2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Sen mi attırmıosun eşin mi anlamadım canım o kısmı.

Hayır ben bebeğime oda yapmadim. Evimizde uygun olan bir oda olmasına rağmen yapmadım. Beşiğini yatak odamıza koyduk, kiyafetlerini de ikea'nin sifonyerine yerleştirdim. Beşiğin de çekmeceleri var. Şuan gayet yeterli oldu. Giysi dolabını biz de ileriki aylarda ihtiyaca göre almayı düşünüyoruz.
Bence eşine fazla yüklenme canım, bebek 7-8 ay dolapsiz idare etse birşey olmaz..Allah sağlık, huzur versin eşya nasıl olsa alınır.

Sağol cnm herşey düzenli dursun diye istemiştim

Eşim cnm onun genç odası vardı
Ben de oda yapmayacaktım. Odamın mobilyasına uygun bir şifonyer aldım. Sonra da beşik. Ama nedense doğumdan sonra uğraşamazmışım gibi geldiğinden oda yaptık. Ama 6 ay yanımızda yatcak sonra da yazlığa gidicez bir 4 5 ay da orda kalırsak bebiş anca seneye odasında yatcak. Yapmasam da olurdu yani ama sadece sonrasında uğraşmamak için yapıp unutmak istedim. Seni de o yüzden anlıyorum. Ama eşyasını koycak dolap da varmış madem 7 8 ay beklenebilir sanırım. Bozma moralini

Ay derdiniz bu mu gerçekten bizde oda yapmadık bi beşik aldık onu da daha geçen hafta aldım indirimden dolabımda yer açtım oraya koydum bebegin eşyalarını daha bebek eşyaları bile tam degil dogurucam benim eşyalar da tam degil ama dert etmiyorum herşey olacagına varır daha bebe dogmadı sonuçta böyle basit şeyleri takmayın ya hem hiç almayacağım dememiş ki sonra almak daha mantıklı

Bence derdiniz bu olsun benim imkanim var ama oda yapmadim. Hepimiz yapmaidk yani

Olanların sonucu cnm çok çok zor gebelik geçiridmm şeker kolestaz kistler . Ultrasonlarım bile kavga konusu oldu . Artık patlama noktasına geldim . Hep ikna etmeye çalışmaktan yoruldum

Kan değerlerin kaçı gösteriyor canım benimkiside çok düşük de

Aslında benim yaşadığım streslerin sonucu cnm . En ufak şeyde bile istediğim gibi karar veremiyorum. Şimdiden hazır olması daha iyi olur tabi

Hangi evde genc odasi var , ee varsa neden kullanmıyorsunuz ben konuyu tam anlayamadim

Kan değerlerin kaçı gösteriyor canım benimkiside çok düşük de
7,5 7 arasi gidip geliyor bi ara kan aldim 8.5 a kadar yukseldi smdi yine dusuyor gun gectikce hgb hemoglabin degeri buarada bahsettigim

Hangi evde genc odasi var , ee varsa neden kullanmıyorsunuz ben konuyu tam anlayamadim
Bizim evde cnm 2015. De eşimin bekarken aldığı genç odası duruyordu . Şimdi inşaallah bebeğim gelecek ya o odayı atalım dedim ikna edemiyorum

Evet canım beni de ekle 23 kasım inşAllah

Bizim evde cnm 2015. De eşimin bekarken aldığı genç odası duruyordu . Şimdi inşaallah bebeğim gelecek ya o odayı atalım dedim ikna edemiyorum
Suan ufak oda yaptirsanda anlamicam ben olsam 2 yil beklerim ki ben yaptirmadim ggidr kizimla birlikte secer begenir yaptirirdim. Ama sen bilirsin yinede herkesin durumu farkli

Olanların sonucu cnm çok çok zor gebelik geçiridmm şeker kolestaz kistler . Ultrasonlarım bile kavga konusu oldu . Artık patlama noktasına geldim . Hep ikna etmeye çalışmaktan yoruldum
Haklısın hamilelik psikolojik olarak da yoruyor insanı ama.her birimizin inan zorlukları epey arttı. Bak ben de zamandır kolestaz sebebiyle kasintidan geceleri uyuyamıyorum ilaç kullandığım halde . Ağrılar sancılar da cabası.
Sen şimdi he de geç sonra konuşup sakince halledersiniz eşinle. Hem zaten hiç almam dememiş sonra alırım demiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…