- 20 Şubat 2017
- 958
- 1.251
- 63
- 36
Çok geçmiş olsun allah beterinden korusunKızlar Malatya,da yaşıyorum deprem oldu 4.9 ödümüz koptu çok kötü salladı nasıl kaçacağımızı bilemedikallah yardımcımız olsun
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok geçmiş olsun allah beterinden korusunKızlar Malatya,da yaşıyorum deprem oldu 4.9 ödümüz koptu çok kötü salladı nasıl kaçacağımızı bilemedikallah yardımcımız olsun
![]()
Amin benimde tek duam oKendimi erken gelmesine hazırlamıştım ama yine de korktum şuandasağlıkla hayırlısıyla gelsinler inşallah tek duam artık o
![]()
Çok geçmiş olsun canımKızlar Malatya,da yaşıyorum deprem oldu 4.9 ödümüz koptu çok kötü salladı nasıl kaçacağımızı bilemedikallah yardımcımız olsun
![]()
ayy canim cok gecmis olsun allah beterinden korusunKızlar Malatya,da yaşıyorum deprem oldu 4.9 ödümüz koptu çok kötü salladı nasıl kaçacağımızı bilemedikallah yardımcımız olsun
![]()
Amin inşallahAmin benimde tek duam oEksiksiz kusursuz Allah hepimize sağlıkla kavuşmayı nasip etsin
bu covid testi her hastanede zorunlu mu ya gecenlerde yaptirdigimda cok canim acimisti burnum kanadi dogumdan cok o testten korkuyorumdoktordan geldim, sadece nst yaptı doktor ultrasonla bakmadı. Pazartesi doğum var artık ilgilenmiyoruz kilosuyla vs dedi. E bi göreydik hocam dedim ama ikna olmadıneyse biz de kan tahlillermi verdik, covid testi yaptırdık, ekg m çekildi. Hayırlısıyla pzt olsun artık
![]()
Korkular başladı kuzum dua edicez bol bol Allah yardımcımız olsun inşallah. Şancı olması normal doğuma engel mi sen kendin mi sezeryana döndünBeni sanırım haftaya cuma alacak çok sancım çıktıçok korkuyorum
Benim annem de kronik hasta. Hastaneye gelme eşim kalsın yanımda dedim hayır olmaz bakamaz dedi.Valla ben anneme gelme dedim küstü...
Yani kendini bilen gelmek istemez herhalde bu durumda. Benim bir cocugum daha var 2,5 yasinda kayinvalideme birakip gidecegim mecburen birde yasaklar var birsey derler mi yoksa o saatler icinde mi randevu alacagiz bilemedimOrası da ayrı bi muamma. Dediğin gibi kontroller var bebekle gideceğiz hem de nasıl koruyacağız bilmiyorum.
Eve gelmek isteyen olursa kii illa gelen olacak kayınvalide görümce vs. nasıl gelme denir ki ?![]()
ahh bu anneler benimkide esime guvenmiyor o bakamaz diyorBenim annem de kronik hasta. Hastaneye gelme eşim kalsın yanımda dedim hayır olmaz bakamaz dedi.![]()
Hobaaa kız ne erkeni gelişim tamamlandı artık erken diye birşey yok tembellik yapma hazırlıkları tamamla heran gelebilirler canımSelam canımmyok doğurmadım henüz hazırlıkları tamamlıyorum bir yandan bayağı tembelleştim sürekli uyuyorum
daha var doğuma ve erken gelmesinden çok korkuyorum. Sen nasılsın canım?
Benım bebek ters canım makat gelişli hiç dönmediKorkular başladı kuzum dua edicez bol bol Allah yardımcımız olsun inşallah. Şancı olması normal doğuma engel mi sen kendin mi sezeryana döndün
Inşallah canım sağlıcakla gelsinler de inşallah ❤Çok güzel inşallah gönlünüze göre olur.bende isterdimki 12.12.2020 olsun ama bebiş o kadar beklemez.
Hayırlısı olsun hakkında canımKızlar gittim bugün bebek hala dönmemiş 3200 kg olmuş dedi 47 cm sancım çıktı perşembe çağırdı tekrar beklerse tabii dedi covid testini kan tahlillerini yapalım 4'ünde cuma günü de alalım dedi sancın böyle olursa olmazsa 7'sinde pazartesi alırız dedispinal yapıcaz dedi genel anestezi önermiyorum dedi
![]()
Bak sen şu kuzuyaBenım bebek ters canım makat gelişli hiç dönmedi![]()
Senin bebiş yeni yılı görür o zamanİnşallah kendi sancilarin gelir canım gelmezse de Dr dan biraz daha beklemesini iste hemen suni vermesin ben ilk doğumda acemiydim Dr ne dediyse yaptım beklemedi suniyi verdi ama herşeyin doğalı güzel sancinin da emin ol. Aslında doğum süreci 38-42 hafta 42ye kadar beklemeleri lazım ama Dr lar sorumluluktan kaçıyor biraz da bebis kaka yutar diye korkutuyorlar insanı. Ben ikinci doğumumda Dr u ikna ettim sürekli kontrole gelirim gerekirse beklemek istyrm diye 42ye kadar bekledi 42de kendi sancım geldi hiçbir sorun olmadan..hastane yakınsa sık kontrole giderim diyebiliyor san bekleneni tavsiye ederim canım tecrübeyle sabit..benim bu 3. De geç gelir heralde ben kendimi 40a değil de 42ye kadar sartlandirdimbenin kızlar gelmek bilmiyor![]()
Ben bunu kaynanama dedim annem olur eşim olur sen çocukla evde olursun dedim riskli dedim daha aramiyor o günden beriBenim annem de kronik hasta. Hastaneye gelme eşim kalsın yanımda dedim hayır olmaz bakamaz dedi.![]()
Baya varmış. Hissediyor musun peki120 -160 sık sık dedi![]()
Tam ezan vakti şuan ve ben tüm bekleyenler için aminnn diyorummmŞükür çok iyi sağlıklı ve rht bir doğum oldu bir avazda allah hepinize kolay doğumlar nasip etsin![]()