Olmaz mıı beni rennie fln kesmio bulantı yapmaya başladı mide yanmam çünkü kızımın kafası mideme baskı yapıyor. Yatarken nexium mide koruyucu içiyorum onun sayesinde bulantım ve yanmam bitti. Bir de yediklerime dikkat ediyorum, neyin yakıp yakmadığını çözdüm artık.
10 ar dk arayla aymı ilaçtan 3 tane verdi sabah a kdr zor dayandım sbhta son kez verdiler artık dayanamadım nst yi fln söküp kndimi tuvalet e zor attım
Yok yükselmedi cnm , serumla 4 gün Demir aldım nabzım genelde 80-90 üstüydü bazen de yükseliyordu . Şimdi de dinlenme anında 60 küsüre indi de demir mi yaptı diye merak ediyorum
Etmedi cnm ztn sezeryan yapalım istersen ama bebekte sende iyisin dediler bnde kabul etmedim noröal doğumum var çnkü buda 1 hafta daha kalsa yeter dedi doktor hayırlısı olsun bakalım
amiiin inşallah yarın denicem sabah çayın yanında gelen şekeri kullancam bakalım düşmüyo deger çok yıprandım dğn hastanede banyo yaptım sezeryan yerim yanıyo resmen benimde bakıma ihtiyacım var işe yarar inşallah yaa
Yok yükselmedi cnm , serumla 4 gün Demir aldım nabzım genelde 80-90 üstüydü bazen de yükseliyordu . Şimdi de dinlenme anında 60 küsüre indi de demir mi yaptı diye merak ediyorum
Valla canım bu tansiyon olayı çok kötü benim cuma günü 15 e 10 du kalp atışı 120 ydi ama çok.degisiyor işte yine de ölç bakalım ara ara tansiyon aletin varsa basın felan ağrıyor mu
Valla canım bu tansiyon olayı çok kötü benim cuma günü 15 e 10 du kalp atışı 120 ydi ama çok.degisiyor işte yine de ölç bakalım ara ara tansiyon aletin varsa basın felan ağrıyor mu
Ağrı yok cnm nabzım bazen yükseliyordu Benim şimdi 60 falan gidiyor . Demir mi yaptı bilmiyorum senin normal nabzın kaç cnm tansiyonu hergün ölçüyorum 13-14 ya da 9-10 olmadı hiç
amiiin inşallah yarın denicem sabah çayın yanında gelen şekeri kullancam bakalım düşmüyo deger çok yıprandım dğn hastanede banyo yaptım sezeryan yerim yanıyo resmen benimde bakıma ihtiyacım var işe yarar inşallah yaa
eşim bi iki, eczaneye sormustu bulamamıstı bende nolcak, aman dedim yıkandım ama yapmasaydım keske acısını çekiyorum olsun kızım sağ, salim çıksında ben herseye razıyım lohusaliğmda nazlanamadım bile