2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Ben dün o kadar kötüydüm aradım dedim dışarda yiyip gelirsin evde yemek yok. Canım benim anlayışla karşıladı tabi. Bugün de iki dakkalık bişey pişirip bıraktım mutfağa. Yarın inşallah ALLAH Kerim

Progestan hapı hem vajinal hem de içerek kullanan var mı aranızda acaba, benim 16 nisandaki lekelenme için vajinal verdi yine az da olsa ufak bir lekelenme oldu acaba bu sefer hem vajinal hem içerek mi kullansam bilemedim
Banada doktor kese cevresinde kanama icin verdi sabah aksam ben tok iciyorum iki saat kadar bas dönmesi yapiyo ama vajonal daha etkili diye duydum acaba kullansammi diye dusundum sonra lekelenme olur diye hic denemedim bir haftadir kullaniyorum ilacida

Canım benim eşimde asker bazıları birlikten çıkamıyormuş karantinadan dolayı şükür bizde öyle birşey yok da olsa bizde gelen giden de olamaz zor olurdu hangi sehirdesin sen canım
bende asker esıyım hanımlar :) bız kırklarelındeyız sız nerelerdesiniz

Maşallah bende gördüm ama tipi daha belli değildi sadece kalp atışı duyabildik, 9-10 arasında gideceğim bende ama yeniden ufak kahverengi akıntım oldu korkuyorum biraz
Korkma. Kahverengi akinti. çoğu hamilenin oluyor burda okuduğum kadarıyla

Ben leğen koydum ya yanıma ne kovası
Lavabo yatak odamda olduğu için hemen koştum yetiştim. Sonrasında da yatağıma gelirken elime leğen geçti bıraktım yatağımın yanına
iyiyiz iyiyiz derken fenalardayız canım neyse şükür buna da daha iyi günler gelecek sabırla bekliyoruz

Bizim buralarda dışarda yemekte çok mümkün değil canım kapalı bütün restorantlar evde yiyoruz artık az çok birşeyler geçecek bu günlerde benimki de şükür anlayışlı ama ben üzülüyorum işte

Canım ne zaman yatıracaksın bu testi hangi haftada bence mantıklı olan dna benimde yas 32 ilk gebelik daha önce sıkıntılı bir hamilelik geçirmedim riske atmak istemem bende oyle isterim doktordan muhtemelen
12-13. Haftaya denk geliyor sanırım. Su siralarda da yaptiriliyormus aslinda. Yani daha erken .ama doktorum viraz daha geç olsun istedi. Sanirim biraz daha gelişmesini bekledi. Hem cinsiyeti de öğrenmiş oluruz insallah ya ben 25 yaşında olsam da bunu yaptirirdim. Dedim ya tamamen tercih. 2500 falan sanirim fiyattan emin değilim. Ikiki uclubtest daha uygunmus 300 400 tl gibi. Tabi duyduguma gore

Bügün günü neredeyse yatarak gecirdim. Sirf uyudum durdum. Az önce biraz yiyecek birşeyler hazırladım. Şükür öyle bulantı falan yoktu bugün

Progestan hapı hem vajinal hem de içerek kullanan var mı aranızda acaba, benim 16 nisandaki lekelenme için vajinal verdi yine az da olsa ufak bir lekelenme oldu acaba bu sefer hem vajinal hem içerek mi kullansam bilemedim
Canım ben ikisini de kullandım ama doktorum her zaman vajinal daha etkili diyor . Ağızdan alındığında baş dönmesi mide bulantısı yapıyır

Ben ikili test yaptırmaktan gerçekten çok korkuyorum. Yaşım 33 ve genelde 30 yaş üzerine risk faktörü önde başlıyor gibi düşünüyorum. İkili testte yanılma payı çok ama o psikoloji ile hamileligimi gecirmek istemiyorum acikcasi.
Canım kusmam olmuyor ama midem bulanıyor ve ağzıma hep acı su geliyor. Yediğim şeyler sanki boğazıma tek tek diziliyor saatler sonra mideme inmeye başlıyor gibi hissediyorum.
Ben progesteronu vajinal jel olarak kullanıyorum

iyiyiz iyiyiz derken fenalardayız canım neyse şükür buna da daha iyi günler gelecek sabırla bekliyoruz
Evet buna da şükür. Zarzor da olsa yiyebiliyoruz birşeyler. İnşallah çabucak geçer de 4.aya gireriz gebeliğimizin tadını çıkarırız

Anladım canım bende doktoruma söyleyeceğim kontrole gidince daha iyi olur bencede

Benimki de dışardan pek yemez zaten. Dışarda ye dedim ablasına gitmiş onun dışarı anlayışı o
Bizde restoranlar kapalı ama sipariş alıyorlar.öğlen dominostan falan sipariş verebiliyor

Bende asker eşiyim. Eşim Suriye’de istanbuldayız
Canımm Allah yardımcın olsun Rabbim en kısa sürede kavuştursun zor bir durum cidden benim eşimde 2 yıllık evliligimiz boyunca toplasan 5 aydır evde çok zor oluyordu başlarda suriyedeydi oda sürekli

Benimki de dışardan pek yemez zaten. Dışarda ye dedim ablasına gitmiş onun dışarı anlayışı o
Bizde restoranlar kapalı ama sipariş alıyorlar.öğlen dominostan falan sipariş verebiliyor
Aynen bizim de o şekilde sipariş veriliyor da ne biliyim hiç demedim hep evde birşeyler yiyoruz.. Eskiden haftanın 2 günü dışarda yerdik geçen o kadar özledim ki gittik restorandan aldı yiyeceklerimizi arabada yedik Ben çok seviyorum dışarda yemek yemeyi özellikle haftasonu kahvaltıyı of gelsin o gunlerrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…