Hayırlısı olsun, bence değer çok guzel. Doktora ne zaman gideceksin?
Benim ailem ve eşimin ailesi, bir de benim yakin birkaç arkadaşım biliyor.
Hayırlısı olsun inşallah
Merhaba, hoşgeldin. Kan tahlili için çok erken başlamışsın sanırım erken olduğu için değer düşük ama doktorlar sayıdan çok artışa bakıyor. Hayırlısı olsun
Teşekkür ederim Pazartesi tekrar kan vericem sonucu yazarım Hastanede çalışıyorum çok belirtim olunca bir kan vereyim dedim o yüzden biraz erken oldu inşallah rabbim devamını getirir herkese nasip eder anneliği çok amin
Hayırlısı olsun, bence değer çok guzel. Doktora ne zaman gideceksin?
Benim ailem ve eşimin ailesi, bir de benim yakin birkaç arkadaşım biliyor.
Hayırlısı olsun inşallah
Merhaba, hoşgeldin. Kan tahlili için çok erken başlamışsın sanırım erken olduğu için değer düşük ama doktorlar sayıdan çok artışa bakıyor. Hayırlısı olsun
arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım bat:6 Nisan, battan 5 gün önce idrar testinde silik çizgiyi gördüm bata 4 gün kala yani dün beta 15.3 dü, bugün tekrar verdim 30.3 olmuş değerlerim düşükmü yardım edin
Teşekkür ederim Pazartesi tekrar kan vericem sonucu yazarım Hastanede çalışıyorum çok belirtim olunca bir kan vereyim dedim o yüzden biraz erken oldu inşallah rabbim devamını getirir herkese nasip eder anneliği çok amin
Teşekkürlerr cok heyecanliyim ben Uyuyamiyorum surekli uyaniyorum sanki ruyadayimmmm kizlar sizede oyle.oldumu bidr sigara iciyomusunz iciyodum dun öğrendim direk biraktimm
Teşekkürlerr cok heyecanliyim ben Uyuyamiyorum surekli uyaniyorum sanki ruyadayimmmm kizlar sizede oyle.oldumu bidr sigara iciyomusunz iciyodum dun öğrendim direk biraktimm
Merhabaaaa
Suan ben okdr can atıyorum kiiii 4 yil sonunda gelen pamugum meelegim cok sabırsizlaniyorummmm surekli bisiler arasdirma pesindeyim allahim saglicakli hamilelikler nasip etsin hepimize
5 gündür icmiyorum doktor cok stres olursan gunde 2 tane icebilirsin icine cekmeden dedi ama 1 tane bile icemiyorum sonradan vicdan azabi cekmek istemiyorum
5 gündür icmiyorum doktor cok stres olursan gunde 2 tane icebilirsin icine cekmeden dedi ama 1 tane bile icemiyorum sonradan vicdan azabi cekmek istemiyorum
Yok 2 tane icersek 3 olur 4 olur 5 olur birakmisken tamamen birakalim bencr en sagliklisi
Bogazimda bi takilma hic varyaa cok.rahatsiz oldum nababilirim☹
Yok 2 tane icersek 3 olur 4 olur 5 olur birakmisken tamamen birakalim bencr en sagliklisi
Bogazimda bi takilma hic varyaa cok.rahatsiz oldum nababilirim☹