2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
kızlar sarılıkta şekerli su olayına ne diyorsunuz denesem mi
Canım benim kızım da eve ciktigimizin ertesi günü sarılık olmuştu fakülteye götürdü eşim annenin sütü yetmiyor olabilir mama verin demişti mama verdik 2 gun sonra hemen düzelmişti sarı tülbente de sarmıştık

Şyi geceler cnm senin tansiyonun nasıl oldu , nabzın kaç oluyor genelde

Kızlar birşey diyeceğim bana akıl verin artık kafayı yemek üzereyim arada kaldım özel hastanede doğum yapacağım kız kardeşim var o ben beklerim abla kayın validem çocuğunu getir ben bakarım demiş sen ablanı bekle doğumda demiş ama eşim tutturdu sen bekle diye ne yapacağımı şaşırmış durumdayım üzerim değişecek bebeğin üzeri değişecek sonuçta bu adam nasıl yapacak aklım almıyor valla benim lafta anlamıyor

merhaba cnm sana ciğer geliştirici yapıldığında bebek hareketleri azaldı mı
Benim azalmıştı canım hatta geçen hafta gittiğimde doktora sordum iğne yapıldıktan sonra hareketleri yavaşladı bebeğimin diye kimi bebekleri sakinleştiriyor o iğne dedi bana şuan nasıl dedi iyi dedim ama bende çok korkmuştum

Canım bendede 2 ay boyunca crp yüksek çıktı ama doktor normal dedi
Benim bu kız öyle kilolu olmaz herhalde hep uyumlu gidiyor
Çok geçmiş olsun canım inşaAllah hemen atlatır prensesimiz
Ak günlük suyu ve tatlı sulu armut çok öneriyorlar

Enfeksiyon= iltihaptir bunu biliyorum ama her enfeksiyon ateş yukseltmiyor bunu defalarca yaşamış biri olarak söylüyorum.
Farklı sebeplerden ötürü , hatta sadece dahiliye konsultasyonu için yapılan tetkiklerde bile crp değerim yuksek çıktığı için raporlarım ertelendi. Her bünye her duruma farklı etki gösterebilir.
Ayrıca ben de arkadaşımizin bu durumu ihmal etmemesi adina bir dahiliye uzmanının değerlendirilmesi yönünde tavsiyede bulundum zaten.

oğlumda verdim zarar olmadı 13teydi degeri sabh cayın yanında seker gelcek onu kullancam

tecrübeyle söylüyorım eşin beceremicek belki kanaman çok olcak altına takılan hasta bezin değişicek bebekle ilgilenen biri sart seni yürütürler kardeşin em mantıklısı benim, ablam abla olsaydı mutlaka ona gel derdim elin, ayağın o oluyo çünki eşin arada görmeye gelir

şimdi kızlar ilk çocugum37+4te dogdu eve geldik 5.gün kontrolünde sarılığı 13 olmuş sınırdaymış saat bası emzir deyip eve gönderdiler ve ben oğluma iyi baktım 1 aylıktı 1 kilo almıstı şimdi bu kız 35+5te doğdu sarılığı 14,5 ti 10 düştü sonra 12,7 ye çıkmış hani diyorum ki imza atıp sorumluluk bana aittir diye gönderirlermi eve ben kendim bakarım kızıma

Verirsin kilonu, hiç dert etme bunu şimdi. İnan bebişler bizi o kadar koşturacaklar ki ister istemez kilolar gider.

Bence tedaviyi bırakma zaten en fazla 1 hafta sürüyor şekerli suyu bende doğduğunda vermeyi düşünüyorum inşallah ama Işın tedavisi olurken verilirmi onu bilmiyorum tez wakitte iyileşsin sağlıklı ewe dönün inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…