Kızlar birşey diyeceğim bana akıl verin artık kafayı yemek üzereyim arada kaldım özel hastanede doğum yapacağım kız kardeşim var o ben beklerim abla kayın validem çocuğunu getir ben bakarım demiş sen ablanı bekle doğumda demiş ama eşim tutturdu sen bekle diye ne yapacağımı şaşırmış durumdayım üzerim değişecek bebeğin üzeri değişecek sonuçta bu adam nasıl yapacak aklım almıyor valla benim lafta anlamıyor
Kızkardeşin tecrübeli aslında sana güzel bakar. Ama eşle de olmak kötü birşey değil. Ben eşimle kalmak istiyorum. Kızım teyzesiyle kalacak inşallah öyle istedi
Kızlar birşey diyeceğim bana akıl verin artık kafayı yemek üzereyim arada kaldım özel hastanede doğum yapacağım kız kardeşim var o ben beklerim abla kayın validem çocuğunu getir ben bakarım demiş sen ablanı bekle doğumda demiş ama eşim tutturdu sen bekle diye ne yapacağımı şaşırmış durumdayım üzerim değişecek bebeğin üzeri değişecek sonuçta bu adam nasıl yapacak aklım almıyor valla benim lafta anlamıyor
Canım şükür belirtim yok salı günü sezeryanım var ondan pre-operasyon diye verdim doğum yapacağım hastane istedi
Allah hepinizi uzak tutsun şu virüsten
Spinal olurum diye sormadım ilkinde öyleydi Dr um sezeryanda ondan yana pek değiştirmez kızımda doğum korkusundan genel mi olsam demiştim bebeğe genel aneztezi geçiyor ona Bunu yapmayalım demişti
Dün ve Bugün eşimle temizlik yaptık. Yarın da kardeşim mutfağı temizlemeye gelecek. Yardımcı tutamadık yabancı birine cesaret edemedim. Ama aşırı yoruldum eğil kalk belim bacaklarım kopuyor. Yattım mı kalkamıyorum tutulmuş gibi yürüyorum. Neyse ki ev işlerinin çoğu bitti
sizde durumlar nasıl kızlar
Bence tedaviyi bırakma zaten en fazla 1 hafta sürüyor şekerli suyu bende doğduğunda vermeyi düşünüyorum inşallah ama Işın tedavisi olurken verilirmi onu bilmiyorum tez wakitte iyileşsin sağlıklı ewe dönün inşallah
amiiin inşallah yarın denicem sabah çayın yanında gelen şekeri kullancam bakalım düşmüyo deger çok yıprandım dğn hastanede banyo yaptım sezeryan yerim yanıyo resmen benimde bakıma ihtiyacım var işe yarar inşallah yaa
Etmedi cnm ztn sezeryan yapalım istersen ama bebekte sende iyisin dediler bnde kabul etmedim noröal doğumum var çnkü buda 1 hafta daha kalsa yeter dedi doktor hayırlısı olsun bakalım
Olmaz mıı beni rennie fln kesmio bulantı yapmaya başladı mide yanmam çünkü kızımın kafası mideme baskı yapıyor. Yatarken nexium mide koruyucu içiyorum onun sayesinde bulantım ve yanmam bitti. Bir de yediklerime dikkat ediyorum, neyin yakıp yakmadığını çözdüm artık.