2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Hayırlısıyla kawuş inşallah yavruna cnm az kalmış maşallah kilosu da iyi sağlıkla gelsin

Bu aralar hastaneden virüs kapanı çok duydum ve tedirgin olmaya başladım.
Dün hastaneye gittiğimde baktım göğüs hastalıkları doktoru ve kulak burun boğaz doktoru izinliymiş büyük ihtimal karantinadalar.
Hastane çantasına çatal kaşık, yastık kılıfı filan koydum başka ne gibi önlemler alabiliriz ki ?
Dışarıdan yemeğe müsade ederlerse eşimden çorba filan isterim yemem hastanede.
Hemşireler geldikçe maskemi de takarm odada. Başka da aklıma bişey gelmiyor.
Hayırlısıyla atlatsak şu süreci.
Sizin var mı şuna dikkat edin dediğiniz ?

Canım ben sanki seni dün doğum yaptı olarak ekledim listeye. Sen kimn bilgilerini yazmıştın ki acaba

Walla arasam çağırırmı doktor DİE arayamıyorum eşim şehir dışında akşama gelicek napsam bilemedim
Kuzum kasıklarda baskı karında ağrı bele vuran sancı oluo böyle ishal olmuşsun da sanki onun sancısını çekiyormışsun gibi yani bana öyle oluyor 3 gündür böyleyse bi git nts'ye gir kalp atışları sıkıntıya düşenler oluyor ama senınkı normal dedı oyle olsaydı bende yatıodum bugun
İçin nasıl rahat edecekse öyle yap ben sımdıkı aklım olsa anlasaydım sancı oldugunu hemen gıderdım

Inşallah atlatırız doğumdan sonra ne yapacağız bende de bu korku başladı sık sık kontrole gidecegiz saglik ocagi da cagiriyor 2. Topuk kanı icin

Inşallah atlatırız doğumdan sonra ne yapacağız bende de bu korku başladı sık sık kontrole gidecegiz saglik ocagi da cagiriyor 2. Topuk kanı icin
Orası da ayrı bi muamma. Dediğin gibi kontroller var bebekle gideceğiz hem de nasıl koruyacağız bilmiyorum.
Eve gelmek isteyen olursa kii illa gelen olacak kayınvalide görümce vs. nasıl gelme denir ki ?

Aynı dediklerini yaşıyorum dünden beri kasılma çok olmuyo ama ağrı beni benden alıyo parol içtim geçmedi yazdım doktora korktum artık çağırırsa gidicem bakalım ne dicek

Aynı dediklerini yaşıyorum dünden beri kasılma çok olmuyo ama ağrı beni benden alıyo parol içtim geçmedi yazdım doktora korktum artık çağırırsa gidicem bakalım ne dicek
İyi yapmışsın günlerimiz çok yakın senınle doktor da panik olunca 36 hafta dolunca her gün doğum olabılır nıye kendını hazırlamadın dedı
Sağlıkla gelsinler artık zor zamanı atlattık demekten başka çaremiz yok

Orası da ayrı bi muamma. Dediğin gibi kontroller var bebekle gideceğiz hem de nasıl koruyacağız bilmiyorum.
Eve gelmek isteyen olursa kii illa gelen olacak kayınvalide görümce vs. nasıl gelme denir ki ?
Valla ben anneme gelme dedim küstü...

Hadi sağlıkla inşallah

Kendimi erken gelmesine hazırlamıştım ama yine de korktum şuanda sağlıkla hayırlısıyla gelsinler inşallah tek duam artık o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…