2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Bnde 3 gündür coştu artık geceleri uyuyamıyorum

Canım çok değişken benim tansiyon da nabız atışlarım da hayırdır inşallah senin de mi yükseldi tansiyonun yoksa
Yok yükselmedi cnm , serumla 4 gün Demir aldım nabzım genelde 80-90 üstüydü bazen de yükseliyordu . Şimdi de dinlenme anında 60 küsüre indi de demir mi yaptı diye merak ediyorum

Duş için şu geçirmez bantlar var, onlardan kullandın mı, ilk doğumumda doktor 1 hafta duşta kullandirmisti.

Yok yükselmedi cnm , serumla 4 gün Demir aldım nabzım genelde 80-90 üstüydü bazen de yükseliyordu . Şimdi de dinlenme anında 60 küsüre indi de demir mi yaptı diye merak ediyorum
Valla canım bu tansiyon olayı çok kötü benim cuma günü 15 e 10 du kalp atışı 120 ydi ama çok.degisiyor işte yine de ölç bakalım ara ara tansiyon aletin varsa basın felan ağrıyor mu

Günaydın hadi güzel haberlerle inşallah :) Beni çağırmadılar coronalı gebeler varmış telefondan bilgi verdim :)

Valla canım bu tansiyon olayı çok kötü benim cuma günü 15 e 10 du kalp atışı 120 ydi ama çok.degisiyor işte yine de ölç bakalım ara ara tansiyon aletin varsa basın felan ağrıyor mu
Ağrı yok cnm nabzım bazen yükseliyordu Benim şimdi 60 falan gidiyor . Demir mi yaptı bilmiyorum senin normal nabzın kaç cnm tansiyonu hergün ölçüyorum 13-14 ya da 9-10 olmadı hiç

Allah yardımcın olsun inşallah tez wakitte iyileşir minnak kız

Duş için şu geçirmez bantlar var, onlardan kullandın mı, ilk doğumumda doktor 1 hafta duşta kullandirmisti.
eşim bi iki, eczaneye sormustu bulamamıstı bende nolcak, aman dedim yıkandım ama yapmasaydım keske acısını çekiyorum olsun kızım sağ, salim çıksında ben herseye razıyım lohusaliğmda nazlanamadım bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…