki, bi ümit faydası olur diye düşündüm 2 saatte bi, emzirme için alabliyorum kızımı çaktırmadan azcık azcık veriyim
Dene madem canım. Ciğer geliştirici de sanırım 34e kadar yapılıyormuş. Zaten doktorlar 34ten sonra doğan bebekler için artık bir sorun olmayacağını söylüyorlar. Zaten senin fıstığın gelişimi de ilerdeydi diye hatırlıorum
Dene madem canım. Ciğer geliştirici de sanırım 34e kadar yapılıyormuş. Zaten doktorlar 34ten sonra doğan bebekler için artık bir sorun olmayacağını söylüyorlar. Zaten senin fıstığın gelişimi de ilerdeydi diye hatırlıorum
Canım 36. Haftada bebeğin bütün gelişimleri tamamlaniyormus diye dinlemistim youtube da seninki neredeyse 36 olmuş. Bi risk olsa doktorun ona göre davranırdı. Bide küvöze falan koyarlardı heralde nefesle ilgili sorunu olsaydı. Endise etme bence.
Canım yenidoğan sarılığının en büyük nedenlerinden biri zaten erken doğummuş ki. Sen üzme kendini geçecektir bikaç güne. İnşallah mutlu mesut evinize dönceksiniz. benim yeğenim de 8. ayda doğmuştu eve gittikten sonra sarılık olmuştu ve baya ileri düzeydeydi o da ışın tedavisi aldı hatta simsiyah saçla doğan bebe ışından sonra sarışın olmuştu hepimiz şaşmıştık hala daha sarışın
Canım ben ilk gebelikte 17 kilo almıştım Nasıl becerdim bilmiyoru , ama bende şeker yüksek çıkmıştı o zaman, birde canım hep tatlı ve hamburger istiyordu
Bu sefer çok farklı, pek iştahlı değilim, yiyeceklerime çok dikkat ediyorum...
sen üzülme kilona, doğumdan sonra zaten verirsin en az 10-12 kilo.
Almanya'ya Bu yıl geldim.
Ben tesettürlü biriyim.
Burda yaşadığım şehirde tesettüre uygun kıyafet yok.
Eğer kilo veremezsem elbiselerim bana olmayacak.
Bu hastalık zamanında Türkiye'ye izinde görünmüyor.
Umarım kilo veririm dediğin gibi inşaallah
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin annem kız kardeşimi 36 yaşında Dünya'ya getirdi aramızda 10 yaş var iyi ki yapmış :) Bence kardeş Dünya'nın en güzel şeyi
Canım deneyebilirsin ise yariyo kimi zararlı diyo ama eskiler öyle yaparmış sarı tülbent filanla geçirmiş sanki eskiden tedavi mi varmis ama şuan tedavi goruyosa bişey diyemem bebek sürekli uyku halinde olduğundan kendine gelmesini sagliyo emiyo ben vereceğim öyle bi durum olursa bir kaşık filan veriliyo zaten .
hepinizden Allah razı olsun kızlar inşallah rabbim sesimizi duyar ya ben taburcuyum normalde ama kızım yenidoğan yoğumbakımında yanında kalıyorum emzirmek için sarılık denen illet yüzündenne zormuş evlatla imtihan ama inanıyorum ben yakın zamnda kızımla evimize gecicez o kadar küçükki daha bazen damar yolu açılıyo topuk kanları alınıyo çok, ağlıyo iki kolu açık gözler korkmuş sekilde oluyo kokumu alınca sakinleşiyo herseye rağmen çok şükür sarılık çoğu bebekte oluyo bizimki, sadece biraz erken geldiği için sıkıntılı geçiyo o kadar