Allah ikinize de iyilik sağlık hayırlı şifalar versin yardımcınız olsun kuzum duamızdasın, sen iyi olacaksın ki bebeğe bakabilesin onun senden başka kimsesi yok sana muhtaç tamamen, kendini unutma sakın, toparlan güçlü olman lazım beslenmene, fırsat bulduğun her an dinlenmene bak ikinizden önemli bi şey yok bu dönemde.
Günaydın hanımlar benim hastane çantası hazır ama kabin boy yetmedi bide extra bebek bakım çantasına koydum hala eksikler war gibi hisssediuorum siz nasıl sığdırdınız acaba yada benim gibi sığamadınız mı
Günaydın hanımlar benim hastane çantası hazır ama kabin boy yetmedi bide extra bebek bakım çantasına koydum hala eksikler war gibi hisssediuorum siz nasıl sığdırdınız acaba yada benim gibi sığamadınız mı
şimdi kızlar ilk çocugum37+4te dogdu eve geldik 5.gün kontrolünde sarılığı 13 olmuş sınırdaymış saat bası emzir deyip eve gönderdiler ve ben oğluma iyi baktım 1 aylıktı 1 kilo almıstı şimdi bu kız 35+5te doğdu sarılığı 14,5 ti 10 düştü sonra 12,7 ye çıkmış hani diyorum ki imza atıp sorumluluk bana aittir diye gönderirlermi eve ben kendim bakarım kızıma
Canim düştükten sonra nasil bidaha değer çikiyo anlamadim benim de kizimda deger sinirdaydi hastaneye goturduk doktor bigun muddet verdi dusmezse yatis yapilcakti ertesi gun dustu sonra da hic cikmadi zaten
Gittim kan idrar verdim sonucun çıkmasını bekliyorum eşim gitti şimdi sonuçları göstermeye senin gelmene gerek yok kalabalığa girme dedi dahiliye doktoru görünür bir sorunum yok idrar vere vere bi hal oldum
Gittim kan idrar verdim sonucun çıkmasını bekliyorum eşim gitti şimdi sonuçları göstermeye senin gelmene gerek yok kalabalığa girme dedi dahiliye doktoru görünür bir sorunum yok idrar vere vere bi hal oldum
eşim bi iki, eczaneye sormustu bulamamıstı bende nolcak, aman dedim yıkandım ama yapmasaydım keske acısını çekiyorum olsun kızım sağ, salim çıksında ben herseye razıyım lohusaliğmda nazlanamadım bile
Kızlar düşünmemeye çalışıyorum ama olmuyor bebeğimin boyu hep kısa çıkıyor bacak boyu düzelirmiki sonra birde benim plesanta previa durumum var takmiyim herşey olacağına varır diyorum ama internette yorumları okudukça içim kararıyor böyle druumda kanama baya yoğun oluyormuş inş şu son günleride güzelce atlatırız dualarınıza talibiz
Geçmiş olsun canım, bitsin artık hepimizin iltihapları. Ben de idrar vermekten sıkıldım cuma kap verdiler, çantamda bekliyor, eşim hadi artık götüreyim diyor.
Günaydın hanımlar sabah sabah moral sıfır hastaneden aradılar doktorum 14 gün izine ayrılmış halbuki yeni izine ayrılmıştı kesin kovid sordum ama bilgimiz yok dediler kaldimmi ortada 18 ine gün vermisti doktorum şimdi başka doktora gecicem